A „méregtelenítés” jó közérzetet és egészséget biztosít

A méreganyagok rontják az életminőséget. A rohanó modern életmód óhatatlan melléktermékei a különféle méreganyagok, amelyek a környezetünkből (háztartási tisztítószerek, festékek, oldószerek, illatosítók) a levegővel (szmog), az ivóvízzel (klór, hormonok), a táplálékon keresztül (permetező szerek, mesterséges adalékanyagok), illetve a használt kozmetikumok (sampon, testápoló, fogpaszta /fluor/, parfümök, dezodorok) által jutnak a szervezetünkbe. Ezzel kell megbirkóznia az immunrendszerünknek! Csoda, hogy egyre több a beteg, fáradt és allergiás ember, aki túlsúlyt is felhalmoz a fentiek miatt?

Nem árt, ha tudatosítjuk, a méregtelenítés első fázisa a megfelelő, kíméletes vastagbél salaktalanítás, ami nagyon különbözik a hashajtók használatától!

A hashajtók hosszú távú használata bélrenyheséget, ezáltal székelési problémákat, bélgyulladást, hasznos tápanyag felszívódási problémákat és emiatt hiánybetegségeket okoz!

Ezt a célt szolgálja a forradalmi megoldást nyújtó Oxytarm vastagbél tisztító tabletta, ami nem hashajtó!

Az Oxytarm egy molekuláris innováció!

Az Oxytarm étrend-kiegészítő fő hatóanyaga a magnéziumnak egy speciális változata, amely ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését. Nem irritálja a bélbolyhokat, nem serkenti számottevően a bélperisztaltikát.

Kíméletes, komfortos megoldás! 100%-ban csak természetes alapanyag! Összetétele speciális magnézium molekula, C-vitamin és citrus bioflavonoid.

https://www.everlife.hu/termek/salaktalanitas-mere...


Természetesen a különböző szenvedélyek, mint például a dohányzás, a mértéktelen evés, előre pácolt, sok adalékanyaggal kezelt (állag- és állomány javítók, tartósító szerek, csomósodás gátlók, mesterséges színezék és aromák), vagy gyorséttermi, fáradt olajban sült ételek, és az alkohol fogyasztás is a méreganyagok hatalmas mennyiségét zúdítják a szervezetre. Nem beszélve azon környezeti behatásokról, amit nem, vagy csak nagyon nehezen tudunk elkerülni. A teljesség igénye nélkül megemlíthetjük a különféle permetező anyagokban, festékekben, hígítókban, fertőtlenítőszerekbe (klór), némely illatosítókban, műtrágyákban, permetezőszerekben előforduló vegyületeket.

A legnagyobb méregtelenítő szervünknek, a májnak ez sok gondot okoz, befolyásolja a szteroid hormonok metabolizációját (anyagcseréjét) is, és néha csak úgy tud megbirkózni vele, hogy a különféle méreganyagokat a szervezet a zsírrétegbe igyekszik lekötni, elszigetelni, hogy megvédje a környező szöveteket, szervek működését!

A bőrproblémák egyik fő oka is a felhalmozódott méreganyagok. Ha tele vagyunk toxinokkal az óhatatlanul meglátszik a második legnagyobb kiválasztó szervünkön, a bőrünk minőségén is, hiszen ott csapódnak ki.

Ha felborul a nemi hormonok lebontási útvonala (tesztoszteronból túl sok dihidro-tesztoszteron DHT képződik), túlzott faggyú termelés, pattanások, kiütések, valamint egyéb bőrproblémák jelentkezhetnek.Ugyan ez vezet sok esetben progeszteron hiányhoz, ami tüszőrepedés elmaradáshoz vezet, ezáltal kialakulhat könnyen az endometriózis, policisztás ovárium és a terméketlenség is!

Hajunk fénytelen és töredezett lesz. Érdekes, ha háziállatot tartunk, abban az esetben, tisztában vagyunk, mennyire fontos a minőségi táplálkozás, a jó emésztés, hogy a cicának szép fényes legyen a szőre. Miért gondoljuk, ez ránk, ugyancsak emlősökre nem érvényes? Ne feledjük, a szépség első sorban belülről fakad.

A méreg és salakanyagok nemcsak a zsírpárnákba, hanem az ízületekbe is lerakódnak és a szervezet erre megnövekedett citokin válasszal reagál, fájdalmas gyulladásokat, reumát okozhatnak.



Ezért a méregtelenítés mindannyiunk fontos feladata!

A méreganyagok ugyanakkor állandó fáradékonyságot, rossz alvást, gyulladásokat, ízületi fájdalmakat, motiválatlanságot, rossz koncentrációs képességet és depressziót is okozhatnak az által, hogy felborítják az agyban a neuro-transzmittereket.

Méregtelenítés segíti az egészség megőrzését. Csak akkor tudunk megfelelni az élet változatos kihívásainak és teljes értékű boldog életet élni, ha rendszeresen segítjük szervezetünk méregtelenítő folyamatait. Ebben fontos szerepet játszik a máj, az epe és a vese jó működése.

Ezt a célt szolgálják a különböző tisztító és méregtelenítő kúrák és böjtök is. Az emberiség történetében ezeknek komoly hagyományai vannak, hiszen a telet követő böjti időszak pontosan a szervezet méregtelenítését és regenerálást szolgálta és szolgálja mind a mai napig.

A méregtelenítés esetén is fontos a mértékletesség és a fokozatosság. A túl gyors és drasztikus méregtelenítés rosszullétet és egyéb kellemetlen tüneteket okozhat, mivel a zsírpárnákban elkülönített méreganyagok túl gyorsan kerülnek a véráramba.

Ezért, a fogyókúra is nehezebb, ha tele vagyunk méreganyagokkal, mert a szervezet hamarább bontja le az izmokat, hogy energiát nyerjen, mint, hogy a zsírpárnákat égetné, hiszen próbálja védeni magát a hirtelen, nagy mennyiségben felszabaduló káros vegyületek véráramba jutásától.

A legjobb megoldás, ha rendszeres, havi vagy negyedévi tisztítókúrát tartunk.

Ezt a cél szolgálja a forradalmi megoldást nyújtó Oxytarm vastagbél tisztító, hiszen a méregtelenítés első lépése a salaktalanítás!

Az Oxytarm egy molekuláris innováció!

Az Oxytarm étrend-kiegészítő fő hatóanyaga a magnéziumnak egy speciális változata, amely ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését. Nem irritálja a bélbolyhokat, nem serkenti számottevően a bélperisztaltikát.

Kíméletes, komfortos megoldás! 100%-ban csak természetes alapanyag! Összetétele speciális magnézium molekula, C-vitamin és citrus bioflavonoid.

https://www.everlife.hu/termek/salaktalanitas-mere...


Ezzel jelentősen segíthetjük a szervezet méregtelenítési folyamatait és a káros salakanyagok eltávolítását.

A méregtelenítést több oldalról kell megtámogatni, ilyen étrend-kiegészítőink az egészséges, normál, jól működő szervezetért:

OxyTarm, vastagbél salaktalanító

OxyNzymes, proteolitikus növényi enzimek, antioxidánsok, bél és gyomor nyálkahártya karbantartó (gingerol) és prebiotikus hatású növényi rostok!

https://www.everlife.hu/termek/enzimek-emesztes-ox...

30 days (máj, epe és vese támogatása, gyulladás mentes szervezet, a hasi zsírok csökkentése fontos cél!)

https://www.everlife.hu/termek/hasi-viszceralis-zs...

Nagyon lényeges, hogy a legfontosabb méregtelenítő szerveink, mint a máj, epe, vese és a bélrendszer rendszeres támogatást kapjon méregtelenítő feladataik támogatására.

Ehhez a különböző gyógyteák, méregtelenítő gyógynövényekből készült készítmények és egyéb, a salaktalanítás elősegítő étrend-kiegészítők jelentős segítséget nyújthatnak.

Ne feledjük a Méregtelenítés első lépése a salaktalanítás, azaz a vastagbélben felhalmozott, pangó, erjedő, gázosodást és endotoxinokat (amik a bélbolyhokon visszaszívódhatnak) is tartalmazó bélsár mielőbbi kiürítése.

Természetesen az ésszerű, rostdús táplálkozás és a megfelelő életmód ebben az esetben is nélkülözhetetlen!

Méregtelenítés többféle módszerrel. Tehát a méregtelenítésnek van egy jól bevált rendszere:

- Bőséges folyadékbevitel

- Tudatos étrend választás

- Rendszeres tisztítókúrák

- A vastagbél, máj, epe, és vese működését támogató gyógynövények, béta glükán, kurkumin és más gyulladáscsökkentő, minőségi étrend-kiegészítők rendszeres használata.

https://www.everlife.hu/termek/30-days-oxy-enzim-t...