AKCIÓ
ÚJ!

OxyNzymes

Az OxyNzymes prebiotikus növényi rostokat, növényi enzimeket, Gingerol kivonatot, C-vitamint és magnéziumot tartalmazó jó emésztést- és hasznos tápanyag felszívódást segítő készítmény.

Proteolitikus enzimeket (papain, bromelain) és prebiotikus rostokat (inulin), gyulladást csökkentő és gyomor- illetve bélnyálkahártya regeneráló (gingerol) összetevőket is tartalmaz.

AJÁNLOTT: EMÉSZTÉS SEGÍTÉSRE, A HASZNOS TÁPANYAGOK FELSZÍVÓDÁSÁRA, A NYIROKKERINGÉS STIMULÁLÁSÁRA, A NORMÁL VÉRSŰRŰSÉG-, A VÉNÁK ÉS A KERINGÉSI RENDSZER JÓ MŰKÖDÉSE ÉRDEKÉBEN, A SZÖVETI PANGÓ FOLYADÉKOK (ödéma) KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE, A CELLULIT (Narancsbőr) MEGSZÜNTETÉSÉRE, VALAMINT AZ IMMUNRENDSZER GYULLADÁSCSÖKKENTŐ MECHANIZMUSAINAK A KIEGYENSÚLYOZÁSÁRA.

100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyag tartalommal! OÉTI notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a biztonságos listán!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

4 300 Ft
3 870 Ft

AZ OXYNZYMES ALKALMAZÁSA AJÁNLOTT:

EMÉSZTÉS SEGÍTÉSRE, A HASZNOS TÁPANYAGOK

FELSZÍVÓDÁSÁRA, A NYIROKKERINGÉS STIMULÁLÁSÁRA, A NORMÁL VÉRSŰRŰSÉG, A VÉNÁK ÉS A KERINGÉSI RENDSZER JÓ MŰKÖDÉSE ÉRDEKÉBEN, A SZÖVETI PANGÓ FOLYADÉKOK (ödéma) KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE, A CELLULIT (Narancsbőr) MEGSZÜNTETÉSÉRE, VALAMINT AZ IMMUNRENDSZER GYULLADÁSCSÖKKENTŐ MECHANIZMUSAINAK A KIEGYENSÚLYOZÁSÁRA.


OxyNzymes - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

C-vitamin, magnézium, inulin (prebiotikum), növényi enzim (papain, bromelain) és Gingerol növényi-kivonat tartalmú tabletta

MIÉRT ÉRDEMES A FOGYÓKÚRÁT MEGTÁMOGATNI MEGFELELŐ ENZIMEK SZEDÉSÉVEL?

"Enzimek nélkül nincs élet! Sokan lebecsülik az enzimek jelentőségét. Az emésztetlen ételek pedig panganak a gyomorban, rossz emésztéssel, erjedéssel, gázosodással, puffadással, nehéz, nyomasztó közérzettel járnak.

Megfelelő emésztés és enzimek nélkül az értékes tápanyagok megfelelő felszívódása is elmarad. Ez sok esetben hiány-betegséggel és erőtlenséggel jár.

A meg nem emésztett, erjedő gyomortartalom gázosodáshoz, puffadáshoz, rossz közérzethez vezet. Sokszor "méreganyagok", bio-toxinok keletkeznek, amiket a szervezet zsírpárnákban különít el, ezzel nehezítve a normál zsírégetést folyamatát is!"

A bromelain és a papain enzimek segítik az emésztést, a fehérjék tökéletes lebontását, támogatják a hasnyálmirigy működését!

Segítik a zsírsejtekben zajló krónikus gyulladás csökkentést azáltal, hogy kiegyensúlyozzák az immunsejtek (makrofágok) és az immun-mediátor sejtek (cytokinek) működését, reaktivitását. Fehérje emésztő, "zsíroldó", méregtelenítő hatásuk is van egyben.

A bromelain, mint proteolitikus enzim segíti a pangó szöveti vizek távozását, a jó nyirokkeringést és ezáltal a cellulit (narancsbőr) jelentős javulását, megszüntetését.

Támogatja a az immun- és védekezőrendszer jó működését, a vénák egészségét, a vénákat bélelő endotélium-sejtek tapadását és egészséges működését, a KERINGÉSI RENDSZER JÓ MŰKÖDÉSÉT, segíti a vérsűrűség, fibrinogén/plazmin optimális egyensúlyát!

A nagy mennyiségű INULIN (1000 mg / napi adag) prebiotikus hatású növényi rost, segíti a hasznos Bifidobaktériumok szaporodását, a jótékony bélflóra kiegyensúlyozását, és az emésztőrendszer egészséges működését.

Az INULIN ugyanakkor segíti a bélműködést és vastagbél rendszeres tisztulást is.

Segíti a kalcium és a hasznos ásványi anyagok csontokba való beépülését, és ezáltal a megfelelő csontsűrűséget valamint szilárdságot!

Az INULIN karban tartja a normál koleszterin és vérzsír szintet is! Így szerepet játszik a zsíranyagcserében és ezáltal a normál testsúly megőrzésében.

A kiegyensúlyozatlan bélflóra rossz anyagcseréhez és elhízáshoz vezet!

A Gingerol (standardizált gyömbér kivonat) gondoskodik a gyomor- és bélnyálkahártya jó állapotáról és normál működéséről. Mivel a zsírpárnákban folyamatos gyulladások zajlanak, ahhoz, hogy sikeres legyen a fogyókúra, előbb csökkenteni kell ezeket a gyulladásokat.

ADAGOLÁS: 3 x 1 tabletta főétkezések előtt vízzel

KISZERELÉS: a dobozban 90 db tabletta található, mely 1 havi adagra elegendő.

Használat időtartama: nem korlátozott.

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Ajánlott kiegészítő termékek: Oxytarm, 30 days, Vivax YTE®Forte

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

OxyNzymes

4 300 Ft 3 870 Ft

OXYTARM

5 290 Ft