AKCIÓ

OXYTARM®

"FONTOS A VASTAGBÉL SZERVIZ"! A vastagbél állapota kihat az immunrendszer működésére és az anyagcserére is! Ezért is fontos a rendszeres tisztulása és karbantartása!

Salaktalanítással, a vastagbél rendszeres tisztulásával, jobb az immunrendszer működése, illetve a gyorsabb anyagcsere mellett a fogyókúra is könnyebben hoz sikeres eredményeket! A szervezetben minden működési mechanizmus összefügg!

A rendszertelenül, ritkán ürülő, és telített vastagbél miatt jobban feszül, dudorodik a hasfal, feszülnek a ruhák is.

A Citrus bioflavonoiddal kivonattal dúsított C-vitamin antioxidáns tulajdonsága párosul a bélnyálkahártyát karbantartó és immunrendszert támogató hatással.

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát. Biztosítja a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, laza és nagyobb mennyiség távozik könnyedén. A visszajelzések alapján az aranyérben szenvedők is örömmel használják.

NEM HASHAJTÓ! 100%-os természetes alapanyagok!

OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

6 500 Ft
5 500 Ft

AZ OXYTARM® "VASTAGBÉL SZERVIZ"!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

Az OXYTARM® egy világszerte és Magyarországon immár 2004 óta forgalomban lévő sikeres termék. Kíméletesen támogatja a salakanyagok (bélsár) eltávolítását a vastagbélből. Nem hashajtó!Az OXYTARM® egy molekuláris innováció, gyártási technológiája egyedi.

AZ OXYTARM® fő hatóanyaga a magnéziumnak egy olyan speciális változata, amely ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (laza, nagyobb mennyiségű bélsár).Az OXYTARM® OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján! 100%-os természetes alapanyagok!

JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3-4 tablettát, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Nincs két egyforma szervezet. Amennyiben túl hatásosnak bizonyul csökkentse az adagolást.

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM® kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum 2-3 hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM® folyamatosan is fogyasztható.

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Szervi elváltozások és megbetegedések okozta bélproblémák esetén nem ígérhet gyógyhatást.

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM® kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum egy három hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM® folyamatosan is fogyasztható.


Érdemes meghallgatni ezt az interjút! Olyan információk hangzanak el benne, amit máshol nem hallottál!


A vastagbél működését jelentősen befolyásolja a vastagbél falának állapota, és a benne élő mikrobiom, a bélflóra összetétele is.


Miért fontos salaktalanítani, a vastagbél rendszeres ürülését segíteni?

A vastagbélflóra teszi ki a MIKROBIOM nagy részét. Ettől a kényes bakteriális egyensúlytól függ, milyen környezeti feltételek uralkodnak a vastagbélben, ami nem csak a vastagbél működésére hat ki, hanem ezáltal az immunrendszerre, és a zsíranyagcsere utolsó fázisára is.


Testünk immunrendszerének 70-80%-a a vastagbélben található.

A vastagbélben és néha a redőiben is a nem megfelelő táplálkozás és életmód miatt nagyon sok salakanyag halmozódhat fel. Ez a bélsár a nem megfelelő emésztésből, illetve ezáltal az eltolódott bélflórából származó méreganyagokat (bio- és endotoxinok) is tartalmazhat.

Azért fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, hogy testhőmérsékleten a több napos széklet ne erjedjen, gázosodjon, ne a rothasztó baktérium törzseket táplálja. Mindez a jó bélflóra-arány felborulásához vezetne, ami jelentősen gyengíti az immunrendszert és növeli a hízásra való hajlamot is.

A normál módon működő szervezet immunrendszere olyan erős, hogy képes antitesteket gyártani és meg tud küzdeni a környezeti kihívásokkal, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal.

Ezért fontos, hogy támogassuk az immunrendszer normál működését, antioxidánsokkal, ilyen a citrus-bioflavonoiddal dúsított C-vitamin is, ami az OXYTARM egyik fontos összetevője.


Minden megfontolt méregtelenítésnek is salaktalanítással kellene kezdődnie!


Miért sikeresebb a fogyókúra, ha diéta előtt és alatt is salaktalanító kúrát végzünk?

Fontos az egészséges életmód, és a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása. Ez hozzájárul a jó immunrendszer és az egészség megőrzése mellett a sikeresebb fogyókúrához is, a szervezet megfelelően gyors anyagcseréje által.

Ha nem rendszeres a vastagbél tisztulása, a bélsárban lévő, a rothasztó baktériumok által termelt bio- és endotoxinok gyengítik a vastagbél falát, féláteresztő bélszindrómát okozhatnak. Így a méreganyagok átjutnak a bélfalon.

A szervezet a méreganyagokat előszeretettel zsírpárnákba különíti el, ezzel védve a többi szövetet. Emiatt a zsírszövetekben folyamatos gyulladásos folyamatok zajlanak le, ez jelentősen gyengíti az immunrendszert, és megnehezíti a zsírégetés, valamint a zsírbontás normál folyamatát is.

Sokszor ezért nem tudunk még tornával sem fogyni jelentősen!

A vastagbél rendszeres tisztulása elsőrendű fontossággal bír a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, és ne kerüljenek többségbe a számunkra hasznos bélbaktériumokkal szemben.


Ha jó az emésztés, szebb lehet a haj és a bőr is!

Az emésztőtraktus megfelelő karbantartása, a jobb tápanyag felszívódás befolyásolhatja a bőr és a haj minőségét is!Miért van ez így? Mert a második legnagyobb kiválasztó szervünk a bőrünk. Ha a méreganyagok nem tudnak a normál útvonalon távozni, akkor a bőr pórusain keresztül kíséreli meg a szervezet azokat eltávolítani. Ez sok esetben bőrpírt, allergiát, ekcémát, faggyúmirigy gyulladást is okozhat.

Tehát fontos a vastagbél normál ütemben való ürülése, ha szép bőrt szeretnénk! Mert a szépség is belülről fakad, egészséges működésből.


Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért szervi elváltozások vagy megbetegedések esetén a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Az OXYTARM® OÉTI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján! 100%-os természetes alapanyagok!

Csak a magnézium egy speciális vegyületét, citrus bioflavonoidot és C-vitamint tartalmaz. A Hatás lényege a védett gyártási technológiának tulajdonítható.

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM® kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum 2-3 hónapos kúrát célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM® folyamatosan is fogyasztható.

Az OXYTARM® mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy rostszegényen táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, ezért a normál bélmozgás is lelassul. Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Oxytarm nem gyógyszer, nem fogyókúrás szer, nem helyettesíti az egészséges életmódot, a mozgást és a rostdús, vegyes táplálkozást. Fontos a tudatos életmódváltás, amit az OXYTARM® jelentősen segít!


JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3-4 tablettát, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!


A Citrus Bioflavonoid és a C-vitamin hozzájárul a sejtek szabad gyökök elleni, az oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer egészséges működéséhez.

A MAGNÉZIUM:

  • hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához (238),
  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban (240, 247, 248),
  • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez (242),
  • a normál izomműködéshez (241, 380, 3083),
  • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben (364),
  • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához (245, 246),
  • részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
  • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához (239),
  • szerepet játszik a sejtosztódásban (365)


Ajánlott kiegészítő termékek:

FATBOND® négyszereres kalória-gátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő orvostechnikai eszköz, CE1370 IIa. 3 szabadalommal védett speciális rost-komplex hatóanyaga kúraszerű szedés mellett kiegyensúlyozza a vastagbélflórát, csökkenti a hizlaló hatású Firmicutes baktériumok arányát a vastagbélben, ismét képessé tesz a fogyásra és csökkenti a bakteriális eredetű hízásra való hajlamot, ezáltal az oly rettegett jojó hatás is elmarad a fogyókúra végén.

FEDBOND® iSLIM DTX: Segíti a máj méregtelenítő folyamatait, sejtjeinek regenerálódását, étvágycsökkentő, segíti a zsírok lebontását, a zsírraktározás csökkentését.

FEDBOND® TEA: a máj, epe és vese működésének és a normál zsíranyagcserének támogatására

FEDBOND® CELL-LIGHT ENZIMEK: gingerol kivonattal a jó emésztés érdekében. A tej emésztéséhez szükséges laktáz enzimmel, valamint kiemelt papain és bromelain kivonat tartalommal. Cellulit esetén is ajánlott.

FEDBOND PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA: Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

A cél a vastagbél flórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után!

40 milliárd/ nap, 7 speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi kefir tenyészetből, humán klinikai vizsgálatokkal!!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon

hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a

bélben oldódó kapszulában.


Olvasd el ezt az érdekes cikket!

https://www.everlife.hu/post/a-vastagbel-salaktala...


Az OXYTARM® az egészséggel kapcsolatos hírek elkötelezett támogatója!


Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm