AKCIÓ

BIG BUMM Fogyókúrás Csomag

Jó emésztés, vastagbél salaktalanítás, máj, epe, vese működésének a támogatása, tisztulása, metabolikus (alma) típusú elhízásra, zsírégetés gyorsításra, jó zsír és szénhidrát anyagcsere kialakítására, normál pajzsmirigy működésre és a sejtszintű energia felszabadítására!

100%-os természetes alapanyagok extrém magas hatóanyag tartalommal! Mert a fogyókúra nem hit, hanem fiziológia kérdése!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van! 6 termék hatása és ereje egy dobozban, egy termék áráért!

26 060 Ft
23 193 Ft

A Csomag tartalma 1-1 doboz BODY4U, 30DAYS, OXYTARM, OXYNZYMES és POWER4U termék, havi adag. A kúra ismételhető időlimit nélkül. Ajánlott a minimum 3 hónapos használat.

A BIG BUMM FOGYÓKÚRÁS CSOMAG HATÁSA: Jó emésztés, vastagbél salaktalanítás, máj, epe, vese működésének a támogatása, tisztulása, metabolikus (alma) típusú elhízásra, zsírégetés gyorsításra, jó zsír és szénhidrát anyagcsere kialakítására, normál pajzsmirigy működésre és a sejtszintű energia felszabadítására!

MINDEGYIK TERMÉK OÉTI notifikált! Szerepel a MÉKISZ biztonságos étrend-kiegészítők listáján!


A BODY4U KOMPLEX ÖSSZETEVŐI SZABÁLYOZZÁK A TESTZSÍR, ÉS A SZÉNHIDRÁT ANYAGCSERÉT. SEGÍTIK A NORMÁL VÉRCUKORSZINT ELÉRÉSÉT, ÉS A NORMÁL PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉST!

Karnitint, fahéj és gyermekláncfű standardizált kivonatokat, Cayenne bors port, cinket, krómot, jódot tartalmazó kapszula.

ADAGOLÁS: 1 kapszulát ajánlott bevenni 1-2 dl vízzel, ebéd és vacsora előtt 15-20 perccel.


A 30 DAYS METABOLIKUS TÚLSÚLY (HASI / ZSIGERI ZSÍROK), ALMA TÍPUSÚ ELHÍZÁS ESETÉN AJÁNLOTT

A 30DaysTM 1,3-1,6 béta glükán kivonatot (500 mg) és egy speciális DtoxTM gyógynövény keveréket (Articsóka 200 mg, Édesgyökér 200 mg, Gyermekláncfű 200 mg, Rózsagyökér 200 mg, Kínai citrommagnólia 200 mg, Máriatövis magpor 200 mg) tartalmaz. Csak természetes anyagok!

ADAGOLÁS: 2 X 2 tabletta reggel és este étkezéstől függetlenül.


AZ OXYTARM KÍMÉLETES VASTAGBÉL SALAKTALANÍTÓ, BELSŐ TISZTULÁST SEGÍTŐ TERMÉK. NEM HASHAJTÓ!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú tabletta.

JAVASOLT ADAGOLÁS: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni! Ha a tisztulás üteme esetleg túlságosan gyors, akkor célszerű az esti, napi adagot 2 tablettára csökkenteni, ha pedig túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) vacsora után, egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min. 3 dl vízzel a legcélszerűbb).


OXYNZYMES ALKALMAZÁSA AJÁNLOTT AZ EMÉSZTÉS SEGÍTÉSÉRE ÉS A HASZNOS TÁPANYAGOK FELSZÍVÓDÁSÁRA.

C-vitamin, magnézium, inulin (prebiotikum), növényi enzim (papain, bromelain) és Gingerol növényi-kivonat tartalmú tabletta

ADAGOLÁS: 3 x 1 tabletta főétkezések előtt vízzel


A POWER4U ENERGETIZÁLÓ, ROBORÁLÓ, ERŐS IMMUNRENDSZER TÁMOGATÓ! AJÁNLOTT ÚGY FIZIKAI, MINT SZELLEMI MEGTERHELÉSEK ESETÉN!

A POWER4U komplex összetevői felszabadítják a sejtszintű energiát, extra energia termelésre serkentik a sejtmagot. Kiválóan alkalmas fizikai munkához, tornához, szellemi megterhelések idején, tanuláshoz, vizsga időszakban, vagy tavaszi fáradság esetén, illetve az allergiát kiváltó pollen-dús virágzások idején!

Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt és (B1, B3, B5, B6, B12) vitaminokat tartalmazó tabletta.

ADAGOLÁS: napi 1 tabletta étkezéstől függetlenül.

Az öt termék egymás hatását erősíti a komplex eredmény érdekében!

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes

4 300 Ft 3 870 Ft

Kosárba
Érdeklődöm