TAÁ
ÚJ!

EVERLIFE ® vastagbél salaktalanító - élőflóra pótló, Mikrobiom Forte Immunerősítő Program

OXYTARM® salaktalanítás, kíméletes vastagbél tisztulás (nem hashajtó) + IMMUN4U 300% D3 vitamin tartalommal, ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal az erős immunrendszerért + FEDBOND ® PROBIOLOGIQ a vastagbél flórához nagyon hasonló tejsavbaktériumok, a vastagbél élőflórájának pótlása érdekében.

Az immunrendszer 70-80%-a a vastagbélben található, ezért nagyon fontos a vastagbél karbantartása.

A vastagbél egészséges működése jelentősen függ a rendszeres tisztulásától, és a benne élő baktérium-törzsek arányától. A bélflóra kényes egyensúlyát a környezeti vegyi behatások, az étel adalékanyagok és különféle gyógyszerek mellékhatásai gyakran felborítják, ezért nem csak antibiotikus kúra után érdemes a bélflórát pótolni.

PROBIOLOGIQ ® Magyarország talán legkomplexebb élőflórája.

40 milliárd tejsavbaktérium/napi adag.

7 esszenciális baktériumtörzs ellenőrzött laboratóriumi, speciális kefir erjesztésből.

Epe- és gyomorsavnak ellenálló, a hatékonyság érdekében, csak vastagbélben oldódó kapszulában.

A jó bélflór táplálékául szolgáló Inulinnal, és a javasolt, 100%-os, teljes napi adagolású B-Vitamin komplexszel valamint a megfelelően erős immunrendszerért felelős Folsavval dúsítva.

Ajánlott fogyasztói ár: 24 700 Ft
Tartósan alacsony ár: 19 500 Ft

EVERLIFE ® vastagbél salaktalanító - élőflóra pótló, Mikrobiom Forte Immunerősítő Program

A Csomag tartalma: 1 doboz OXYTARM ® vastagbél tisztítót, 1 doboz FEDBOND PROBIOLOGIQ ® Élőflóra, 1 doboz IMMUN4U ® immunrendszer támogató étrend-kiegészítő.

Mindegyik doboz egy havi adagot tartalmaz!

Az étrend-kiegészítők OGYÉI notifikáltak és szerepelnek a gyógyszertárak biztonságos termékek listáján!


OXYTARM ®

https://www.everlife.hu/termek/salaktalanitas-mere...

"VASTAGBÉL SZERVIZ"! A vastagbél állapota kihat az immunrendszer működésére és az anyagcserére is! Ezért fontos a rendszeres tisztulása és karbantartása! A vastagbél egészséges működése, a vastagbélfal épsége függ a rendszeres ürülésétől és a benne élő baktérium-törzsek összetételétől is. Amennyiben sérül a vastagbél fala, azt nevezzük áteresztő bélszindrómának, ami allergiákkal, ételintoleranciával, gyulladásokkal és autoimmun betegségekkel jár.

Salaktalanítással, a vastagbél rendszeres tisztulásával, az immunrendszer jó működése mellett gyorsul az anyagcsere, így a fogyókúra is könnyebben hoz sikeres eredményeket! A szervezetben minden működési mechanizmus összefügg!

A rendszertelenül, ritkán ürülő, és telített vastagbél miatt jobban feszül, dudorodik a hasfal, feszülnek a ruhák is, ami rontja a komfort érzést és ezáltal a közérzetet is.


A Citrus bioflavonoid kivonat sejtvédő antioxidáns tulajdonsága párosul a C-vitamin immunrendszert támogató hatásával.

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát.

Biztosítja a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, laza és nagyobb mennyiség távozik könnyedén.

A visszajelzések alapján az aranyérben szenvedők is örömmel használják.

NEM HASHAJTÓ! 100%-os természetes alapanyagok!

OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!FEDBOND ® PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA

A vastagbél flórához nagyon hasonló tejsavbaktérium kultúra, folsav, inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula.

A vastagbélflórától nagy mértékben függ a vastagbél egészséges működése. A vastagbéltől függ az immunrendszerünk 70-80%-a, és az anyagcserénk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra oly kényes egyensúlyának a felborulása, a MIKROBIOTA összetételének eltolódása olyan baktériumtörzsek irányába, amelyek endo- és biotoxinokat termelnek. Ezek a toxinok gyengítik az immunrendszert és sok esetben okoznak féláteresztő bélszindrómát és gyulladásokat is.

A gyulladások pedig metabolikus szindrómához és elhízáshoz vezetnek, mert nehezítik a zsírbontás és zsírégetés folyamatait még mozgás mellett is.

A cél a vastagbélflórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése, pótlása, és nem csak antibiotikus kúra után!

Évente érdemes egy-két alkalommal ilyen 1-2 hónapos kúrát csinálni.

https://www.everlife.hu/termek/fedbond-probiologiq...

A FEDBOND PROBIOLOGIQ 40 milliárd/ nap, 7 baktérium törzs komplex receptúrája, ami ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből, speciális kefir erjesztésből származik, és humán klinikai vizsgálatokkal rendelkezik!!

Tartalmaz jótékony inulint, ami a bélflóra tápláléka, és az erős, jól működő immunrendszer szempontjából nagyon fontos folsavat, illetve a teljes B-vitamin komplexet az ajánlott napi adag 100%-ban!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, az epe- és gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó DR kapszulában.


IMMUN4U ® Forte

C-vitamint, D3-vitamint, folsavat, cinket, szelént, béta-glükánt, shiitake- és echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta magas vitamin és ásványi anyag tartalommal, hatásos standardizált növényi kivonatokkal az erős immunrendszer, a jó védekező képesség, és az egészséges életmód maximális támogatása érdekében.

Az erős immunrendszer sikeresen veszi fel a harcot a környezeti ártalmakkal, vírusokkal szemben, a szervezetet számára védőpajzsként szolgál. Jobb lesz az ellenálló képességünk a környezeti kórokozókkal szemben, illetve gyorsabban gyógyulunk fel a betegségekből.

Nincs más dolgunk, mint minél hatékonyabban támogatni az immunrendszerünk normál működését!


Az IMMUN 4U® Forte magas hatóanyag tartalmú, az erős immunrendszert támogató, OGYÉI notifikált trend-kiegészítő.

Az egyedi, komplex receptúra az OGYÉI által, a felnőtteknek ajánlott napi adagolás (NRV) szerint tartalmaz:

 • 312% C-VITAMINT,
 • 300% D3-VITAMINT,
 • 200% FOLSAVAT,
 • 200% CINKET,
 • 200% SZELÉNT,
 • BÉTA-GLÜKÁNT,
 • SHIITAKE- ÉS
 • ECHINACEA KIVONATOT
Az Echinacea:
 • hozzájárul az erős immunrendszerhez és a szervezet hatékony védekező képességéhez, valamint
 • segíti az ismétlődő felső légúti fertőzések terápiáját.
 • Hozzájárul az alsó húgyút egészséges működéséhez.

https://www.everlife.hu/termek/eros-immunrendszer-...

A csomagban szereplő termékek egymás hatását szinergikusan erősítik!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így gyógyhatást sem ígérhetnek, és nem helyettesítik az egészséges életmódot, csak támogatják azt.

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm