AKCIÓ
ÚJ!

OxyNzymes növényi enzimek

Az OxyNzymes jó emésztést- és hasznos tápanyag felszívódást segítő készítmény.

Proteolitikus enzimeket (papain, bromelain) és prebiotikus rostokat (inulin), gyulladást csökkentő (gingerol) összetevőket is tartalmaz.

100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyag tartalommal!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

3 300 Ft
2 970 Ft

AZ OXYNZYMES ALKALMAZÁSA EMÉSZTÉS SEGÍTÉSRE, HASZNOS TÁPANYAGOK FELSZÍVÓDÁSRA AJÁNLOTT.

OxyNzymes - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

C-vitamin, magnézium, inulin (prebiotikum), növényi enzim (papain, bromelain) és Gingerol növényi-kivonat tartalmú tabletta

MIÉRT ÉRDEMES A FOGYÓKÚRÁT MEGTÁMOGATNI MEGFELELŐ ENZIMEK SZEDÉSÉVEL?

"Enzimek nélkül nincs élet! Sokan lebecsülik az enzimek jelentőségét. Az emésztetlen ételek pedig panganak a gyomorban, rossz emésztéssel, erjedéssel, gázosodással, puffadással, nehéz, nyomasztó közérzettel járnak.

Megfelelő emésztés és enzimek nélkül az értékes tápanyagok megfelelő felszívódása is elmarad. Ez sok esetben hiány-betegséggel és erőtlenséggel jár.

A meg nem emésztett, erjedő gyomortartalomból néha "méreganyagok", bio-toxinok keletkeznek, amiket a szervezet zsírpárnákban különít el, ezzel nehezítve a zsírégetést!"

Az bromelain és a papain enzimek segítik a fehérjék tökéletes lebontását, ezáltal támogatják a krónikus gyulladás csökkentést is, és "zsíroldó", emésztést segítő, méregtelenítő hatásuk is van egyben.

A nagy mennyiségű inulin prebiotikus hatású növényi rost, a hasznos emésztőflóra táptalaja.

A gyömbér kivonat (Gingerol) gondoskodik a gyomor és bél-nyálkahártya jó állapotáról és normál működéséről. Ugyanakkor gyulladás csökkentő hatása is van. Mivel a zsírpárnákban folyamatos gyulladások zajlanak, ahhoz, hogy sikeres legyen a fogyókúra, előbb csökkenteni kell ezeket a gyulladásokat.

ADAGOLÁS: 3 x 1 tabletta főétkezések előtt vízzel

KISZERELÉS: a dobozban 90 db tabletta található, mely 1 havi adagra elegendő.

Használat időtartama: nem korlátozott.

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Ajánlott kiegészítő termékek: Oxytarm, 30 days,Goji Berry,Vivax YTE®Forte

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes növényi enzimek

3 300 Ft 2 970 Ft