Oxytarm: Salaktalanítás, “Méregtelenítés”

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény

100%-os természetes alapanyagok! Salaktalanítással a fogyókúra is könnyebb!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

AKCIÓ

OXYTARM -10%

5 290 Ft
4 760 Ft

OXYTARM - OÉTI notifikált étrend-kiegészítő!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú tabletta.

Fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása!

Rohanó életünk, az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód a fejlett országok lakosainak körében egyre több és egyre súlyosabb egészségi problémát okoz. Különösen sokan szenvednek emésztőrendszeri betegségekben. A székrekedés szinte általános probléma, de gyakran előfordul a hasmenés, a felfúvódás, a belek gázosodása, az aranyér, az ekcéma, a reumatikus betegségek, a különböző bélgyulladások, a Candida és persze a számtalan allergiás panasz is.

Testünk immunrendszerének 80%-a a vastagbélben található. A vastagbélben viszont, az említett életmódbeli okok miatt nagyon sok salakanyag, méreganyag (bio-toxin) és egyéb nem odavaló melléktermék halmozódik fel.

Ennek következtében nem csoda, ha a vastagbél nem tudja ellátni alapvető funkcióit és ez az állapot számos tünetet, majd hosszú távon betegséget (diverticulosis) okozhat.


Ezért nyilvánvaló, hogy a vastagbél tisztasága elsőrendű fontosságú a szervezet számára. Itt találhatók egyébként a rendkívül fontos és hasznos bélbaktériumok, amelyek a nem kívánt gombákat is elpusztítják. Ha a vastagbél nem elég tiszta, akkor ezek a baktériumok nem tudják leküzdeni az olyan gombák elszaporodását, mint például a már szinte népbetegségnek számító Candida, ami rengeteg, megtévesztő tünetet produkál, ezzel félrevezetve a megfelelő diagnózist is.

A legújabb kutatások szerint kiderült, hogy a fogyókúra, a súlycsökkentő étrend sem tud elég hatásos lenni mindaddig, amíg vissza nem állítjuk a vastagbél tisztaságát és a megfelelő életkörülményeket a jó bélbaktériumok számára, hiszen szimbiózisban élünk velük, nagyban függ tőlük a metabolizmusunk, az immunrendszerünk megfelelő működése és az ellenálló képességünk is!

Citrus bio-flavonoiddal dúsított C-vitamin tartalma hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

A MAGNÉZIUM:

  • hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához (238),
  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban (240, 247, 248),
  • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez (242),
  • a normál izomműködéshez (241, 380, 3083),
  • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben (364),
  • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához (245, 246),
  • részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
  • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához (239),
  • szerepet játszik a sejtosztódásban (365)

Csak természetes összetevők!

Az emésztőtraktus megfelelő karbantartása, a jobb tápanyag felszívódás befolyásolhatja a bőr és a haj minőségét is!


Az OXYTARM javasolt napi adagja: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül.

Ha a tisztulás üteme esetleg túlságosan gyors, akkor célszerű az esti, napi adagot 2 tablettára csökkenteni, ha pedig túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min 3 dl vízzel a legcélszerűbb).

Egy doboz OXYTARM 120 darab tablettát tartalmaz, így ez egy hónapra elegendő mennyiséget jelent.

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum egy három hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM folyamatosan is fogyasztható.

Az OXYTARM egy világszerte és Magyarországon immár 14. éve forgalomban lévő sikeres termék. Kíméletesen támogatja a salakanyagok eltávolítását a vastagbélből is. Nem hashajtó!

Az Oxytarm egy molekuláris innováció. Hatóanyagai - magnézium molekulába zártak, a gyomorsav nem tudja feltörni, - csak a vastagbélben szabadulnak fel.

Az Oxytarm fő hatóanyaga a magnéziumnak egy olyan speciális változata, amely ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (laza, nagyobb mennyiségű bélsár).

Az Oxytarm mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy rostszegényen táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, ezért a normál bélmozgás is lelassul. Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Oxytarm nem gyógyszer, nem fogyókúrás szer, nem helyettesíti az egészséges életmódot, a mozgást és a rostdús, vegyes táplálkozást. Fontos a tudatos életmódváltás!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást, gyógyítást vagy betegségek megelőzését sem ígérhetik!

Az Oxytram az egészséggel kapcsolatos hírek elkötelezett támogatója!

Az alábbi adatok informatív jelleggel bírnak, kérjük, olvasson utána az információknak az internet egyéb, hiteles forrásaiból is!


Az immunrendszer nagy része a vastagbélben található. A vastagbél redős szerkezetű.

"A bél falának kitüremkedése a teljes tápcsatorna-szakaszon előfordulhat, leggyakoribb előfordulása a végbélt megelőző bal oldali vastagbélszakasz, a szigmabél területén. A kitüremkedést diverticulumnak nevezzük, csoportos előfordulásuk esetén diverticulosisról beszélünk.

Kifejlődését a rostszegény étrend, mozgásszegény életmód kombinációjából adódó székletzavarokra vezetik vissza. A kemény, rögös széklet kiürítéséhez szükséges erős hasprés, fokozódó hasi nyomás miatt ezen szakaszokon hajlamos a bélfal a leggyengébb pontok mentén előtüremkedni. A betegség olyannyira elterjedt, hogy 50 éves életkor felett előfordulása a fejlett országokban gyakorlatilag általános.

A vak tasakokban megrekedő, pangó széklet helyi irritációt, gyulladást vált ki, mivel különféle patogén paraziták, azaz káros baktériumok vagy gombák táptalajául szolgál. Ekkor diverticulitisről beszélünk.

A bélfal izgalma jelentkezhet hasi puffadás, bal alhasi görcsös vagy tompa fájdalmak képében, felléphetnek székrekedéses, vagy hasmenéses panaszok. Ugyanakkor jelentkezhet erről a területről kiinduló, igen erőteljes vérszékelés. A helyi gyulladás fokozódása a bélfal átfúródásához vezethet, mely az erősödő hasi fájdalom mellett lázzal, romló általános állapottal jár." http://www.vastagbel.hu/colorectal-diseases/divert...

"Méreganyagok":

Az endotoxin („belső méreg") egyes baktériumok testében található, de a testükön kívülre ki nem választott mérgező anyag. Különösen gyakori az élősködő életmódot folytató, patogén baktériumfajok esetében szaporodási illetve elpusztulási fázisban!

A Listeria monocytogenes egy emberben igen elterjedt kórokozó Gram-pozitív baktérium, amely szintén endotoxint tartalmaz. Különösen heves immunválasz, vagy például erőteljes antibiotikum kezelés esetén azonban az elpusztuló baktériumokból kiszabaduló endotoxinok a véráramba kerülve szeptikus sokkot okozhatnak, melynek jellemző tünetei a láz, a felgyorsult légzés és a vérnyomás esése. Emberben és háziállatokban ilyen betegség lehet például az Escherichia coli vagy a Coxiella burnetii által okozott endotoxicosis (vagy endotoxaemia)." Wikipedia


"Tehát a rendszeres bélsár ürítés, a "salaktalanítás" egyfajta "méregtelenítéssel" is jár, hiszen megelőzi a pangó széklettel járó bio-toxinok kiszabadulását és visszaszívódását a bélbolyhokon keresztül.

Mivel a méreganyagokat hajlamos a szervezet a zsírpárnákban elkülöníteni, ezért a fogyókúrázás esetén igen nagy mennyiségben szabadulhatnak fel bio-toxinok a véráramban. Ezért érdemes fogyókúra esetén támogatni a kiválasztó szerveinket (máj, epe, vese) és sok tiszta vizet inni, így a fogyókúra sikeressége is hatványozódhat!"

Dr. Jonathan V. Wright

Ajánlott kiegészítő termékek: OxyNzymes, Goji Berry, Power4U, Vivax YTE® Forte, Body4U, 30 days

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U -10 %

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes -10%

3 300 Ft 2 970 Ft