Adatvédelmi nyilatkozat

Az Adatvédelmi Törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy megrendeléseivel, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, fax, e-mail) az SCB Trade Kft. mint adatkezelő, az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységéhez, ajánlati listák és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.


Az adatszolgáltatás önkéntes. Megadott adatai törlését vagy módosítását bármikor kérheti.

Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra!

Az általunk kezelt személyes adatait nem adjuk ki harmadik személynek! Célunk az etikai normák mindenkori betartása, valamint a vevőkkel szembeni tisztességes magatartás megőrzése!

Az SCB Trade Kft. hozzájárulása nélkül tilos ehhez a honlaphoz bármilyen kapcsolódást létrehozni! A hozzájárulás megadása esetén is tilos a honlap tartalmi vagy grafikai elemének beépítése más honlapba. Kapcsolódást engedély esetén is csak a nyitóoldalhoz, www.everlife.hu lehet létrehozni.

Az SCB Trade Kft. a weboldal látogatóinak adatait csak a webáruházból történő vásárlás lebonyolítására, illetve külön regisztráció esetén a 'Hírlevél' szolgáltatás érdekében használja fel.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az SCB Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t (1029, Budapest, Nagyrét u. 11. ) NAIH-69020/2013 nyilvántartási számon, nyilvántartásba vette.

Ha az adatvédelemmel kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne, kérjük küldjön egy e-mailt az info@scbtrade.hu címre!