Szállítási feltételek, határidők


Az SCB Trade Kft. (szállító) köteles utánvéttel vagy futárszolgálat útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre, a megrendelés visszaigazolásától számított 3-5 munkanapon belül eljuttatni. Kártyás fizetés esetén az összeg beérkezésétől számított 3-5 munkanapon belül jutatjuk el megrendelését. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail, telefon vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, utánvétes rendelés esetén.

Kártyás fizetés esetén a vevő a helyszínen csak a szállítási költséget fizeti ki készpénzben a kézbesítő részére.


A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon NAPKÖZBEN, Magyarország területén 9.00-17.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt! Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

- Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
- Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban.
- FONTOS! A futárszolgálat csak még egyszer kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.

Szállítás költsége:

A házhozszállítás és az utánvét díjmentes, ha s kosárba behelyezett áruk összértéke
meghaladja a 20.000 Ft-ot.

0 Ft

Helyszíni átvétel

Megrendelésének személyes átvételére munkanapokon 9-17 óráig lehetőséget biztosítunk
1029 Budapest, Nagyrét u. 11. címen elérhető telephelyünkön.
Telephelyünkön csak készpénzzel történő fizetés lehetséges, bankártyával sajnos nem tudnak
fizetni az ide látogatók.

0 Ft

Szállítás futárral, utánvét fizetés esetén

Megrendelését a DPD Hungary futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott címre,
a visszaigazolásnak megfelelő összeget a futár számára készpénzben kell kiegyenlíteni.

990 Ft

Szállítás futárral, kártyás fizetés esetén


A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB Bank fizetési oldalán,
mely automatikusan jelenik meg, a megrendelés jóváhagyását követően.
A szállítás ez esetben is DPD futárszolgálattal történik.

990 Ft

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, (helyszíni jegyzőkönyvet kell felvetetni a szállítóval) akkor azt az SCB TRADE Kft. díjmentesen kicseréli.


Az elállás joga:

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az SCB TRADE Kft. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, amennyiben a vásárló a saját költségén (árú visszajuttatási és szállítási költségek) visszajuttatja a bontatlan, sértetlen, ép termék(ek)et az SCB TRADE Kft. címére: H-1029 Budapest, Nagyrét u 11.
A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a megrendelő viseli. A visszafizetés magától értetődően csak bontatlan, sértetlen, ép árucikkekre vonatkozik.

Sikertelen kézbesítés:

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.