OXYTARM®

VASTAGBÉL "SZERVIZ"?

A vastagbél állapota kihat az immunrendszer működésére és az anyagcserére is! Ezért is fontos a rendszeres tisztulása és karbantartása!

Az immunrendszer 70-80%-ka a vastagbél állapotától függ.

Salaktalanítással, azaz a vastagbél rendszeres tisztulásával, jobb az immunrendszer működése, illetve a gyorsabb anyagcsere mellett a fogyókúra, diéta is könnyebben hoz sikeres eredményeket!

A rendszertelenül, ritkán ürülő, és telített vastagbél miatt jobban dudorodik a hasfal. Kellemetlen közérzetet okoz.

A Citrus bioflavonoid kivonattal dúsított C-vitamin immunrendszert támogató antioxidáns hatása párosul a magnézium elektrolit-egyensúlyt segítő hatásával.

Amennyiben biztosított a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalma, úgy lazább, nagyobb mennyiségű bélsár távozik könnyedén.

NEM HASHAJTÓ! Természetesen hat! Egyedi receptúra, összetevői szinergikusan hatnak.

Regisztrált / notifikált étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos termékek listáján!


6 500 Ft

AZ OXYTARM® "VASTAGBÉL SZERVIZ"!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

Az OXYTARM ® egy világszerte és Magyarországon immár 2004 óta forgalomban lévő, a fogyasztók által nagyon kedvelt termék.

Az OXYTARM ® a hatóságoknál regisztrált (27841/2021) étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!


Az OXYTARM ® egy molekuláris innováció, hatásmechanizmusa egyedi gyártási technológiájának köszönhető.


AZ OXYTARM ® egyik fő hatóanyaga a magnézium, amely hozzájárul a jó elektrolit egyensúlyhoz. Amennyiben biztosított a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalma, a lazább bélsár nagyobb mennyiségben és könnyebben távozik. Nem hashajtó! Nem fogyókúrás szer!

JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3 tablettát, minimum 3 dl vízzel bevenni!

Nincs két egyforma szervezet. Amennyiben túl hatásosnak bizonyul csökkentse az adagolást.

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Szervi elváltozások és megbetegedések okozta bélproblémák esetén nem ígérhet gyógyhatást, kérjük, forduljon orvoshoz."Évente minimum 2-3 hónapos vastagbél karbantartó programot célszerű végezni." Dr. Eric Berg


Az OXYTARM ® több hónapos használata hozhatja a legjobb eredményt.

Szükség esetén az OXYTARM ® folyamatosan is fogyasztható.


Érdemes meghallgatni ezt az interjút!Az OXYTARM ® az egészséggel kapcsolatos hírek elkötelezett támogatója!


TUDTA?

Miért fontos a salaktalanítás, a vastagbél rendszeres ürülése?

Az alábbi interjúban az orvos elmondja, hogy a vastagbélflóra teszi ki a MIKROBIOM nagy részét. Ettől a kényes bakteriális egyensúlytól függ, milyen környezeti feltételek uralkodnak a vastagbélben, ami nem csak a vastagbél működésére hat ki, hanem ezáltal az immunrendszerre, és a zsíranyagcsere utolsó fázisára is.A vastagbél működését valóban jelentősen befolyásolja a vastagbél falának állapota, és a benne élő mikrobiom, a bélflóra összetétele is?"Az orvos véleménye szerint azért fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, hogy testhőmérsékleten a több napos széklet ne erjedjen, gázosodjon, ne a rothasztó baktérium törzseket táplálja. Mindez a jó bélflóra-arány felborulásához vezetne, ami jelentősen gyengíti az immunrendszert és növeli a hízásra való hajlamot is. " Lásd a fenti filmet!

Testünk immunrendszerének 70-80%-a a vastagbélben található.

Ezért fontos, hogy támogassuk az immunrendszer normál működését, antioxidánsokkal, ilyen a citrus-bioflavonoiddal dúsított C-vitamin is, ami az OXYTARM ® egyik fontos összetevője.


"Minden megfontolt méregtelenítésnek is salaktalanítással kellene kezdődnie!

A salaktalanítás nem méregtelenítés!" Dr. Eric Berg


Tudta?

Miért sikeresebb a fogyókúra, ha diéta előtt és alatt is salaktalanító kúrát végzünk?

Fontos az egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a mozgás és a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása. Ez hozzájárul a jó immunrendszer és az egészség megőrzése mellett a sikeresebb fogyókúrához is, a szervezet megfelelően gyors anyagcseréje által.


Számos klinikai vizsgálat és mint láttuk a fenti, TV2-n sugárzott, a vastagbélflóráról szóló ismertető filmben is, az orvos elmagyarázza, hogyan hat a bélflóra összetétele az anyagcserére és a hízásra való hajlamra is.

Kérjük tájékozódjon más független forrásokból is!

"Ha nem rendszeres a vastagbél tisztulása, a bélsárban lévő, a rothasztó baktériumok által termelt bio- és endotoxinok gyengítik a vastagbél falát, áteresztő bélszindrómát okozhatnak. Így a méreganyagok átjutnak a bélfalon, sok esetben ételintoleranciát, allergiát és metabolikus szindrómát okozva. A vastagbél rendszeres tisztulása elsőrendű fontossággal bír a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, és ne kerüljenek többségbe a számunkra hasznos bélbaktériumokkal szemben, így megőrizhetjük a jó bélflóra egyensúlyát hosszabb távon.

Számos klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy a jó bélflóra azért fontos, mert a vastagbélflóra bizonyos, számunkra nem előnyös baktériumtörzsek hatására megváltozik az anyagcserénk."

Az orvossal folytatott fenti interjúból is kiderül, hogy egy rossz bélflóra mellett sokkal hajlamosabbak leszünk a hízásra is, mert az általuk termelt vegyületek hatására a szervezet több kalóriát tud kivonni az ételből. Az el nem használt felesleges kalória pedig zsírpárnákba, főleg hasi zsírokba épül be.


Az OXYTARM ® nem fogyasztószer, csupán fő hatóanyagai az antioxidáns hatású vitaminok és a magnézium támogatják a fogyókúrát a diéta alatt azáltal, hogy a magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.

Étrend-kiegészítő, nem gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény! Ha önnek vastagbél betegsége van, kérjük forduljon orvoshoz!


Tudta?

Érdekes összefüggések, ha jó az emésztés, szebb lehet a haj és a bőr is?

Az emésztőtraktus megfelelő karbantartása, a jobb tápanyag felszívódás befolyásolhatja a bőr és a haj minőségét is!
Miért van ez így? Mert a második legnagyobb kiválasztó szervünk a bőrünk. Ha a méreganyagok nem tudnak a normál útvonalon, a széklettel távozni, akkor a bőr pórusain keresztül kíséreli meg a szervezet azokat eltávolítani. Sok esetben ez az oka a bőrpír, allergiák, ekcéma, és némely faggyúmirigy-gyulladásnak is. Tehát fontos a vastagbél normál ütemben való ürülése, ha szép bőrt szeretnénk! Mert a szépség is belülről, a szervezet egészséges normál működésből fakad.

Amennyiben önnek bőrproblémái vannak, forduljon bőrgyógyászhoz.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért szervi elváltozások vagy megbetegedések esetén a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!Az OXYTARM® notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

Hatóanyagai a magnézium egy speciális vegyületét, citrus bioflavonoidot és C-vitamint tartalmaz. A hatás lényege az egyedi gyártási technológiának és az összetevők szinergiájának tulajdonítható.

JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3 tablettát, minimum 3 dl vízzel bevenni!

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Oxytarm nem gyógyszer, nem fogyókúrás szer, nem helyettesíti az egészséges életmódot, a mozgást és a rostdús, vegyes táplálkozást. Viszont, mivel fontos a tudatos életmódváltás, az OXYTARM® jelentősen segítheti ezen törekvéseit!


A Citrus Bioflavonoid és a C-vitamin hozzájárul a sejtek szabad gyökök elleni, az oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer egészséges működéséhez.

A MAGNÉZIUM:

  • hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához (238),
  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban (240, 247, 248),
  • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez (242),
  • a normál izomműködéshez (241, 380, 3083),
  • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben (364),
  • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához (245, 246),
  • részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
  • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához (239),
  • szerepet játszik a sejtosztódásban (365)


Ajánlott kiegészítő termékek:

FATBOND® négyszereres kalória-gátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő orvostechnikai eszköz, CE0477 IIa. speciális rost-komplex hatóanyaga kúraszerű szedés mellett kiegyensúlyozza a vastagbélflórát, csökkenti a hizlaló hatású Firmicutes baktériumok arányát a vastagbélben, ismét képessé tesz a fogyásra és csökkenti a bakteriális eredetű hízásra való hajlamot, ezáltal az oly rettegett jojó hatás is elmarad a fogyókúra végén. A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében kérjük olvassa el a terméktájékoztatót vagy kérdezze meg orvosát!

FEDBOND® iSLIM DTX: Segíti a máj méregtelenítő folyamatait, sejtjeinek regenerálódását, étvágycsökkentő, segíti a zsírok lebontását, a zsírraktározás csökkentését. Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!

FEDBOND® TEA: a máj, epe és vese működésének és a normál zsíranyagcserének támogatására. Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!

FEDBOND® CELL-LIGHT ENZIMEK: gingerol kivonattal a jó emésztés érdekében. A tej emésztéséhez szükséges laktáz enzimmel, valamint kiemelt papain és bromelain kivonat tartalommal. Cellulit esetén is fogyasztható! Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!

FEDBOND PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA: Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula.

A cél a vastagbél flórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után!

40 milliárd/ nap, 7 speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi kefir tenyészetből, humán klinikai vizsgálatokkal!!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.

Kérjük, olvassa el a részletes tájékoztatót!Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

OXYTARM®

6 500 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm