AKCIÓ

OXYTARM DUÓ SALAKTALANÍTÓ CSOMAG

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény

100%-os természetes alapanyagok! Salaktalanítással a fogyókúra is könnyebb!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

13 000 Ft
12 740 Ft

AZ OXYTARM KÍMÉLETES VASTAGBÉL SALAKTALANÍTÓ, BELSŐ TISZTULÁST SEGÍTŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ.

NEM HASHAJTÓ!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú tabletta.

OXYTARM - OÉTI notifikált, fogyókúrás termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

Az OXYTARM egy világszerte és Magyarországon immár 14. éve forgalomban lévő sikeres termék. Kíméletesen támogatja a salakanyagok eltávolítását a vastagbélből is.

Miért fontos a fogyókúra előtt salaktalanítani, a vastagbél rendszeres ürülését segíteni?

Az anyagcserét jelentősen befolyásolja a vastagbél állapota. A túlsúly, a zsírpárnák képződése nagyban függ a zsír- és szénhidrát anyagcserétől, és a hasznos emésztőflórától, az emésztőtraktus belső környezeti feltételeitől.

Testünk immunrendszerének 70-80%-a a vastagbélben található. A vastagbélben viszont, a nem megfelelő táplálkozás és életmód miatt nagyon sok salakanyag (bélsár), a nem megfelelő emésztésből származó méreganyag (bio-toxin) és egyéb nem odavaló melléktermék halmozódik fel.

A belső méreganyagokat a szervezet előszeretettel zsírpárnákba különíti el, ez megnehezíti a zsírégetést.

Az egészséges életmód megőrzése mellett azért is fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása, hogy sikeresebb eredménye legyen a fogyókúrának.

A vastagbél tisztasága elsőrendű fontosságú a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, amelyek támadják és csökkentik a jó bélbaktériumok számát!

A jótékony emésztőflóra, képes a nem kívánt gombákat is elpusztítani. Ha a vastagbél nem elég tiszta, akkor ezek a hasznos emésztő baktériumok nem tudják leküzdeni az olyan gombák elszaporodását, mint például a már szinte népbetegségnek számító Candida, ami rengeteg, megtévesztő tünetet produkál, ezzel félrevezetve és megnehezítve a megfelelő diagnózist is.

Ha jó az emésztés, szebb a haj és a bőr is!

JAVASOLT ADAGOLÁS: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Ha a tisztulás üteme esetleg túlságosan gyors, akkor célszerű az esti, napi adagot 2 tablettára csökkenteni, ha pedig túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) vacsora után, egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min. 3 dl vízzel a legcélszerűbb).

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Ajánlott kiegészítő termékek: OxyNzymes, Power4U, Vivax YTE® Forte, Body4U, 30 days

Kiemelt termékek

Body 4U

5 790 Ft 5 210 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

4 500 Ft

Kosárba
Érdeklődöm