OXYTARM DUÓ SALAKTALANÍTÓ CSOMAG

FONTOS A VASTAGBÉL KARBANTARTÁSA! A vastagbél állapota kihat az immunrendszer működésére és az anyagcserére is!

Ezért is fontos a rendszeres tisztulása! NEM HASHAJTÓ!

100%-os természetes alapanyagok!

Salaktalanítással a fogyókúra is könnyebb!

OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

Ajánlott fogyasztói ár: 13 000 Ft
Tartósan alacsony ár: 12 870 Ft

AZ OXYTARM ® DUÓ CSOMAG "VASTAGBÉL SZERVIZ"!

A csomag 2 dobozt, azaz kéthavi mennyiséget tartalmaz.

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.


Az OXYTARM ® egy világszerte és Magyarországon immár 2004 óta forgalomban lévő sikeres termék.

Kíméletesen támogatja a salakanyagok (bélsár) eltávolítását a vastagbélből. Nem hashajtó!


Az OXYTARM ® egy molekuláris innováció, gyártási technológiája egyedi.


AZ OXYTARM ® fő hatóanyaga a magnéziumnak egy olyan speciális változata, amely ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (laza, nagyobb mennyiségű bélsár).

Testünk immunrendszerének 70-80%-a a vastagbélben található.Az OXYTARM ® OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján! 100%-os természetes alapanyagok!

JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3-4 tablettát, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Nincs két egyforma szervezet. Amennyiben túl hatásosnak bizonyul csökkentse az adagolást.

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag! A duó csomag 2 doboz, azaz 2 havi adagot tartalmaz

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM ® kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum 2-3 hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM ® folyamatosan is fogyasztható.

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Szervi elváltozások és megbetegedések okozta bélproblémák esetén nem ígérhet gyógyhatást.

A vastagbél működését jelentősen befolyásolja a vastagbél falának állapota, és a benne élő mikrobiom, a bélflóra összetétele is.

Minden megfontolt méregtelenítésnek is salaktalanítással kellene kezdődnie!


Miért sikeresebb a fogyókúra, ha diéta előtt és alatt is salaktalanító kúrát végzünk?

Fontos az egészséges életmód, és a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása. Ez hozzájárul a jó immunrendszer és az egészség megőrzése mellett a sikeresebb fogyókúrához is, a szervezet megfelelően gyors anyagcseréje által.Ha nem rendszeres a vastagbél tisztulása, a bélsárban lévő, a rothasztó baktériumok által termelt bio- és endotoxinok gyengítik a vastagbél falát, féláteresztő bélszindrómát okozhatnak. Így a méreganyagok átjutnak a bélfalon. A vastagbél rendszeres tisztulása elsőrendű fontossággal bír a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, és ne kerüljenek többségbe a számunkra hasznos bélbaktériumokkal szemben.

A szervezet a méreganyagokat előszeretettel zsírpárnákba különíti el, ezzel védve a többi szövetet. Emiatt a zsírszövetekben folyamatos gyulladásos folyamatok zajlanak le, ez jelentősen gyengíti az immunrendszert, és megnehezíti a zsírégetés, valamint a zsírbontás normál folyamatát is.

Sokszor ezért nem tudunk még tornával sem fogyni jelentősen!


Ha jó az emésztés, szebb lehet a haj és a bőr is!


Miért van ez így? Mert a második legnagyobb kiválasztó szervünk a bőrünk. Ha a méreganyagok nem tudnak a normál útvonalon távozni, akkor a bőr pórusain keresztül kíséreli meg a szervezet azokat eltávolítani. Ez sok esetben bőrpírt, allergiát, ekcémát, faggyúmirigy gyulladást is okozhat.

Tehát fontos a vastagbél normál ütemben való ürülése, ha szép bőrt szeretnénk! Mert a szépség is belülről fakad, egészséges működésből.


Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért szervi elváltozások vagy megbetegedések esetén a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!


Ajánlott kiegészítő termékek:

FATBOND ® négyszereres kalória-gátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő orvostechnikai eszköz, CE1370 IIa. 3 szabadalommal védett speciális rost-komplex hatóanyaga kúraszerű szedés mellett kiegyensúlyozza a vastagbélflórát, csökkenti a hizlaló hatású Firmicutes baktériumok arányát a vastagbélben, ismét képessé tesz a fogyásra és csökkenti a bakteriális eredetű hízásra való hajlamot, ezáltal az oly rettegett jojó hatás is elmarad a fogyókúra végén.

FEDBOND ® iSLIM DTX: Segíti a máj méregtelenítő folyamatait, sejtjeinek regenerálódását, étvágycsökkentő, segíti a zsírok lebontását, a zsírraktározás csökkentését.

FEDBOND ® TEA: a máj, epe és vese működésének és a normál zsíranyagcserének támogatására

FEDBOND ® CELL-LIGHT ENZIMEK: gingerol kivonattal a jó emésztés érdekében. A tej emésztéséhez szükséges laktáz enzimmel, valamint kiemelt papain és bromelain kivonat tartalommal. Cellulit esetén is ajánlott.

FEDBOND PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA: Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

A cél a vastagbél flórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után!

40 milliárd/ nap, 7 speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi kefir tenyészetből, humán klinikai vizsgálatokkal!!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon

hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a

bélben oldódó kapszulában.


Olvasd el ezt az érdekes cikket!

https://www.everlife.hu/post/a-vastagbel-salaktala...


Az OXYTARM ® az egészséggel kapcsolatos hírek elkötelezett támogatója!

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

OXYTARM®

6 500 Ft

Kosárba
Érdeklődöm