„A gyermekláncfű (pitypang), latin nevén Taraxacum officinale tulajdonképpen értékes szuperélelmiszer.

1/A gyermekláncfű jótékony hatásait már az ókorban felismerték, elsősorban béltisztításra és vízhajtóként használták.

2/Rendkívül gazdag A-, B-, C- és D-vitaminokban, nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, káliumot és antioxidáns flavonoidokat. Szuperélelmiszer tulajdonságait fokozza, hogy bővelkedik növényi rostokban, cseranyagot, szterolokat, káliumsókat, karotinoidokat, és antioxidáns flavonoidokat is tartalmaz.

3/ Kevés olyan gyógynövényt ismerünk, ami a gyermekláncfűnél összetettebb „méregtelenítésre” képes.

4/ Ösztönzi a máj, az epe, a nyirokrendszer és a vesék működését, javítja az emésztést és a bélmozgásokat, valamint hámréteg aktivitását, így a méreganyagok könnyebben távoznak a szervezetből.

5/A gyermekláncfű hatékony vízhajtó, védi a májat, eltávolítja a felesleges epefolyadékot.

6/ Támogatja az anyagcserét, helyreállítja a megfelelő székletürítést.

7/Jelentős mennyiségben tartalmaz inulint – egy prebiotikus tulajdonságú poliszacharidot, ami az egyik legfontosabb tápláléka a jótékony bélbaktériumoknak–, ennek köszönhető, hogy a gyermekláncfű hozzájárul a bélflóra egyensúlyának fenntartásához, illetve szükség esetén az egyensúly visszaállításához.
Mivel a bélflóra állapota közvetlenül befolyásolja az immunrendszer működését –a vastagbélben található az immunsejtek 80 százaléka–, a gyermekláncfű fogyasztásával testünk ellenálló képességét is fokozhatjuk.

8/ Az elhízás és a cukorbetegség sokszor egy időben jelentkezik, ilyenkor különösen jó hasznát vehetjük a gyermekláncfűnek, amely hatékony a túlsúlyt csökkentő fogyókúra során.

9/ Fokozza az inzulin termelődését, az emésztést és az anyagcserét, eltávolítja a bélrendszerből a lerakódásokat, ezáltal hozzájárul a fogyókúra sikeréhez.

10/ Mivel gyulladáscsökkentő hatása is van, a reumás panaszok, fájó ízületek esetén is ajánlott, így könnyebb a mozgás, tornászás.”
Fogyókúrás termékekben fontos, hogy standardizált, koncentrált teraxacum kivonatot alkalmazzanak, ami biztosítja a konstans hatóanyag mennyiséget és minőséget.
A gyermekláncfű gyökér őrlemény jelen esetben nem célravezető.

Forrás: Wikipédia, supergreens.hu, házipatika.hu

A Body4U összetevői a testzsír, a szénhidrát anyagcsere és a vércukorszint, valamint a pajzsmirigy működés normalizálásán keresztül hatnak!

A Body4U 500 mg Karnitint, fahéj és gyermekláncfű kivonatot, Cayenne bors port, cinket, III-as vegyértékű krómot, 500 mcg kálium-jodidot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.Csak természetes alapanyagok!
OÉTI notifikált (18388/2017), zöld pipás étrend-kiegészítő.

Vásárláshoz klikk ide: https://www.everlife.hu/termek/fogyokura-body-4u