Power 4U: Az elsöprő belső energia!

Extra, sejtszintű energia felszabadítása munkához, tanuláshoz, tornához! Kirobbanó szellemi és fizikai teljesítmény!

100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyagtartalommal!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

AKCIÓ
ÚJ!

Power 4U -10 %

4 990 Ft
4 490 Ft

Power 4U Termékismertető - OÉTI notifikált, zöld pipás termék!

Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt és

vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

A POWER4U kiemelten magas mennyiségű D3 vitamint tartalmaz. 4000 nemzetközi egységet/ napi adag!

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez.

(EFSA ID: 244, 238, 242, 241, 380, 3083).

Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben is. (EFSA ID: 240, 247, 248, 364)

A B12-vitamin (kobolamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. (EFSA ID: 99, 190)

Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez,cés a a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. (EFSA ID: 96, 103, 106, 92, 101,108)

A B6-vitamin (piridoxin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogénanyagcserében. (EFSA ID: 75, 214, 65, 70, 71)

Hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

(EFSA ID: 67, 72, 186, 78)

B5 Vitamin (pantoténsav) részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban. (EFSA ID: 56, 59, 60, 64, 171, 172, 208)

Hozzájárul a szteroidhormonok, a D-vitamin és egyes ingerületátvivő anyagok normál szintéziséhez és

anyagcseréjéhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. (EFSA ID: 181, 63)

B3 Vitamin (niacin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. (EFSA ID: 43, 49, 54, 51, 47)

B1 Vitamin (tiamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban. (EFSA ID: 21, 24, 28)

Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. (EFSA ID: 20)

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához, és az egészséges izomfunkció fenntartásához. (EFSA ID: 154, 159, 150, 151, 158, 350, 155)

Szerepet játszik a sejtosztódásban. (EFSA ID: 155)

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást, gyógyítást vagy betegségek megelőzését sem ígérhetik!

Az alábbi adatok informatív jelleggel bírnak, a brüsszeli EFSA nem fogadta el az alábbi állítások teljes bizonyítottságát.

Kérjük, olvasson utána az alábbi hatóanyagoknak az internet egyéb, hiteles forrásaiból is!


A reishi ( Ganoderma lucidum) képes ösztönözni az enzimeken keresztül a szervezetünkben lejátszódó élettani folyamatok minőségét. Ez elsősorban olyan összetevőinek köszönhető, mint a polyszacharidok, triterpének, és a germánium.

Astragalus (Astragalus membranaceus) "Már az ókori maják földjén, valamint a 2. századtól az ősi kínai gyógynövénytanban is ismeretes volt. Magasabb rendű növénynek tartották, amellyel az ember általános életenergiáját is erősíteni lehet. Rendszeres használata növeli a őssejtek számát a csontvelőben, támogatva a fehérvérsejtek, a védelmi T-limfociták termelődését. Ennek köszönhetően a fertőzés által meggyengített területre vándorolnak, és ott hatékonyabb fellépésre képesek. Vizelethajtó hatású, kihajtja a szervezetből a felesleges folyadékot.Tágítja az ereket, így a vér könnyebben eljut a szövetekhez. Szabályozza a vér mennyiségét és sűrűségét. Jótékonyan hat a vese és a lép működésére, gátolja a kóros izzadást és a vizesedést, óvja a máj működését. Méregtelenítő hatású, adaptogén gyógynövény."

Hatóanyag: poliszaccharidok, flavonoidok AG-1 (astragalus glucan-1) és AG-2 (astragalus glucan-2), aminosavak, nyomelemek, astragalus szaponin I-II, asztragalozidák I-IV és szójaszapogenozidok, daukoszterol, klorin, betain, folsav, nikotinamid, linolsav.

A ginzeng hatóanyagai a szaponinok, olajok, fitoszterol, szénhidrát, aminosav, vitaminok és peptidek.

"A ginzengnek általában normalizáló funkciója van, az egész szervezetet erősíti tekintet nélkül a kórállapot irányára, tehát, ha kell, stimulál, de szükség esetén nyugtat és csillapít.

A ginzeng egy adaptogén növény, tehát olyan anyag, amely képes a stresszhatásokat közömbösíteni és egyensúlyt teremteni a szervek működésében.

A ginzenget világszerte ismerik, igen nagy népszerűségnek örvend mind a sportolók, mind az inaktív emberek körében. Teljesítménynövelő gyógynövény. Többnyire immunrendszer erősítő, szellemi kapacitást növelő, stresszcsökkentő hatásai miatt ismeretes. A ginzeng az össz koleszterinszint csökkentésével és a jó koleszterin (HDL) növelésével fejti ki a pozitív hatását a szívre."

http://www.hazipatika.com/taplalkozas/vitamin_abc/...

Az Ashwagandha "egy természetes adaptogén, segíti a relaxációt, és csökkenteni a stresszt. Védi az idegrendszert, fokozza a szorongással és a stresszel szembeni ellenálló képességünket, valamint csökkenti ezek degeneratív hatásait. Mindebből az is következik, hogy lassítja az öregedési folyamatokat. Erőteljes antioxidáns, aminek köszönhetően megelőzi a korai sejtpusztulást, valamint immunerősítő hatása is van."

A resveratrol természetes formában és a legnagyobb mennyiségben a vörös szőlő és kék szőlő héjában, illetve az áfonyában, valamint az ezekből készült italokban, elsősorban a vörösborban található meg.

"A resveratrol antioxidáns tulajdonságú, képes közömbösíteni a szervezetben keletkező káros szabad gyököket, így lelassítja az öregedést, és a vérrögök kialakulását is meggátolhatja.

A Pécsi Egyetem Orvosi Karának Nephrológiai Központjának kutatói egy humán kísérlet során megvizsgálták a resveratrol hatását a 2-es típusú cukorbetegekben. A vizsgálat során a szénhidrát-és lipidanyagcserét figyelték. Azoknál a betegeknél, akik resveratrolt kaptak, a vércukorszint látványosan csökkent.

Ennek fő oka, hogy az inzulin rezisztenciában fontos szerepet játszó oxidatív stressz folyamatát antioxidánssal meg lehet szakítani, és így csökkenteni a szervezet inzulin iránti érzéketlenségét."

Ajánlott kiegészítő termékek: Oxytarm, OxyNzymes, Goji Berry, Body 4U

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U -10 %

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes -10%

4 390 Ft 3 950 Ft