OXYTARM ®

Citrus bioflavonoid1, C-vitamin2 és magnézium3 tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

"A lazább széklet és a benne lévő salakanyagok könnyebben, normál módon ürülnek ki a szervezetből. A természetes salaktalanítás, egyben támogatja a szervezet méregtelenítési folyamatait is. Az immunrendszer 70-80%-ka a vastagbél állapotától függ. A vastagbél állapota kihat az immunrendszer működésére és az anyagcserére is! Ezért is fontos a rendszeres tisztulása és karbantartása!" Dr. Eric Berg

Az OXYTARM ® egy molekuláris innováció, gyártási technológiája egyedi. Hatását nagy sikerrel 2004 óta bizonyítja.

3Segíti a normál anyagcserét és több erőt/energiát biztosít a szervezet számára.

AZ OXYTARM ® fő hatóanyaga3 hozzájárul a jó elektrolit egyensúlyhoz, ezáltal ozmotikusan megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát, a lazább bélsár megfelelő víztartalmát.

Az OXYTARM ® Nem hashajtó! Nem tartalmaz extra rostokat, nem okoz több bélmozgás, sem görcsöket vagy puffadás, nem irritálja a bélbolyhokat.

A Citrus bioflavonoid kivonattal dúsított C-vitamin antioxidáns hatása védi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától, segíti az immunrendszer normál működését.

Regisztrált / notifikált (27841/2021) étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos termékek listáján!

Az étrend-kiegészítők nem ígérhetnek gyógyhatást!

6 900 Ft


OXYTARM ® 3 az 1-ben hatás!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

Az OXYTARM ® egy világszerte és Magyarországon immár 2004 óta forgalomban lévő, a fogyasztók által nagyon kedvelt termék.

Az OXYTARM ® a magyar hatóságoknál is regisztrált (27841/2021) étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!


Az OXYTARM ® egy molekuláris innováció, hatásmechanizmusa egyedi gyártási technológiájának köszönhető.

Egyik fő hatóanyaga a magnéziumnak egy egyedi módszerrel kezelt formája.

Nem hashajtó! Természetes módon segíti a fehérjeszintézist, az izomműködést és az elektrolit-egyensúlyon keresztül a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a bélsár könnyebb ürülését, vagyis a normál "salaktalanítást".
Nem fogyókúrás szer, de sokan használják fogyókúra előtt és a súlycsökkentő diéta alatt is az anyagcsere, az izmok és energiatermelés, valamint a normál módon működő immunrendszer fenntartása érdekében.


A Citrus Bioflavonoid és a C-vitamin antioxidáns hatása védi a sejteket a szabadgyökök oxidatív stresszt okozó, károsító hatásától, és hozzájárulnak az immunrendszer megfelelően erős, egészséges, azaz normál működéséhez.

A bélrendszer és az immunrendszer valamint az anyagcsere normál működése összefügg!


"Az egészség minden, mert egészség nélkül a minden is semmi!" Dr. Eric Berg


JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3 tablettát, minimum 3 dl vízzel bevenni!

Nincs két egyforma szervezet. Amennyiben túl hatásosnak bizonyul csökkentse a napi adagot.

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget, max. 4 tablettát ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!

Szervi elváltozások és megbetegedések okozta bélproblémák esetén nem ígérhet gyógyhatást, kérjük, forduljon orvoshoz.


A MAGNÉZIUM:

 • hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához (238),
 • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban (240, 247, 248),
 • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez (242),
 • a normál izomműködéshez (241, 380, 3083),
 • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben (364),
 • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához (245, 246),
 • részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
 • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához (239),
 • szerepet játszik a sejtosztódásban (365)


A C-VITAMIN:

 • antioxidáns,
 • segíti az immunrendszer jó működését,
 • fokozza a vas felszívódását,
 • hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,
  • a normál, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,
  • a kollagénképződéshez,
  • az erek, bőr, csontozat, porcok, fogak, és a fogíny normál normál állapotának fenntartásához,
  • az idegrendszer normál működésének,
  • és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához,
  • valamint hozzájárul az E- vitamin redukált formájának regenerálásához.
Az OXYTARM ® több hónapos használata hozhatja a legjobb eredményt.

Szükség esetén az OXYTARM ® folyamatosan is fogyasztható.


Az OXYTARM ® az egészséggel kapcsolatos hírek elkötelezett támogatója!

"Amennyiben biztosított a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalma, a lazább bélsár nagyobb mennyiségben és könnyebben távozik. Évente minimum 2-3 hónapos vastagbél karbantartó programot célszerű végezni." Dr. Eric Berg


TUDTA?

Miért fontos a salaktalanítás, a vastagbél rendszeres ürülése?

Az alábbi interjúban az orvos elmondja, hogy a vastagbélflóra teszi ki a MIKROBIOM nagy részét. Ettől a kényes bakteriális egyensúlytól függ, milyen környezeti feltételek uralkodnak a vastagbélben, ami nem csak a vastagbél működésére hat ki, hanem ezáltal az immunrendszerre, és a zsíranyagcsere utolsó fázisára is.A vastagbél működését valóban jelentősen befolyásolja a vastagbél falának állapota, és a benne élő mikrobiom, a bélflóra összetétele is?

"Az orvos véleménye szerint azért fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, hogy testhőmérsékleten a több napos széklet ne erjedjen, gázosodjon, ne a rothasztó baktérium törzseket táplálja. Mindez a jó bélflóra-arány felborulásához vezetne, ami jelentősen gyengíti az immunrendszert és növeli a hízásra való hajlamot is. " Lásd a fenti filmet!

Testünk immunrendszerének 70-80%-a a vastagbélben található.

Ezért fontos, hogy támogassuk az immunrendszer normál működését, antioxidánsokkal, ilyen a citrus-bioflavonoiddal dúsított C-vitamin is, ami az OXYTARM ® egyik fontos összetevője.


"Minden megfontolt méregtelenítésnek is salaktalanítással kellene kezdődnie!

A salaktalanítás önmagában még nem méregtelenítés!" Dr. Eric Berg


Tudta?

Miért sikeresebb a fogyókúra, ha diéta előtt és alatt is salaktalanító kúrát végzünk?

Fontos az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a mozgás és a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása. Ez hozzájárul a jó immunrendszer és az egészség megőrzése mellett a sikeresebb fogyókúrához is, a szervezet megfelelően gyors anyagcseréje által.


Számos klinikai vizsgálat és mint láttuk a fenti, TV2-n sugárzott, a vastagbélflóráról szóló ismertető filmben is, az orvos elmagyarázza, hogyan hat a bélflóra összetétele az anyagcserére és a hízásra való hajlamra is.


Kérjük, tájékozódjon más független forrásokból is!

"Ha nem rendszeres a vastagbél tisztulása, a bélsárban lévő, a rothasztó baktériumok által termelt bio- és endotoxinok gyengítik a vastagbél falának struktúráját, áteresztő bélszindrómát okozhatnak. Így a méreganyagok átjutnak a bélfalon, sok esetben ételintoleranciát, allergiát és metabolikus szindrómát okozva. A vastagbél rendszeres tisztulása elsőrendű fontossággal bír a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, és ne kerüljenek többségbe a számunkra hasznos bélbaktériumokkal szemben, így megőrizhetjük a jó bélflóra egyensúlyát hosszabb távon.

Számos klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy a jó bélflóra azért fontos, mert a vastagbélflóra bizonyos, számunkra nem előnyös baktériumtörzseinek hatására megváltozik az anyagcserénk. Én személy szerint megelőzést tartom a legfontosabbnak." Dr. Eric Berg


Az OXYTARM ® nem fogyasztószer, csupán fő hatóanyagai az antioxidáns hatású vitaminok és a magnézium támogatják a fogyókúrát a diéta alatt azáltal, hogy a magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.

Étrend-kiegészítő, nem gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény! Ha önnek vastagbél betegsége van, kérjük forduljon orvoshoz!


Tudta?

Érdekes összefüggések, ha jó az emésztés, szebb lehet a haj és a bőr is?

Az emésztőtraktus megfelelő karbantartása, a jobb tápanyag felszívódás befolyásolhatja a bőr és a haj minőségét is!
Miért van ez így? Mert a második legnagyobb kiválasztó szervünk a bőrünk. Ha a méreganyagok nem tudnak a normál útvonalon, a széklettel távozni, akkor a bőr pórusain keresztül kíséreli meg a szervezet azokat eltávolítani. Sok esetben ez az oka a bőrpír, allergiák, ekcéma, és némely faggyúmirigy-gyulladásnak is. Tehát fontos a vastagbél normál ütemben való ürülése, ha szép bőrt szeretnénk! Mert a szépség is belülről, a szervezet egészséges normál működésből fakad.

Amennyiben önnek bőrproblémái vannak, forduljon bőrgyógyászhoz.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért szervi elváltozások vagy megbetegedések esetén a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!


Ajánlott kiegészítő termékek:

FATBOND® négyszereres kalória-gátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő orvostechnikai eszköz, CE0477 IIa. speciális rost-komplex hatóanyaga kúraszerű szedés mellett kiegyensúlyozza a vastagbélflórát, csökkenti a hizlaló hatású Firmicutes baktériumok arányát a vastagbélben, ismét képessé tesz a fogyásra és csökkenti a bakteriális eredetű hízásra való hajlamot, ezáltal az oly rettegett jojó hatás is elmarad a fogyókúra végén. A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében kérjük olvassa el a terméktájékoztatót vagy kérdezze meg orvosát!

FEDBOND® iSLIM DTX: Segíti a máj méregtelenítő folyamatait, sejtjeinek regenerálódását, étvágycsökkentő, segíti a zsírok lebontását, a zsírraktározás csökkentését. Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!

FEDBOND® TEA: a máj, epe és vese működésének és a normál zsíranyagcserének támogatására. Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!

FEDBOND® CELL-LIGHT ENZIMEK: gingerol kivonattal a jó emésztés érdekében. A tej emésztéséhez szükséges laktáz enzimmel, valamint kiemelt papain és bromelain kivonat tartalommal. Cellulit esetén is fogyasztható! Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!

FEDBOND PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA: Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula.

A cél a vastagbél flórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után!

40 milliárd/ nap, 7 speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi kefir tenyészetből, humán klinikai vizsgálatokkal!!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.

Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm