A FATBOND LEGHATÉKONYABB HASZNÁLATA A GYORS SIKER ÉRDEKÉBEN


A FATBOND® súlycsökkentő és elhízást megelőző világújdonság!

A FATBOND HASZNÁLATA SORÁN nagyon FONTOS! Szigorúan be kell tartani, hogy

ebéd és vacsora előtt minimum 15-20 perccel vedd be 2-2,5 dl vízzel a 3 kapszulát!

Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak (12-15 perc), és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek (3-5 perc). A rost-komlex képes a saját tömegének a tízszeresére duzzadnia. Így kisebb adag étellel is hamarább jól fogsz lakni! Ezért a FATBOND egyik tulajdonsága: ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ!

A megduzzadt rost-komplex nagyobb felülettel jobban magához tudja kötni a táplálékkal bevitt cukrok és zsírok jelentős részét!

Így NAPONTA akár 462 KALÓRIÁT is tud BLOKKOLNI!

Mivel a rost nem vízoldékony, és nem emészthető, sokáig fennmarad a jóllakottság érzés, tehát nem akarsz két főétkezés között nassolgatni!

EZÉRT NASSOLÁSGÁTLÓ!

Majd tovább halad a tápcsatornán a vastagbélig! Ott elkezdenek az enzimatikus erjedés során olyan természetes, egészséges vegyületeket felszabadulni, olyan kompatibilis környezetet teremteni, ami segíti a fogyasztó bélflórát (Bacteroidetes családokat) elszaporodni, de ugyanakkor ez a környezet a hizlaló Firmicutes típusú baktériumoknak nem megfelelő, ilyen környezetben nem tudnak túlszaporodni, helyreáll az egyensúly!

BÁRMENNYIRE IS IGAZSÁGTALAN, ha a hizlaló Firmicutes baktériumok túlszaporodnak, sokkal több kalóriát kötsz meg és raktározol el zsírpárnák formájában ugyanabból az ételből. Miért? Mert a májat túlzott triglicerid termelésre kényszerítik, és csak azt veszed észre, hogy már a levegőtől is hízol!

Az általuk kibocsátott endotoxinok miatt pedig nagyon keveset és nagyon nehezen tudsz fogyni! És azon már a koplalás sem segít!


Nem igaz, hogy mindenki zabál, aki túlsúlyos!!!
Ha pedig elkezdesz mozogni, de gyulladások vannak a zsírsejtekben, a zsírégetés sem működik normális, elvárható módon. Alig vagy egyáltalán nem fogysz!


Ha a FATBOND hatására a NÉGYSZERES KALÓRIAGÁTLÓ hatáson kívül adsz egy kis időt magadnak, hogy a FOGYASZTÓ BÉLFLÓRA is helyreálljon, a leadott kilókat meg lehet őrizni hosszú távon! A hízásra sem leszel annyira hajlamos és annyi szénhidrátot sem fogsz kívánni! Nem kell többé a szokásos jojó diétával küzdened!
Na, ez a fontos!


Mert kétféleképpen lehet a FATBONDOT használni!
1/ Kúraszerűen SÚLYCSÖKKENTÉSRE,
és
2/ Alkalomszerűen, ELHÍZÁS ELLEN, csak a kalóriadús étkezések előtt (3 kapszulát), az alak megőrzése érdekében!


Ezért legyen mindig a táskádban, mint a FATBOND, egy “óvszer a kalóriák ellen”! Sosem tudni, mikor kísért meg a sors!:)

FATBOND ® súlycsökkentő és elhízást megelőző világújdonság!

5 AZ 1-BEN HATÁS, CHRONO-ACTIVE SÚLYCSÖKKENTŐ TECHNOLÓGIA

A négyszeres kalória gátló hatást kombinálja a fogyasztó prebiotikus hatással!

Orvostechnikai eszköz: II a, CE 1370


Étvágycsökkentő 1 / Nassolásgátló 2 / Zsír és szénhidrát megkötő 3 / Chrono-aktív kalóriakontroll: -462 Kcal/nap4 / 30%-kal csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok számát 48 óra alatt 5

1,2,4 Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06CL, 03/2015, 3 Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5 Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

https://www.everlife.hu/termek/fogyokura-fatbond-a...