FATBOND®

NÉGYSZERES KALÓRIA-GÁTLÓ, PREBIOTIKUS HATÁSÚ SÚLYCSÖKKENTŐ ÉS ELHÍZÁST MEGELŐZŐ KAPSZULA.

*5 AZ 1-BEN HATÁS, 3 SZABADALOMMAL VÉDETT RECEPTÚRA.

 • Étvágycsökkentő
 • Nassolásgátló
 • Szénhidrát- és zsírmegkötő
 • Blokkol akár -462 kalóriát/nap az elfogyasztott ételből
 • 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES típusú hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra alatt!*

Egyedi hatásmechanizmusa kombinálja a kalória blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Visszaállítja a fogyasztó bélflórát, a normál Firmicutes / Bacteroidetes arányt a vastagbélben.

Így ismét képessé tesz a fogyásra. Jó eséllyel csökkenti a jojó hatást is!

ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ CE0477 IIa

* Lásd a részletes tájékoztatót a figyelmeztetések, ellenjavallatok és mellékhatások tekintetében!

9 900 Ft


A FATBOND® CE0477 IIa, az európai unióban bejegyzett súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz!

 • CHRONO-AKTÍV SÚLYCSÖKKENTŐ TECHNOLÓGIA.
 • 3 SZABADALOMMAL VÉDETT RECEPTÚRA!
 • A NÉGYSZERES KALÓRIA BLOKKOLÁST KOMBINÁLJA A SÚLYCSÖKKENTŐ PREBIOTIKUS HATÁSSAL.

Nézd meg az alábbi rövid interjút, hogy megtudd, mennyire függ úgy az immunrendszerünk, mint az anyagcserénk, ezáltal a hízásra való hajlamunk is a vastagbélben élő baktériumtörzsek összetételétől!FATBOND® hatásmechanizmusának forradalmi stratégiája a vastagbél flóráját, a mikrobiomot állítja a fogyókúra fókuszába.

Javallat: Súlycsökkentésre (túlsúlyos egyéneknek, akiknek testtömeg indexe: 25≤BMI<30 között van).

A vastagbélflóra összetétele jelentősen befolyásolja az anyagcsere utolsó fázisát és ezáltal a testsúlyt, de még a hízásra való hajlamot is. Ezért a FATBOND ® egyedi, forradalmian új szemlélettel kombinálja a kalória-blokkolást a prebiotikus, vastagbélflórát kiegyensúlyozó, súlycsökkentő hatással!

Napjainkban a vastagbél flóráját már a második agynak tekintik, amely folyamatosan hozzájárul számos anyagcsere-folyamat vezérléséhez. Jelentősen befolyásolja a szénhidrát- és zsíranyagcserét, valamint az éhségérzetet is.


SÚLYCSÖKKENTÉSRE kúraszerű használata javallott. 15-20 perccel ebéd és vacsora előtt vegyél be 3 kapszulát 2,5-3 dl vízzel.


Hogyan lehet egy kapszula orvostechnikai eszköz?

 • A FATBOND® összetevője, a 100%-os speciális növény rost-komplex hatásmechanizmusa, magas gyártási minősége, valamint három különféle klinikai vizsgálattal igazolt hatása, ebbe a kategóriába sorolja a terméket az egész európai unió területén! A FATBOND ® nem gyógyászati segédeszköz is egyben!
 • A speciális, emészthetetlen rost-komplexből nem szívódik fel semmi a szervezetben, ellenkezőleg a rost-komplex köt meg az elfogyasztott ételből jelentős mennyiségű szénhidrátot és zsírt, ezáltal a FATBOND ® napi adagja akár 462 kalóriát képes blokkolni még felszívódás előtt!
 • Ezzel senkit sem arra akarunk biztatni, hogy többet egyen, hanem, amennyiben diétázik, így gyorsíthatja a FATBOND ® kapszulákkal a súlyvesztés eredményességét és előzheti meg a jojó hatást!
 • Mit jelent a jojó hatás? Amikor fogyókúra végén nagyon gyorsan visszakúsznak a leadott kilók, sőt tartalék kilókat is bespájzol a szervezet. Ez minden súlycsökkentéssel küzdő ember rémálma.• Súlycsökkenés, testzsírból -2,5 kg/30 nap. (Protokol szám: 010816, 06/2012)

Táguló, rendkívüli tulajdonságának köszönhetően a FATBOND-ban lévő rost-komplex a gyomorban megduzzadva elősegíti a jóllakottság kialakulását, tehát kevesebb étellel, hamarább jól fogunk lakni. Ez akár 4 órán túl is hat. A vizsgálati alanyok 90%-a érzett erőteljes jóllakottság érzést, és nem érzett kísértést, hogy főétkezések között különféle ételekből csipegessen.1 Ezáltal jó nassolásgátló hatása is van! Természetes úton, a széklettel választódik ki a szervezetből.

Hatás: A FATBOND ® használata kényelmes, diszkrét és egyszerű. Az éhségérzet és a kalóriabevitel csökkentésével, valamint a fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozásával segít elérni a kívánt testsúlyt. Vagyis csökkenti a hizlaló baktériumok (Firmicutes) arányát, miközben speciális, egyedi prebiotikus hatású rostjai remek táptalajt képeznek a fogyasztó hatású bélflóra (Bacteroidetes) számára! Így teremt egyensúlyt.

Prebiotikus, hosszútávú hatásai:

• Reaktiválja a jótékony bélflórát*
• Újra képessé tesz a súlyvesztésre
• Újrakalibrálja az energetikai egyensúlyt

*Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017


Étvágycsökkentő1

Nassolásgátló2

Szénhidrát- és Zsírmegkötő3

Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4

Prebiotikus hatás: 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok arányát a vastagbélben már 48 óra után.5

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!

1,2,4Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017


Kúra időtartama: az ajánlott kezelési időszak 15 egymást követő nap, maximum 30 egymást követő nap.

5 nap szünet után a 30 napos kúra ismételhető.

Egy doboz tartalma 90 kapszula

Adagolás súlycsökkentésre: intenzív, kúraszerű használat mellett (napi 2 x 3 kapszula) 15 napra elegendő


A sikeres fogyókúra általában az önuralom győzelme a kísértések felett, viszont sokszor előfordul, hogy ez nem elég, kell egy hatékony segítőtárs a kilók elleni harcban.

Céges bulik, baráti vagy üzleti vacsorák, családi hétvégi ebédek, nyaralás, ünnepek? Fontos a tudatos és egészséges táplálkozás, de vannak kivételek! Ha mindenből kivonod magad, könnyen megbélyegeznek, hogy antiszociális vagy! Jól jön a segítség!


Készülsz a fürdőruha szezonra, egy jelentős eseményre, vagy csak éppen nem akarsz felszedni jó pár kilót, ha már kicsivel előtte akkora erőfeszítés volt leadni a túlsúlyt? Végre elérted a számodra ideális testalkatot, és meg is szeretnéd őrizni, vagy tovább fokozni ezt a nehezen elért eredményt?

Eleged van a jojó hatásból, amikor a fogyókúra végén minden kiló visszakúszik rád?

Akkor a FATBOND ® kapszula legyen veled!


A FATBOND ® HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos, szigorúan be kell tartani a tájékoztató előírásait!

A tapasztalatok és használói visszajelzések alapján a leghatásosabb, ha ebéd és vacsora előtt minimum 15-20 perccel veszed be 2,5-3 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek.

A nagyobb felülettel jobban magához tudja kötni a cukrok és zsírok jelentős részét! Mivel a rost nem víz-oldékony, és nem emészthető, akár négy órán túl is fennmarad a jóllakottság érzése, ezáltal nassolásgátló hatása is van. A rost-komplex a gyomorból változatlanul halad tovább a tápcsatornán a vastagbélig!

A vastagbélben az enzimatikus erjedés során olyan természetes, egészséges vegyületek (butirátok) szabadulnak fel a növényi rost-komplexből, amely segíti a fogyasztó bélflórát (Bakteroidetes családokat) elszaporodni, de ugyanakkor a hizlaló Firmicutes típusú baktériumoknak nem megfelelő környezet, és ilyen feltételek mellett nem tudnak túlszaporodni, csökken a létszámuk, így természetes módon helyreáll az egyensúly!


Ha a Firmicutes típusú hizlaló baktériumok túlszaporodnak, olyan vegyületeket termelnek, amely hatására a máj sokkal több trigliceridet, azaz vérzsírt termel, ezt az inzulin hormon pedig főleg hasi zsírpárnákba raktározza! Tehát sokkal több kalóriát kötsz meg a bevitt ételből, és csak azt veszed észre, hogy már a "levegőtől" is hízol!


Az azonnali hatású kalória megkötésen kívül, a kúraszerű használat mellett, a fogyasztó bélflóra egyensúlya is helyreáll.

Egy megváltozott bélflóra összetétellel a leadott kilókat meg lehet őrizni hosszabb távon!

Egy kellően változatos, és kiegyensúlyozott, jó összetételű bélflóra mellett nem kívánod annyira az édességet sem. Nem leszel annyira hajlamos a hízásra sem, mint előtte, és nem kell tartanod a jojó hatástól. Ezek igazán fontos szempontok!

Mert a súlyvesztést hosszú távon fenntartani képes állapotot nevezhetjük csak igazi sikernek úgy esztétikai, mint az egészséges szervezet működése, és a normál anyagcsere-folyamatok szempontjából.

Tippek:

Lássuk be, a fogyókúra, a súlycsökkentés sikerét a legtöbbször a nem megfelelő diétával, táplálkozással rontjuk el! Ezen most hatékonyan tudsz változtatni, ráadásul több ezer forintot is tudsz spórolni a FEDBOND ® EXPRESS fehérje alapú turmixporokkal és Slim levesekkel!A FATBOND ® kapszulák használata mellett érdemes egy MIKROBIOM, azaz bélflóra barát táplálkozást folytatni. Erre a célra ajánljuk a fogyókúra alatt a FEDBOND EXPRESS ® főétkezést kiváltó, súlycsökkentést segítő összetevőt is tartalmazó, magas tápanyag (vitamin, ásványi anyag, aminosav, rost) tartalmú, de alacsony kalória értékű diétás fehérjeturmixokat.


FEDBOND EXPRESS ® itt rendelheted meg!Ajánlott további kiegészítő termékek, amelyek a Mikrobiomra jótékonyan hatnak:

ProBiologiq Élőflóra: a vastagbélflórához nagyon hasonló speciális élőflóra pótlására

OXYTARM: kíméletes vastagbél salaktalanító, nem hashajtó

FEDBOND Cell-Lite Enzimek: jó emésztés, gázosodás, puffadás ellen, a normál tápanyag felszívódás érdekében, laktózintoleránsok számára is. Magas Bromelain tartalma miatt használd bátran cellulit esetén is


Most megvásárolhatod csomagban is, így spórolhatsz!

VASTAGBÉL MIKROBIOM IMMUN CSOMAGKiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm