AKCIÓ
ÚJ!

Power 4U

A POWER 4U- ban LEVŐ VITAMINOK ÉS ADAPTOGÉN GYÓGYNÖVÉNYEK segítik az extra, sejtszintű energia felszabadítását munkához, tanuláshoz, tornához!

A FOGYÓKÚRA FONTOS SEGÍTŐ ELEMEI! ESSZENCIÁLIS VITAMINOK ÉS NÖVÉNYEK A JÓ SZÉNHIDRÁT- ÉS ZSÍRANYAGCSERÉHEZ!

Allergia vagy energia hiány gyötör? Egy erős, jól működő immunrendszer helyt áll a negatív környezeti behatásokkal szemben!

A Power4U erős immunrendszer támogató, roboráló, és energetizáló is egyben!

Összetevői 100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyag tartalommal!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

4 990 Ft
4 490 Ft

A POWER4U ENERGETIZÁLÓ, ROBORÁLÓ, ERŐS IMMUNRENDSZER TÁMOGATÓ! AJÁNLOTT ÚGY FIZIKAI, MINT SZELLEMI MEGTERHELÉSEK ESETÉN!

A FOGYÓKÚRA FONTOS SEGÍTŐ ELEME IS! ESSZENCIÁLIS VITAMINOK ÉS NÖVÉNYEK A JÓ SZÉNHIDRÁT- ÉS ZSÍRANYAGCSERÉHEZ!

A POWER4U komplex összetevői felszabadítják a sejtszintű energiát, extra energia termelésre serkentik a sejtmagot. Kiválóan alkalmas fizikai munkához, tornához, szellemi megterhelések idején, tanuláshoz, vizsga időszakban, vagy tavaszi fáradság esetén, illetve az allergiát kiváltó pollen-dús virágzások idején!

Power 4U - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt és (B1, B3, B5, B6, B12) vitaminokat tartalmazó tabletta.

A POWER4U kiemelten magas mennyiségű D3 vitamint is tartalmaz, 4000 nemzetközi egységet/ napi adag! Ez erősen támogatja az immunrendszert, a normál sejtosztódást, és a csontok megfelelő szerkezetét!

A POWER4U összetevői erősen támogatják az immunrendszert. Egy jól működő immunrendszer kevésbé van kitéve az allergiás reakcióknak is.

Az energia italok és egyéb pörgető szerek csak a szervezet tartalék energiáit merítik ki, de nem segítik a szervezet saját energia termelését!

ADAGOLÁS: napi 1 tabletta.

KISZERELÉS: 30 db tabletta. Egy doboz egy havi adagot tartalmaz.

POWER4U, 6 TERMÉK HATÓANYAGAI ÉS EREJE 1 DOBOZBAN, 1 TERMÉK ÁRÁÉRT!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Ajánlott kiegészítő termékek: Oxytarm, OxyNzymes, Body 4U, Vivax YTE® Forte


Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes

4 300 Ft 3 870 Ft