A VASTAGBÉL SALAKTALANÍTÁSA AZ ERŐS IMMUNRENDSZER, ÉS EGYBEN A SIKERES FOGYÓKÚRA ELŐSZOBÁJA IS?


Ne feledjük, minden fogyókúrát a hatékonyság kedvéért érdemes vastagbéltisztítással kezdeni, ami NEM ÖSSZETÉVESZTENDŐ AZ EGÉSZSÉGTELEN HASHAJTÁSSAL!
Mert utóbbi hosszú távon csak bélgyulladást és hasznos tápanyag felszívódási problémákat okoz, hiánybetegségekkel jár, vagy éppen bélrenyheséggel, ha szenna típusú hatóanyagokat tartalmaz! Ez az állapot nem kedvez sem az anyagcserének, sem a jól működő immunrendszernek!

Van olyan termék, amelyben a természetes magnézium az elektrolit-egyensúlyt biztosítja, ezt dúsítják tovább antioxidáns citrus-bioflavonoiddal és C-Vitaminnal. Ez a receptúra ozmotikusan hat, csak azt akadályozza meg, hogy a már haszontalan bélsárból a vastagbélben felszívódjon minden víz!

Így lazán tartja a székletet, hidratáltan a bélnyálkahártyát, ami megkönnyíti a bélsár továbbhaladását, és így a salakanyagok ürülést, néha még a vastagbél redőből is. Azért fontos ez, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, és ne boruljon fel a bélflóra oly kényes egyensúlya! Hiszen a több napig a vastagbélben pangó bélsár táptalaja a rothasztóbaktériumoknak, és egyéb parazitáknak is!

Mindezt a belső tisztulást kíméletes módon teszi, az aranyérrel küszködők nagy megkönnyebbülésére is. Nem irritálja a bélbolyhokat és nem növeli a bélfal mozgásait (perisztaltika).

Ön a bevitt vízmennyiséggel szabályozhatja (3-5 dl), hogy mennyire akarja hígnak a székletet. Vacsora után érdemes bevenni a 4 tablettát.
Sokan a "belső zuhany" effektust választják. Bár az állaga igen híg ilyenkor a székletnek, nem jár a hasmenés tipikus bélgörcseivel, sem a bélbolyhok irritációjával, így nem csak átrohan az étel az emésztő traktuson, hanem hasznosulni tudnak az étkezéssel bevitt tápanyagok, és nem fog hiánybetegségektől szenvedni.

Ami még fontos, bár híg lehet a széklet, ez NEM minimum egy napon át tartó állapot, mint hasmenésnél, hanem EGYSZERI eredmény reggel! Napközben nem ismétlődik meg, hogy önt kellemetlen helyzetbe hozza!

A vastagbéltisztítás alapvető egy tudatos embernél! Már ókori görögök is tudták, híres mondást: "A halál a belekben lakozik!
A felmérések szerint minden 4. ember valamilyen vastagbél panaszban szenved. Túl sok az egészségtelen adalékanyag az ételekben, túl kevés a rost a táplálékban, mozgásszegény életet élünk!
Szóval a vastagbélnek van egy felszálló, egy vízszintes és egy leszálló ága. Akinél sok a felgyülemlett bélsár, néha a vastagbél kitáskásodásához (diverticulosis) vezet, ilyenkor sokszor a rekeszizom alól kitüremkedik a vastagbél vízszintes szakasza, és igen, sokkal jobban feszül az inggomb vagy a zakó, dudorodik a has!Ha rendszeres a vastagbél tisztulása, bizony laposabb a has, jobban állnak a ruhák is, a könnyed közérzetről nem is beszélve! És akkor ez lenne a még a legkevesebb...
De ez csak optikai, esztétikai szempont. Az egészségen van a hangsúly!


Az egészség mindenek előtt! A bélsár 36 fokos testhőmérsékleten rothad, gázosodik, méreganyagokat (endotoxinokat, biotoxinokat) termel, amik visszaszívódnak a bélbolyhokon, egy állandó önmérgezésbe tartva a szervezetet!
A szervezet a bio-toxinokat (méreganyagokat) zsírpárnákba különíti el a többi szövettől, hogy kímélje a többi sejtet.
Nos, ezért nehéz egy méreganyagokkal teli, túlsúlyos szervezet zsírégetése is fiziológiai szinten!
Mert ilyenkor a zsírsejtekben is gyulladások zajlanak. A szervezet-szintű, lassú, krónikus gyulladásokat ki lehet mutatni vértesztből a nagy szenzitivitású CRP teszttel.


A lipoprotein lipáz,
ami arra lenne hivatott, hogy az inzulin által a zsírpárnákba betuszkolt nagy molekulájú trigliceridet (vérzsírt), lebontsa, és azok át tudjanak férni a zsírsejtek falán, így beinduljon a zsírégetés, nem tud megfelelően működni.


A triglicerid
főleg a magas glikémiás indexel rendelkező, elfogyasztott szénhidrátok miatt keletkezik. A zsírbontás sokkal nehezebbé válik, és azt tapasztaljuk, hogy már a torna sem úgy segít néha, mint régebb.


Mert a szervezet szó azt jelenti, hogy minden-mindennel összefügg!


Tehát nem csak az erős immunrendszer karbantartása, de a fogyókúra alapja is a méregtelenítés (biotoxinok kiürülésének segítése).

A méregtelenítés alapja pedig a vastagbél salaktalanítás, a rendszeres belső tisztulás!

A vastagbél állapotától nagyban függ az immunrendszer, ami összefüggésben van az oly gyakori autoimmun betegségekkel, allergiákkal, a legkülönfélébb bőrproblémákat is beleértve!

Mottó: a tudatos, mesterséges adalékanyagoktól mentes, rostdús táplálkozás, mozgás, belső, kíméletes, természetes tisztulás, biztonságos gyártásból származó és OÉTI által notifikált étrend-kiegészítők használata!

OXYTARM az egészséges életmóddal kapcsolatos hírek szponzora:

https://www.everlife.hu/termek/salaktalanitas-mere...

MEGFELELŐ VASTAGBÉLMŰKÖDÉSSEL A FOGYÓKÚRA IS KÖNNYEBB!