Oxytarm: Salaktalanítás, “Méregtelenítés”

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény

100%-os természetes alapanyagok! Salaktalanítással a fogyókúra is könnyebb!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

AKCIÓ

OXYTARM -10%

4 990 Ft
4 490 Ft

OXYTARM - Az immunrendszer 70-80%-a a vastagbélben található! Ezért is fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

Természetes alapanyagok!

Citrus bio-flavonoiddal dúsított C-vitamin tartalma hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer normál működéséhez.

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

Az emésztőtraktus megfelelő karbantartása, a jobb tápanyag felszívódás befolyásolhatja a bőr és a haj minőségét is!


Az OXYTARM javasolt napi adagja: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül.

Ha a tisztulás üteme esetleg túlságosan gyors, akkor célszerű az esti, napi adagot 2 tablettára csökkenteni, ha pedig túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min 3 dl vízzel a legcélszerűbb).

Egy doboz OXYTARM 120 darab tablettát tartalmaz, így ez egy hónapra elegendő mennyiséget jelent.

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum egy három hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM folyamatosan is fogyasztható.

Az OXYTARM egy világszerte és Magyarországon immáron már 12 éve forgalomban lévő sikeres termék. Kíméletesen támogatja a salakanyagok eltávolítását a vastagbélből is. Nem hashajtó!

Az Oxytarm egy molekuláris innováció. Hatóanyagai - magnézium molekulába zártak, a gyomorsav nem tudja feltörni, - csak a vastagbélben szabadulnak fel.

Az Oxytarm mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy rostszegényen táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, ezért a normál bélmozgás is lelassul. Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Oxytarm nem gyógyszer, nem fogyókúrás szer, nem helyettesíti az egészséges életmódot, a mozgást és a rostdús, vegyes táplálkozást. Fontos a tudatos életmódváltás!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást, gyógyítást vagy betegségek megelőzését sem ígérhetik!

Az Oxytram az egészséggel kapcsolatos hírek elkötelezett támogatója!

Az alábbi adatok informatív jelleggel bírnak, kérjük, olvasson utána az információknak az internet egyéb, hiteles forrásaiból is!

Az immunrendszer 70-80%-a a vastagbélben található. A vastagbél redős szerkezetű.

"A bél falának kitüremkedése a teljes tápcsatorna-szakaszon előfordulhat, leggyakoribb előfordulása a végbélt megelőző bal oldali vastagbélszakasz, a szigmabél területén. A kitüremkedést diverticulumnak nevezzük, csoportos előfordulásuk esetén diverticulosisról beszélünk.

Kifejlődését a rostszegény étrend, mozgásszegény életmód kombinációjából adódó székletzavarokra vezetik vissza. A kemény, rögös széklet kiürítéséhez szükséges erős hasprés, fokozódó hasi nyomás miatt ezen szakaszokon hajlamos a bélfal a leggyengébb pontok mentén előtüremkedni. A betegség olyannyira elterjedt, hogy 50 éves életkor felett előfordulása a fejlett országokban gyakorlatilag általános.

A vak tasakokban megrekedő, pangó széklet helyi irritációt, gyulladást vált ki, mivel különféle patogén paraziták, azaz káros baktériumok vagy gombák táptalajául szolgál. Ekkor diverticulitisről beszélünk.

A bélfal izgalma jelentkezhet hasi puffadás, bal alhasi görcsös vagy tompa fájdalmak képében, felléphetnek székrekedéses, vagy hasmenéses panaszok. Ugyanakkor jelentkezhet erről a területről kiinduló, igen erőteljes vérszékelés. A helyi gyulladás fokozódása a bélfal átfúródásához vezethet, mely az erősödő hasi fájdalom mellett lázzal, romló általános állapottal jár." http://www.vastagbel.hu/colorectal-diseases/divert...

"Méreganyagok":

Az endotoxin („belső méreg") egyes baktériumok testében található, de a testükön kívülre ki nem választott mérgező anyag. Különösen gyakori az élősködő életmódot folytató, patogén baktériumfajok esetében szaporodási illetve elpusztulási fázisban!

A Listeria monocytogenes egy emberben igen elterjedt kórokozó Gram-pozitív baktérium, amely szintén endotoxint tartalmaz. Különösen heves immunválasz, vagy például erőteljes antibiotikum kezelés esetén azonban az elpusztuló baktériumokból kiszabaduló endotoxinok a véráramba kerülve szeptikus sokkot okozhatnak, melynek jellemző tünetei a láz, a felgyorsult légzés és a vérnyomás esése. Emberben és háziállatokban ilyen betegség lehet például az Escherichia coli vagy a Coxiella burnetii által okozott endotoxicosis (vagy endotoxaemia)." Wikipedia


"Tehát a rendszeres bélsár ürítés, a "salaktalanítás" egyfajta "méregtelenítéssel" is jár, hiszen megelőzi a pangó széklettel járó méreganyagok kiszabadulását és visszaszívódását a bélbolyhokon keresztül.

Mivel a méreganyagokat hajlamos a szervezet a hájrétegben elkülöníteni, ezért a fogyókúrázás esetén igen nagy mennyiségben szabadulhatnak fel méreganyagok a véráramban. Ezért érdemes fogyókúra esetén támogatni a kiválasztó szerveinket és sok tiszta vizet inni, így a fogyókúra sikeressége is hatványozódhat!"

Dr. Jonathan V. Wright

Ajánlott kiegészítő termékek: OxyNzymes, Goji Berry, Power4U

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U -10 %

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes -10%

4 390 Ft 3 950 Ft