Melyik prebiotikus rost-komplex hat a vastagbélflórára, és segít a bakteriális eredetű súlygyarapodás ellen?


Lássuk be, őseink életvitele jelentősen különbözött a modern ember életmódjától. Számottevő különbségek a kevés mozgás, az ételek eredete, forrása, összetétele és kalória tartalma, valamint a környezeti szennyezés. Mindez döntő befolyással van a hormonszintünkre, a méregtelenítő szerveinkre és a bélflóra oly kényes egyensúlyára is.

Mint kiderült, a legújabb klinikai vizsgálatok és kutatások szerint, a fogyókúra új fókuszában a MIKROBIOM áll.


Mit jelent a mikrobiom?

A mikrobiom a velünk, rajtunk és bennünk élő gombák, vírusok és baktériumok összessége. A mikrobiom nagy részét a vastagbélflóra teszi ki. Lássuk a problémát és a megoldást is!


A kutatások szerint a bélflóra összetétele meghatározza a vastagbél egészséges működését, és a túlsúlyra való hajlamot is!

A vastagbél állapota pedig nem csak azt határozza meg, hogy mennyire erős az immunrendszerünk, hanem az anyagcserénk utolsó fázisát is jelentősen befolyásolja, tehát ezáltal kihat a testsúlyra is.


Hogyan függ össze a vastagbélflóra mikrobiom és a hízásra való hajlam?

Bebizonyosodott, hogy egy rossz bélflórával rendelkező ember képes túlsúlyt felhalmozni egy normál mennyiségű és összetételű ételtől is. Ugyan ilyen típusú étkezés mellett egy normál, kiegyensúlyozott bélflórával rendelkező egyén szervezete nem spájzol felesleges zsírpárnákat.

Ezért is jelentette ki a WHO (Egészségügyi Világszervezet), hogy az elhízás járványként terjed.

A 30-as BMI feletti érték már betegségnek számít sok országban.


A vastagbélflóra bakteriális összetétele két nagy csoportból áll, a Firmicutes (hizásért felelős) és Bacteroidetes (normál anyagcserét segítő) baktérium törzsekből. Ha ezek kényes aránya, egyensúlya eltolódik, akkor a hizlaló, Firmicutes típusú baktériumok által termelt vegyületek hatására felborul a zsíranyagcserénk is! A máj több trigliceridet, azaz vérzsírt termel, amit az inzulin, mint raktározó hormon főleg a hasi zsírpárnáinkba spájzol be. Így fogékonyabbá válunk a hízásra.


Létezik egy olyan, szabadalommal védett, klinikai vizsgálatokkal igazolt hatásmechanizmussal rendelkező rost-komplex, amely prebiotikus hatással rendelkezik. A rost-komplex, többnyire nem vízoldékony és emészthetetlen. Erjedése során a vastagbélben jótékony vegyületek (butirátok) szabadulnak fel, amelyek kiegyensúlyozzák a vastagbélflórát!


A * FATBOND ® Képes 48 óra alatt 30%-kal csökkenteni a hizlaló hatású Firmicutes típusú baktériumok arányát a vastagbélben, így éri el a hosszabb távú és tartósabb súlycsökkentő hatást.

* Súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköz, lásd a részletes tájékoztatót!




https://www.everlife.hu/termek/fogyokura-fatbond-a...


Mi a probléma?

A mai táplálkozási szokásaink messze vannak a természetestől. Teljesen ki vagyunk szolgáltatva a vastagbélflórának, amit az agy-bél tengely miatt a második agynak is neveznek.




A vastagbélflóra összetételétől is függ, milyen ételt kívánunk meg! Ne feledjük, ha táplálkozunk, egyúttal a bélbaktériumainkat is tápláljuk, és nem mindegy, mely törzseket. Igaz a mondás: „Az vagy, amit megeszel!”

A legtöbb ételt nem is mi kívánjuk meg, hanem a bennünk élő baktériumoknak szükséges az önfenntartásukhoz.

Sajnos a magas glikémiás indexel rendelkező szénhidrát tartalmú ételekkel főként a hízásért felelős baktériumoknak kedvezünk.




Ezért nem mindegy mit eszünk. A számunkra hasznos baktériumoknak, vagy éppen azoknak szolgáltatunk megfelelő táptalajt a szaporodáshoz, amelyek az elhízásunkért felelnek.


A bélflóra normalizálására ajánlott a speciális összetételű, 30 napos professzionális Mikrobiom Diéta Program!



https://www.everlife.hu/termek/mikrobiom-dieta-hat...


Mi a megoldás?

Vissza kell állítani a vastagbélflóra egyensúlyát hosszú távon! Számos sikeres visszajelzés után csak ajánlani tudjuk a farmakológusok által, a súlycsökkentésre és elhízás megelőzésre fejlesztett terméket.


A FATBOND ® az első forradalmian új kalória megkötő, anyagcsere gyorsító, testsúly csökkentő orvostechnikai eszköz, amely újra aktiválja a jótékony, normál testalkatért felelős bélflórát is.*



https://www.everlife.hu/termek/fogyokura-fatbond-a...


A FATBOND ® kapszulának kettős hatása van!

Egy azonnali kalóriablokkoló hatása, amit alkalomszerű használata is biztosít, és egy hosszabb távú, prebiotikus hatása, amihez kúraszerű használata javallott*! * lásd a tájékoztatót!


A FATBOND ® azonnali hatásai:

Étvágycsökkentő1 / Nassolásgátló2 / Szénhidrát- és Zsírmegkötő3 / Kalóriakontroll: napi adagja** képes megkötni akár 462 kalóriát4


A FATBOND ® kapszulában lévő speciális, növényi rost-komplex receptúrája három szabadalommal védett, hatását három klinikai vizsgálat bizonyítja!

Napi ajánlott adagja* megköti az étkezéssel bevitt szénhidrátok és zsírok jelentős részét, még felszívódás előtt! Ezzel akár 462 kalóriával csökkenti a bevitt táplálék kalória értékét*.



A FATBOND ® ismét képessé tesz a súlyvesztésre,* hiszen a vastagbél flórája jelentősen befolyásolja a zsíranyagcserét is, amely nélkül nehéz a sikeres és tartós fogyás!


Kúraszerű használat mellett:

PREBIOTIKUS HATÁSA KIEGYENSÚLYOZZA A FOGYASZTÓ BAKTÉRIUMOK arányát a vastagbélben, megváltoztatja a bélflóra összetételét*.


Hatás 48 óra után*:

25%-al növeli a Bifidobaktériumok számát • 187%-al növeli a Bacteroidetes baktériumok számát

A PREBIOTIKUMOK KEDVEZŐ EGÉSZSÉGI HATÁSAI hosszabb távon*:

Rendszeres bélmozgás, egészségesebb vastagbél, normál vércukorszint, a szív- és érrendszer egészsége.

(*Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017)


A jó bélflóra kiegyensúlyozásához és átállításához nyilván szükséges egy-két havi kúra és egy olyan speciális mikrobiom barát táplálkozás , mint amilyen a FEDBOND EXPRESS 30 napos DIÉTÁS PROGRAM, ami nem szabotálja a FATBOND ® áldásos, prebiotikus hatását.


A mikrobiom diéta alatt ne fogyaszd az alábbi összetételű ételeket, mert ezek a vegyületek szabotálják a súlycsökkentés sikerét.






https://www.everlife.hu/termek/fogyokura-fatbond-a...


*Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370 ** Lásd a részletes tájékoztatót

1,2,4 Protokoll szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017