Melyik prebiotikus rost-komplex hat a vastagbélflórára, és segít a hízásra való hajlam ellen?

Lássuk be, őseink életvitele jelentősen különbözött a modern ember életmódjától. Számottevő különbségek a kevés mozgás, az ételek eredete, forrása, összetétele és kalória tartalma, valamint a környezeti szennyezés. Mindez döntő befolyással van a hormonszintünkre, a méregtelenítő szerveinkre és a bélflóra oly kényes egyensúlyára is.

Mint kiderült, a legújabb klinikai vizsgálatok és kutatások szerint, a fogyókúra új fókuszában a MIKROBIOM áll. Mit jelent a mikrobiom? A rajtunk és bennünk élő baktériumok összességét. A mikrobiom nagy részét a vastagbélflóra teszi ki. Lássuk a problémát és a megoldást is!


A kutatások szerint a bélflóra összetétele meghatározza a vastagbél egészséges működését, és a túlsúlyra való hajlamot is!

A vastagbél állapota pedig nem csak azt határozza meg, hogy mennyire erős az immunrendszerünk, hanem az anyagcserénk utolsó fázisát is jelentősen befolyásolja.


Hogyan függ össze a vastagbélflóra mikrobiom és a hízásra való hajlam?

A vastagbélflóra bakteriális összetétele két nagy csoportból áll, a Firmicutes (hizásért felelős) és Bacteroidetes (normál anyagcserét segítő) baktérium törzsekből. Ha ezek kényes aránya, egyensúlya eltolódik, akkor a hizlaló, Firmicutes típusú baktériumok által termelt vegyületek hatására felborul a zsíranyagcserénk is! A máj több trigliceridet, vérzsírt termel, az inzulin, mint raktározó hormon pedig gyarapítja a zsírpárnáinkat, így fogékonyabbá válunk a hízásra.

Bebizonyosodott, hogy egy rossz bélflórával rendelkező ember képes túlsúlyt felhalmozni egy normál mennyiségű és összetételű ételtől is. Ugyan ilyen típusú étkezés mellett egy normál, kiegyensúlyozott bélflórával rendelkező egyén szervezete nem spájzol zsírpárnákat. Ezért is jelentette ki a WHO, hogy az elhízás járványként terjed, és 30-as BMI feletti érték már betegségnek számít sok országban.


Mi a probléma?

A mai táplálkozási szokásaink messze vannak a természetestől. Sajnos a hízásért felelős baktériumoknak kedvezünk, főként a magas glikémiás index-el rendelkező szénhidrát tartalmú ételekkel. Ajánlott a speciális összetételű, 30 napos professzionális Mikrobiom Diéta Program!

Teljesen ki vagyunk szolgáltatva a vastagbélflórának, amit az agy-bél tengely miatt a második agynak is neveznek.

A vastagbélflóra összetételétől is függ, milyen ételt kívánunk meg!

Ne feledjük, ha táplálkozunk, egyúttal a bélbaktériumainkat is tápláljuk, és nem mindegy, mely törzseket. Igaz a mondás: „Az vagy, amit megeszel!” Ne feledjük, a legtöbb ételt nem is mi kívánjuk meg, hanem a bennünk élő baktériumoknak szükséges az önfenntartásukhoz.

Ezért nem mindegy mit eszünk, hogy a számunkra hasznos baktériumoknak, vagy éppen azoknak szolgáltatunk megfelelő táptalajt a szaporodáshoz, amelyek az elhízásunkért felelnek.


Mi a megoldás?

Számos sikeres visszajelzés után csak ajánlani tudjuk az erre a célra fejlesztett terméket.

A FATBOND ® az első forradalmian új kalória megkötő, anyagcsere gyorsító, testsúly csökkentő orvostechnikai eszköz (CE 1370 IIa), amely újra aktiválja a jótékony, fogyasztó emésztő-flórát is.*


A FATBOND ® kapszulának kettős hatása van!

Egy azonnali kalóriablokkoló hatása, amit alkalomszerű használata is biztosít, és egy hosszabb távú, prebiotikus hatása, amihez kúraszerű használata javallott*! * lásd a tájékoztatót!


A FATBOND ® azonnali hatásai alkalomszerű használat mellett is érvényesek!

Étvágycsökkentő1 / Nassolásgátló2 / Szénhidrát- és Zsírmegkötő3 / Kalóriakontroll: napi adagja** képes megkötni akár 462 kalóriát4


A FATBOND ® kapszulában lévő speciális, növényi rost-komplex receptúrája három szabadalommal védett, hatását három klinikai vizsgálat bizonyítja!

Napi ajánlott adagja* megköti az étkezéssel bevitt szénhidrátok és zsírok jelentős részét, még felszívódás előtt! Ezzel akár 462 kalóriával csökkenti a bevitt táplálék kalória értékét*.A FATBOND ® ismét képessé tesz a súlyvesztésre,* hiszen a vastagbél flórája jelentősen befolyásolja a zsíranyagcserét is, amely nélkül nehéz a sikeres és tartós fogyás!


Kúraszerű használat mellett:

PREBIOTIKUS HATÁSA KIEGYENSÚLYOZZA A FOGYASZTÓ BAKTÉRIUMOK arányát a vastagbélben, megváltoztatja a bélflóra összetételét*.

Hogyan? A benne lévő, növényi rost-komplex nem emészthető és többnyire nem is víz-oldékony, tehát a vastagbélben olyan természetes, egészséges vegyületek (butirátok) szabadulnak fel az erjedése során, ami 30%-kal csökkenti a hizlaló, Firmicutes típusú baktériumok arányát5.


Hatás 48 óra után*:

25%-al növeli a Bifidobaktériumok számát • 187%-al növeli a Bacteroidetes baktériumok számát

A jó bélflóra kiegyensúlyozásához és átállításához nyilván szükséges egy-két havi kúra és egy olyan speciális mikrobiom barát táplálkozás , mint amilyen a FEDBOND EXPRESS 30 napos DIÉTÁS PROGRAM, ami nem szabotálja a FATBOND ® áldásos, prebiotikus hatását.

Lásd, milyen összetételű ételeket nem érdemes enni fogyókúra alatt, és miért.

https://www.everlife.hu/post/fatbondr-15-tipp-a-sikeres-fogyas-erdekeben


Kétféleképpen használható a FATBOND ®

1/ Kúraszerűen súlycsökkentésre, és

2/ Alkalomszerűen csak a kalóriadús étkezések előtt (3 kapszulát), az alak megőrzése érdekében!

Ezért legyen mindig a táskádban pár kapszula, mint egy kalóriagátló a testsúly-kontroll érdekében! :)


A PREBIOTIKUMOK KEDVEZÔ EGÉSZSÉGI HATÁSAI hosszabb távon*:

Rendszeres bélmozgás, egészségesebb vastagbél, normál vércukorszint, a szív- és érrendszer egészsége.

(*Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017)


Gregor Bernadett is könnyedén őrzi így a formáját!

Itt rendelheted meg a szabadalommal védett, FATBOND a négyszeres kalória-gátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő rost-komplexet! Most rövid ideig kedvezményes áron!

Az elhízás megelőzésre (BMI 25-30) a FATBOND ® kapszulák alkalomszerű, csak a kalóriadús étkezések előtti használata is elégséges.

*Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370 ** Lásd a részletes tájékoztatót

1,2,4 Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017