AKCIÓ

Body 4U

Összetevői a testzsír, a szénhidrát-anyagcsere és a vércukorszint, normalizálásán keresztül hatnak!

Karnitint, fahéj és gyermekláncfű standardizált kivonatokat, cayenne bors port, cinket, krómot, jódot tartalmazó kapszula.

100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyag tartalommal! A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

OÉTI notifikált, Szerepel a gyógyszertárak által rendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

5 790 Ft
5 210 Ft

A BODY4U KOMPLEX ÖSSZETEVŐI SZABÁLYOZZÁK A TESTZSÍR, ÉS A SZÉNHIDRÁT ANYAGCSERÉT. SEGÍTIK A NORMÁL VÉRCUKORSZINT ELÉRÉSÉT, ÉS A NORMÁL PAJZSMIRIGY MŰKÖDÉST!

BODY 4U - OÉTI notifikált, fogyókúrás termék! Szerepel a gyógyszertárak által rendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

Karnitint, fahéj és gyermekláncfű standardizált kivonatokat, Cayenne bors port, cinket, krómot, jódot tartalmazó kapszula.

100%-os természetes alapanyagok!

Megfelelő jód hiányában a pajzsmirigy alul működik, lelassul az anyagcsere, és túlsúly képződik!

Magyarország kiemelten jódszegény terület, így sem a növényi, sem az állati eredetű táplálék nem tartalmaz elég jódot.

A jódozott só instabil jódot tartalmaz, nem alkalmas hatékony jódpótlásra hosszú távon!

A Body4U az OÉGYI által jóváhagyott, biztonságos napi adagolású, jól felszívódó jódforrást tartalmazza, amely segíti a pajzsmirigy normál hormontermelését és működését.

Egy jól működő anyagcsere jól kezeli a zsírégetést is!

BODY4U, 6 különféle termék hatóanyagai és ereje 1 dobozban, 1 termék áráért!

Adagolás: 1 kapszulát ajánlott bevenni 1-2 dl vízzel, ebéd és vacsora előtt 15-20 perccel.

Kiszerelés: 60 db kapszula. Egy doboz egy havi adagot tartalmaz.

Ajánlott kiegészítők: Oxytarm, OxyNzymes, Power4U

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!


Részletes leírás:

A CINK

  • részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrótápanyagok és a zsírsavak normál anyagcseréjében. NRV*: 200%

A JÓD

  • hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez. NRV*: 333%

A KRÓM

  • hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. NRV*: 500%

* a felnőttek számára ajánlott napi bevitel

A GYERMEKLÁNCFŰ GYÖKÉR kivonat (Teraxacum officinale)

  • hozzájárul a normál vércukorszint stabilizálásához (2569),
  • támogatja a máj és epe működést valamint a jó emésztést. Segíti a zsírok emésztését, lebontását. (2570).

A CAYENNE hozzájárul a súlycsökkentéshez. EFSA: 2006

A FAHÉJ segít fenntartani a normál vércukorszintet. EFSA:2013

A nagy mennyiségű L-Karnitin, fontos szinergikus kiegészítő!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást, gyógyítást vagy betegségek megelőzését sem ígérhetik!

Az alábbi adatok informatív jelleggel bírnak, a brüsszeli EFSA nem fogadta el az alábbi állítások teljes

bizonyítottságát, míg az amerika FDA sok alábbi állítást evidensnek tart.


Kérjük, olvasson utána az alábbi hatóanyagoknak az internet egyéb, hiteles forrásaiból is!

http://www.egeszsegkalauz.hu/adattarak/betegseg-es...

A jód élettani hatása

„A jód a szervezet energiafelszabadításának, a sejtlégzés erősségének szabályozásában résztvevő pajzsmirigyhormonok (tiroxin, trijód-tironin) alkotóeleme. A szervezet csaknem teljes egészében az ivóvízből fedezi a jódszükségletét. Kisebb mennyiségben a tengeri élőlények szervezetében is előfordul, de ez a mennyiség nem elegendő a szükséges mennyiség bevitelére.

A víz klórozásával azt a kevés jódot is elpusztítjuk, ami eredendően a vizeinkben van, vagy ott a jódozott só amelyből egy evőkanállal kéne naponta enni a szükséges mennyiség bevitele érdekében. Nem is beszélve arról, hogy a sóból a jód 46 celzius fok fölött elpárolog, így főzéskor tulajdonképpen még azt a kevés jódot is elveszítjük ami benne volt.

Pajzsmirigyhormonok hatására felgyorsul a tápanyagok égetése és az energiaraktárak felszabadítása. Gyorsul a pulzus, a légzés, nő a vérnyomás, a testhőmérséklet, bélműködés, miközben a zsírraktárak leépülnek. A pajzsmirigyhormonok az egészséges idegrendszeri és értelmi működések szempontjából nélkülözhetetlenek."

konzilium.hu

„Magyarország egésze - Békés megye egyes részeit kivéve - jódhiányos területnek számít. Ez természeti adottság, a természetes jódforrást a tengevíz jelenti, ezért tengertől távol lévő területeken a tápanyagokban jóval kevesebb a jód.

A jódhiány legfontosabb és leggyakoribb következmény a pajzsmirigy megnagyobbodása.

Nem véletlen, hogy Magyarországon leggyakoribb pajzsmirigy-rendellenességnek a pajzsmirigy megnagyobbodása számit. A csökkent jódbevitelnek nem az egyetlen, de a legfontosabb következménye a pajzsmirigy nagyobbodása. Ennek jelentőségét az mutatja, hogy a magyar emberek pajzsmirigye (bizonyítottan már az 5-6 éves gyerekeké is) kb. 50 %-kal nagyobb mint a megfelelő jódellátottságú országokban lakóké.

MIT LEHET TENNI? Leegyszerűsítve majdnem mindenkinél indokolt a jódpótlás. Ennek egyetlen, mindenki által könnyen megvalósítható módja a jódozott (tengeri) só használata lenne. A tapasztalatok szerint van hatása a jódozott sónak, azonban annak jódtartalma nem elégséges a hiány teljes pótlására. Amíg sem a húsfélék, sm a félkész ételek, sem a tej nem tartalmaz elégséges mennyiségben jódot, addig azzal csak csökkenteni lehet, de nem lehet megszüntetni a jódhiányt, hogy az élelmiszerboltban jódozott sót veszünk.

KIK AZOK, AKIKNEK FELTÉTLEN TANÁCSOLHATÓ A JÓDPÓTLÁS?

1. Terhes és szoptató anyák

2. Pajzsmirigy-műtöttek egy része

3. Több göbös golyva miatt műtöttek első-, másodfokú nőrokonai

4. Megnagyobbodott pajzsmirigyű emberek

5. Gyerekkorban

6. Lassú anyagcsere és magas TSH szint, valamint alacsony szabad T3 hormonszint esetén."

http://napidoktor.hu/termeszetesen/kromdivat-indul...

A SZERVES KRÓM ÉLETTANI HATÁSA:

A nyomelemek táplálkozásunkban meghatározó és ez idáig kevésbé közismert szerepéről tett közzé nagy jelentőségű kutatási eredményeket néhány hónappal ezelőtt a Diabetes Care tekintélyes szaklap.

A hétéves követéses vizsgálat eredményeire utalva, Magyarországon, július közepén számoltak be erről a hazai egészségügyi sajtónak, kiemelve a króm metabolikus hatását.

Szerves krómhoz szervezetünk a táplálékokból juthat elsősorban, néhány élelmiszer krómban gazdagnak tekinthető pl. gabonafélék, dió, tojássárgája stb. A króm pótlása étrend-kiegészítő formájában világszerte terjedőben. Az alacsony krómkoncentráció ugyanis növelheti a diabetes előfordulását, valamint ennek következményeként a szívbetegségek kialakulásának kockázatát és olyan betegségek megjelenésének rizikóját, mint a diabétesz és a szív-érrendszeri elváltozások – hangsúlyozta Kempelen Péter professzor, a Semmelweis Egyetem belgyógyászait klinikájának egyetemi tanára. Azok körében, akik étrend-kiegészítő formában krómpótlásban részesültek, szignifikánsan javult a glükóztolerancia, valamint csökkent a koleszterin és triglicerid szint.

A krómbevitel segíthet a túlsúly és a túlzott édesség iránt vágyakozás csökkentésében is, és a candida fertőzések megelőzésében és gyógyításában is. Lehetséges, hogy a króm fókuszba állítása lesz a következő évek „sláger" nyomeleme a mindennapi táplálkozásunkban? És a nemzeti ajánlások mielőbb követik majd a WHO ajánlási szinteket.

http://www.hazipatika.com/taplalkozas/anyagcsere/c...

A cink élettani hatása

A cink élettani hatása szerteágazó; több mint 100 enzim alkotásában vesz részt, és alkotórésze az inzulinnak, a szénhidrát-anyagcserét szabályozó hormonnak is (az inzulin két láncát kapcsolja össze).

Az akne megelőzésében, a prosztata egészségének védelmében, proteinszintézisben, kollagén képzésben mind nagy szerepe lehet a kielégítő cinkfogyasztásnak. Egy antioxidáns enzim, a szuperoxid-dizmutáz (SOD) alkotórésze, így a szabadgyökök ellen is véd. A fogyókúrák során a cinkbevitel is jelentősen csökkeni szokott.

http://www.hazipatika.com/eletmod/termeszetes_gyog...

A fahéj élettani hatása

"A vércukorszintre gyakorolt jótékony hatása mellett a vérzsírokra is kedvezően hat a fahéj: ha a zsírdús ételeket fahéjjal egészítjük ki, akkor nem figyelhető meg a vér trigliceridszintjének emelkedése, ez pedig a károsodást okozó plakkok kialakulásának csökkenését jelenti. A vérzsírszint és avércukorszintegyensúlyba hozatala mellett az is megfigyelhető, hogy a vérben található antioxidánsok szintje ezzel szemben növekedett.

Ha a szénhidrátdús ételt fahéjjal együtt esszük, akkor az nem okoz olyan hirtelen emelkedést a vércukorszintben, így hirtelen csökkenést sem, (így nem is leszünk olyan hamar farkaséhesek)."

dr.Tihanyi

A cayenne-i bors élettani hatása

"A cayenne-i bors hatóanyaga a kapszaicin. Sokoldalúsága lenyűgöző: serkenti az emésztést és az anyag- cserét, fokozza a zsírégetést, valamint étvágycsökkentő hatású. Erősíti a szívet, az érfalakat, javítja a vérkeringést."

http://www.hazipatika.com/taplalkozas/vitamin_abc/...

Az L-Karnitin élettani hatása

A zsírsavak oxidációja a mitokondriumokban (a sejtek energiaközponjaiban) az energiatermelés egyik legfontosabb forrása a szervezetben. Az L-karnitin segít a zsírok energiává alakításában, hiszen a mitokondirum membránjában elhelyezkedve, a zsírok mitokondirumba szállításának legfontosabb eleme. Ezért az elraktározott zsírokból a szervezet több energiához jut, ennek következtében javul az állóképesség, később jelentkezik a fáradtság.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Gyermekl%C3%A1ncf%C5...

A Gyermekláncfű élettani hatása

"Régóta fogyasztják vértisztítóként, mivel fokozzák a máj és a vesék aktivitását.

A belőle készített tea vízhajtó hatású és a tavaszi méregtelenítő kúrák fontos alkotóeleme. Hatásos a bőrproblémák és a cellulit ellen, csökkenti a vér koleszterinszintjét, epehajtó."

Ajánlott a tudatos táplálkozás és minimális napi mozgás. A Body4 U Önmagában nem helyettesíti az egészséges életmódot!

Kiemelt termékek

Body 4U

5 790 Ft 5 210 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm