AKCIÓ
ÚJ!

FEDBOND ® PROBIOLOGIQ Élőflóra

A vastagbél flórához nagyon hasonló tejsavbaktérium kultúra, folsav, inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula.

A vastagbél flórától nagy mértékben függ a vastagbél egészséges működése. A vastagbéltől függ az immunrendszerünk 70-80%-a, és az anyagcserénk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra oly kényes egyensúlyának a felborulása, a MIKROBIOTA összetételének eltolódása olyan baktériumtörzsek irányába, amelyek endo- és biotoxinokat termelnek. Ezek a toxinok sok esetben okoznak féláteresztő bélszindrómát és gyulladásokat is.

A gyulladások pedig elhízáshoz vezetnek, mert nehezítik a zsírbontás és zsírégetés folyamatait még mozgás mellett is.

A cél a vastagbélflórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése, pótlása, és nem csak antibiotikus kúra után! Évente érdemes egy-két alkalommal ilyen 1-2 hónapos kúrát csinálni.

A FEDBOND PROBIOLOGIQ 40 milliárd/ nap, 7 baktérium törzs komplex receptúrája, ami ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből, speciális kefir erjesztésből származik, és humán klinikai vizsgálatokkal rendelkezik!! Tartalmaz jótékony inulint, ami a bélflóra tápláléka, és az erős, jól működő immunrendszer szempontjából nagyon fontos folsavat, illetve a teljes B-vitamin komplexet az ajánlott napi adag 100%-ban!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, az epe- és gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó DR kapszulában.

9 900 Ft
8 990 Ft

Nézd végig, hogy mi a magyarázata annak, hogy egy rossz bélflóra miatt miért hízhatsz el!
A PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA tartalmazza a 7 speciális baktérium törzsből álló AB-Kefir multitörzset, amely egy speciális erjesztéssel készült, és ellenőrzött laboratóriumi tenyésztésből származik. Ez fontos a baktériumok stabil és életképes DNS-e szempontjából!A receptúra dúsítva van a jótékony bélflóra táplálékául szolgáló értékes, vízben oldódó cikóriából származó inulinnal.

Továbbá tartalmazza többek között az élőflóra életben maradásához szükséges B-vitamin komplexet, valamint a kiegyensúlyozott bélflórához és az immunrendszer normál működéséhez szükséges folsavat is az ajánlott napi adag 100%-ban.A gyomorsavnak ellenálló kapszula révén az élőflóra valóban a megfelelő helyen, a vastagbélben fejti ki jótékony hatását.


A CHENG KUNG egyetem klinikáján, humán klinikai vizsgálatok 3 hetes tesztelése során a Synbiotech által, egyedi gyártási technológiával gyártott, AB-kefir 7 speciális törzséből álló, 40 milliárd CFU/nap adagjával folytattak le emésztés és gyomor panaszok esetében vizsgálatokat.


A tesztek bizonyították, hogy a komplex baktérium törzs jelentősen csökkentette a gázosodást, puffadást, hastájéki fájdalmat, hányást, hányingert és hasmenést.

A receptúra baktérium törzsei:

- nagyszerűen ellenállnak és túlélik a gyomorsavat és az epesav sóit is!

- erjedésének hatására átlagban 40%-kal nő a probiotikus koncentráció

- szimbiotikus erjedésének a stabilitása 50%-kal megnövekedett

- tárolása nem igényel hűtést, stabilitása van szobahőmérsékleten is!

Egyedi erjesztési technológiája megnövekedett hatóanyag potenciált és stabilitást eredményez

Gazdag posztbiotikumokban: beleértve a 28 aminosavat tartalmaz, amit az emberi test nem tud szintetizálni, ezért kívülről kell bevinni a szervezetbe, és tartalmaz több, mint 5% vízoldékony poliszacharidot is

7 multi-baktériumtörzs formulája: átalakítja a MIKROBIÓTÁT és növeli a jótékony baktériumok számát


AB-Kefir = A bélflórához nagyon hasonló tejsavbaktérium törzsek + posztbiotikumok

A vastagbél flóra pótlása azért fontos, mert sajnos egy folyamatosan csökkenő tendenciát mutat az évek múltával, és a megfelelő létszámuk jelentősen függ az életmódtól és a táplálkozástól is.


AB-Kefir Multitörzs összetétele:

Lactobacillus acidophilus LA1063 és a Bifidobacterium longum BL986 speciálisan az AB-Kefir receptúrára lettek formulázva.

+ 5 szimbiotikus hatású Kefir törzset tartalmaz.

- Lactobacillus paracasei LPC12

- Lactobacillusrhamnosus LRH10

- Lactobacillus fermentum LF26

- Streptococcus thermophilus ST30

- Lactobacillus helveticus LH43


 1. A baktériumtörzsek szinergikus kölcsönhatása posztbiotikumként viselkedő metabolitokat eredményez.
 2. A SYNTEK egyedülálló, a baktériumtörzsek stabilitását növelő technológiájával előállított termék
 3. Az AB-Kefir növeli a törzsek diverzitását, és a vastagbél mikrobiotáinak létszámát.
 4. Az AB-Kefir a SYNTEK technológiája komplex, szimbiotikus erjedéssel készült gyártási mátrix a legjobb hatékonyság érdekében.
 5. Multi-törzs szimbiotikus erjesztés
 6. Nagy mennyiségű posztbiotikum keletkezés
 7. Megnövelt koncentráció és stabilitás
 8. Magas gyomorsav és epesav sókkal szembeni ellenállás


Mit nevezünk posztbiotikumoknak és miért fontosak?

Olyan, probiotikus mikroorganizmusoktól származó, nem élő, bakteriális vagy metabolikus melléktermékeket, amelyeknek biológiai hatása van a gazdatestre.

Ilyen posztbiotikumok például:

 • SCFAS, a rövid láncú zsírsavak
 • Nutrienesek: B-vitaminok, aminosavak, organikus savak stb.,
 • AMP, antimikrobiális peptidek, amelyeknek természetes antibiotikus hatása elnyomja a kórokozókat
 • Aktív enzimek, amelyek segítik a rostok és a cellulóz emésztését stb.,
 • Hidrogén-peroxid, amely elfojtja a patogén baktériumok szaporodásátA PROBIOLOGIQ Élőflóra receptúrája a Folsav és a B-Vitamin komplex - az OÉGYI által előírt- napi adagjának 100%-át tartalmazza!

Összetevők: AB Kefir 1000®, Tejsavbaktérium kultúra (L. acidophilus, B. longum, L. fermentum, L. paracasei, L. rhamnosus, L. helveticus, Str. thermophilus), 200,0 mg/kapszula, 2x1010 CFU/kapszula (20 milliárd tejsavbaktérium /kapszula), inulin, hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj), maltodextrin, niacin, csomósodást gátló (zsírsavak magnézium sói, kolloid szilícium-dioxid), Ca-d-pantotenát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-mononitrát, folsav, biotin, cianokobalamin.
Ajánlott adagolás: Napi 2x1 kapszula az étkezések előtt, bőséges (min. 3 dl) folyadékkal bevéve!


Az AB-Kefir az alábbi aminosavakat tartalmazza:

A BCAA típusú aminosavak segítik az izomnövekedést serkentő fehérjék szintézisét, csökkentik az izomfáradást, és energiaforrást szolgáltatnak a tornagyakorlatok során.

BCAA: 116,09 mg / 100 g

Teljes szabad aminosav: 1018,01 mg/ 100 g


Az AB-Kefir által tartalmazott összetevők:

 • A B1- , B2 –Vitaminok és a Folsav segítik az enzimek hatékonyságát a metabolizmus során
 • Az organikus savnak fontos szerepe van az anyagcsere komplex biokémiai folyamataiban
 • A vízoldékony poliszacharidok javítják a vastagbél védelem- gátat és az immunrendszer működését.


A FOLÁT részt vesz a normál aminosav-szintézisben, hozzájárul a normál vérképződéshez, homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint szerepet játszik a normál sejtosztódásban is.

A B1 Vitamin (Tiamin) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

A B2 Vitamin (Riboflavin) hozzájárul a normál: nyálkahártya, látás, és bőr állapotához, a vas-anyagcseréhez, vörösvérsejtek normál állapotához, az idegrendszer működéshez, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A B3 Vitamin (Niacin) hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkciókhoz.

A B5 Vitamin (Pantoténsav) hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és anyagcseréjéhez, a normál mentális teljesítményhez, és energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.

A B6 Vitamin (Piridoxin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint a hormonális aktivitás szabályozásához.

A B7- Vitamin (Biotin) részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a haj, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához.

A B12-Vitamin (Kobalamin): hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.


FIGYELEM! A termék szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!
Minőségét megőrzi lásd a címke jobb oldalán!
Tárolás: Száraz, hűvös (15-25°C), fénytől védett helyen!
Figyelem! Gyermekek elől elzárva tartandó!


Ajánlott kiegészítő termékek:

FATBOND négyszeres kalória-gátló, prebiotikus hatású súlycsökkentő és elhizást megelőző orvostechnikia eszköz, CE1370 IIa

OXYTARM vastagbél salaktalanító

FEDBOND iSLIM DTX Májműködés - ZsíranyagcsereKiemelt termékek

Body 4U

5 790 Ft 5 210 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm