Szállítási feltételek, határidők


Az SCB Trade Kft. (szállító) köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre, a megrendelés visszaigazolásától számított 3-5 munkanapon belül eljuttatni. Kártyás fizetés esetén az összeg beérkezésétől számított 3-5 munkanapon belül jutatjuk el megrendelését. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail, telefon vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, utánvétes rendelés esetén.

Kártyás fizetés esetén a vevő a helyszínen csak a szállítási költséget fizeti ki készpénzben a kézbesítő részére.


A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon NAPKÖZBEN, Magyarország területén 9.00-17.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt! Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

- Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
- Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban.
- FONTOS! A futárszolgálat csak még egyszer kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.

Szállítás költsége:

A házhozszállítás és az utánvét díjmentes, ha s kosárba behelyezett áruk összértéke
meghaladja a 20.000 Ft-ot.

0 Ft

Helyszíni átvétel

Megrendelésének személyes átvételére munkanapokon 9-17 óráig lehetőséget biztosítunk
1029 Budapest, Nagyrét u. 11. címen elérhető telephelyünkön.
Telephelyünkön csak készpénzzel történő fizetés lehetséges, bankártyával sajnos nem tudnak
fizetni az ide látogatók. Lehetőség van azonban, személyes átvételre telephelyünkön, online kártyás fizetéssel, az EverLife webshop felületén

0 Ft

Szállítás futárral, utánvét fizetés esetén

Megrendelését futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott címre,
a visszaigazolásnak megfelelő összeget a futár számára készpénzben, vagy bankkártyával kell kiegyenlíteni.

990 Ft

Szállítás futárral, weboldalon történő fizetés esetén


A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB Bank fizetési oldalán,
mely automatikusan jelenik meg, a megrendelés jóváhagyását követően.
A szállítás ez esetben is futárszolgálattal történik. Ebben az esetben cégünk 300 Ft-ot átvállal a szállítási költségből.

790 Ft

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, (helyszíni jegyzőkönyvet kell felvetetni a szállítóval) akkor azt az SCB TRADE Kft. díjmentesen kicseréli.


Az elállás joga:

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az SCB TRADE Kft. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, amennyiben a vásárló a saját költségén (árú visszajuttatási és szállítási költségek) visszajuttatja a bontatlan, sértetlen, ép termék(ek)et az SCB TRADE Kft. címére: H-1029 Budapest, Nagyrét u 11.
A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a megrendelő viseli. A visszafizetés magától értetődően csak bontatlan, sértetlen, ép árucikkekre vonatkozik.

Sikertelen kézbesítés:

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.