AKCIÓ
ÚJ!

MIKROBIOM DIÉTA

30 NAPOS PROFESSZIONÁLIS

SÚLYCSÖKKENTŐ

PROGRAM

 • Komplex megoldást nyújt a súlycsökkentéshez, kiegyensúlyozza a teljes anyagcserét, miközben finom és laktató diétát biztosít.
 • Mert fontos, hogy ne éhezz közben, különben meg fogod törni a diétát és elmarad a siker!

 • Sokan nem tudják, de a rossz emésztés is elhízáshoz vezet. Ezért ez a speciális Mikrobiom Diéta nagy figyelmet fordít a megfelelő emésztő enzimek pótlására, a gyomor és a bélnyálkahártya regenerálására, hogy tökéletes legyen az emésztés. Így a tápanyagok, valamint a jó szénhidrát- és zsíranyagcseréhez szükséges vitaminok felszívódása is biztosítva lesz.
 • A hozzáadott laktáz enzim a laktóz intoleránsok életét is megkönnyíti, általa emészthető lesz a tejcukor.
 • Nincs több puffadás, gázosodás és kellemetlen közérzet!

 • Ha túlszaporodnak a vastagbélben a hízásért felelős baktériumok, sokkal több kalóriát hasznosít a szervezeted, hasi zsírpárnákat hoz létre! A FATBOND & FEDBOND Mikrobiom Diéta biztonságosan és hatékonyan, klinikai vizsgálatokkal igazoltan pótolja a jó vastagbélflórához nagyon hasonló élőflórát is.

Valós és egészséges súlycsökkentésre van szükséged, fontos testzsírból fogynod! Ez a diéta erre lett kifejlesztve, ezért tartalmaz olyan összetevőt is, amely:

 • étvágycsökkentő,
 • nassolásgátló,
 • szénhidrát- és zsírmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, illetve egy speciális
 • prebiotikus hatású növényi rost-komplexszel is biztosítja a fogyasztó bélflóra hosszútávú kiegyensúlyozását.

Ezt azáltal éri el, hogy a szabadalommal védett rost-komplexből a vastagbélben olyan természetes vegyületek szabadulnak fel, amelyek 30%-al csökkenti a hízásért felelős baktériumok arányát már 48 óra alatt!

A programhoz járó, főétkezést kiváltó, fehérje alapú turmixok és levesek megfelelnek a paleolit, ketogén és mikrobiom-barát diétának, illetve a zöldséges megfelel a vegán életmódnak is.

 • Egészséges étkezést biztosít nagy mennyiségű multivitaminnal, ásványi anyaggal, és 18 aminosavval.
 • + Tartalmaz súlycsökkentést is segítő összetevőt.
 • Fehérje alapú táplálékkal vált ki egy-két főétkezést, hogy ne következzen be a jojó hatás és ne legyen csalódás a fogyókúrád vége!

  A kókuszos csokoládé ízű doboz 15 adag főétkezést tartalmaz
  A Slim zöldséges ízesítésű, fehérje alapú: 30 adag krémlevest, vagy 15 adag főétkezést tartalmaz zöldség püré formájában.

Gluténmentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges adalékanyagokat sem allergén szóját!

Tehát nem tolja el a normál testalkatot biztosító bélflóra oly kényes egyensúlyát! Ezért mikrobiom barát!

FATBOND & FEDBOND 30 napos Mikrobiom Diéta: 5 páratlan hatású termék kombinációja, amely tartalmaz

-t is!

Egészségedre, szépülésedre! Most már tényleg csak rajtad múlik!

57 500 Ft
44 740 Ft

Miért fontos a MIKROBIOM barát diéta?

Divatdiéták jönnek-mennek, de a túlsúly problematikája ennek ellenére vagy éppen ezért egyre nő.


A WHO kijelentette, hogy az elhízás világjárványként terjed, ami komoly egészségügyi következményekkel jár.

A Nature magazin 2006-ban publikált Mikrobiomról szóló cikke nyugaton nagy vihart kavart úgy a gasztroenterológusok, mint a dietetikusok körében.

Addig senki sem gondolt rá, hogy az elhízásért nagyon sok esetben a vastagbélben elszaporodó, a FIRMICUTES baktériumok törzseihez tartozó, bizonyos baktérium-családok a felelősek.

Ezek a baktériumok olyan endo- és biotoxinokat, méreganyagokat termelnek, amelyek hatására a máj több trigliceridet (vérzsírt) gyárt. Ezt az inzulin, mint raktározó hormon, főleg a hasi zsírpárnákba spájzolja be.

A laborvizsgálatok során kiderült, hogy akinek több FIRMICUTES baktérium van a beleiben, mint BACTERIODETES, azok sokkal hajlamosabbak a hízásra.


A klinikai tesztelések során bebizonyosodott, hogy akik rossz összetételű bélflórával rendelkeztek, ugyanattól az ételtől (összetétel és adag) sokkal jobban híztak, több kalóriát hasznosítottak, mint akik normál, kiegyensúlyozott bélflórával rendelkeztek.

A tudósok levonták a végkövetkeztetést, helyre kell állítani a fogyasztó, normál testalkatot biztosító bélflóra egyensúlyát.


A fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozására a legalkalmasabb a FATBOND® & FEDBOND® MIKROBIOM DIÉTA.

Mit jelent ez? Olyan típusú táplálkozás + étrend-kiegészítés, amely nem árt a jó bélflórának, sőt pótolja, táplálja a fogyasztó bélflórát és egyben kiéhezteti a hízásért felelős bélflórát, így helyreáll az egyensúly. ISMÉT KÉPESSÉ TESZ A FOGYÁSRA!Mi a MIKROBIOM DIÉTA lényege?

A modern kor embere folyamatos időhiányban szenved a felgyorsult életmód kihívásai miatt. Ezért nehezen tud odafigyelni a minőségi táplálkozásra. Sok esetben a tudatosabb és egészségesebb életmódot választók sem tudnak eligazodni az információk tengerében, hogy valójában mivel, mikor, mennyit és hogyan kellene helyesen táplálkozni.


A MIKROBIOM DIÉTA I. Terméke

FEDBOND® CELL-LITE Enzimek a jó emésztés és tápanyag hasznosulás érdekében

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, NÖVÉNYI ENZIM, ÉS NÖVÉNYI KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

OGYÉI notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos termék-listáján!Miért fontos a jó emésztés?

Azért, mert a rossz, ill. a részleges emésztés erjedéshez, gázosodáshoz, puffadáshoz vezet. A tápanyagok nem szívódnak fel a vékonybélben, ami hiánybetegségekhez és erőtlenséghez vezet.

A félig emésztett étel a vastagbélben a rothasztó baktériumok táptalaját képezi, így ezek túlszaporodnak, és felborul az egyensúly.

A rossz bélflóra által kibocsátott méreganyagok miatt tönkremegy a vastagbél nyálkahártya rétege, és könnyen kialakul a féláteresztő bélszindróma.

Ez ételintolerancia, allergiák és autoimmun betegségek, gyakran metabolikus szindróma kialakulásához vezet, ami elhízással jár.

 • A FEDBOND® Mikrobiom Diéta Program nagy figyelmet fordít a megfelelő enzimek pótlására, a gyomor és a bélnyálkahártya regenerálására, hogy tökéletes legyen az emésztés. A hozzáadott laktáz enzim a laktóz intoleránsok életét is megkönnyíti!
 • Egy tabletta 250 ml tej megemésztéséhez szükséges enzimet tartalmaz! Gázosodás, puffadás ellen!


A FEDBOND® CELL-LITE Enzimekről bővebben


A MIKROBIOM DIÉTA II. Terméke

FEDBOND® PROBIOLOGIQ a vastagbél kiegyensúlyozott élőflóra pótlására


Miért fontos az élőflóra pótlása MIKROBIOM DIÉTA alatt, ezáltal nem csak antibiotikumos kúra után?

Mert a vastagbél állapotától függ nagy mértékben az immunrendszer és az anyagcsere is! A vastagbél állapota, a vastagbél falának épsége pedig a benne élő baktériumtörzsek összetételétől, illetve az általuk termelt vegyületektől függ. Ezért érdemes időnként pótolni a jó élőflórát, hogy többek között ne a számunkra negatív, a hízásért is felelőssé tehető törzsek szaporodjanak el!

 • A FEDBOND® PROBIOLOGIQ Élőflóra Magyarország talán legkomplexebb élőflórája.
 • A vastagbélflórához nagyon hasonló 7 különféle baktériumtörzset tartalmaz.
 • 40 milliárd baktériumot a napi adagban!!!
 • Laboratóriumban ellenőrzött,
 • Speciális, Kefir tenyészetből származó törzsek!
 • A FEDBOND PROBIOLOGIQ Élőflóra 100%-ban tartalmazza az NRV (felnőtteknek ajánlott napi tápanyag érték) szerint a B-vitamin komplexet és Folsavat a vastagbél falának jó kondíciója és ezáltal az erős immunrendszer érdekében!
  • A B-vitaminok és a folsav post-biotikumként működik, a baktériumok is gyártják saját túlélésük érdekében!
 • Gyomor- és epesavnak ellenálló kapszulában, biztonságosan és hatékonyan, klinikai vizsgálatokkal igazoltan eljutnak a jó baktériumtörzsek a vastagbélbe.
 • A kapszula tartalmaz inulint is, hogy a jó bélflóra táplálékhoz jusson.

OGYÉI notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos termék-listáján!


A FEDBOND ® PROBIOLOGIQ Élőflóráról bővebbenA MIKROBIOM DIÉTA III. Terméke


FATBOND ®

 • Étvágycsökkentő, nassolásgátló, négyszeres kalória-gátló és prebiotikus hatású, a fogyasztó bélflórát kiegyensúlyozó rost-komplex kúrát biztosít.
 • Ez egy olyan kapszulázott rost-komplex, amit magas gyártási minősége és klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása miatt, súlycsökkentő és elhízást megelőző orvostechnikai eszköznek minősítettek az Európai Unió összes országában, ezért forgalmazzák a gyógyszertárak is!


Miért fontos a speciális prebiotikus hatású rost-komplex?

Mert csak részben vízoldékony, de nem emészthető. Az étkezés során megköti a szénhidrátok és zsírok jelentős részét, így azok fel sem tudnak szívódni! Napi adagja így akár 462 kalóriát is képes blokkolni!

A rost-komplex vastagbélben való speciális erjedése következtében olyan vegyületek (butirátok) szabadulnak fel, ami hozzájárul a jó bélflóra táplálásához, a számunkra kedvezőtlen, a hízásért felelős Firmicutes típusú baktériumok arányát 30%-kal csökkenti már 48 óra alatt!*

* lásd a klinikai vizsgálatot.


Lásd a részletes tájékoztatót!

A FATBOND® termékről bővebben:A MIKROBIOM DIÉTA IV. Terméke

FEDBOND® EXPRESS főétkezést kiváltó, fehérje alapú turmixporok és levesek


Miért fontos, hogy olyan legyen a táplálékunk, ami nem bántja a bélflóra egyensúlyát?

Lássuk be, ha nem választjuk meg gondosan, hogy milyen összetételű ételeket fogyasztunk, akkor a súlycsökkentő törekvéseink nem vezetnek sikerhez. Általában drasztikus koplalásba kezdünk, vagy elcsábulunk fogyókúra közben és megtörjük a diétát, mert nem a helyes módszert választjuk.

Egyik FEDBOND® EXPRESS Prémium, hármas hatású fehérje alapú leves vagy édes ízvilágú turmixpor sem tartalmaz cukrot, glutént, mesterséges színezéket vagy aromát, sem pedig allergén szója összetevőt!

Tehát semmi sem fogja felborítani a vastagbélben élő baktériumok oly kényes egyensúlyát, hiszen már megtanultuk, hogy ettől függ nagy mértékben a hízásra való hajlamunk is.


FEDBOND® EXPRESS Prémium fehérje alapú levesei és turmixporai hármas hatással rendelkeznek:

Az ételed, a vitaminjaid és a fogyókúrás terméked egyben!


Reggeli helyett: fogyaszthatod csokiturmix, forró csoki és csoki puding formájában is!


 • A FEDBOND® EXPRESS Prémium fehérje alapú levesei és turmixporai a paleolit, ketogén és mikrobiom-barát diétának, illetve a vegán életmódnak is megfelelő, egészséges étkezést biztosítanak.
 • Magas a multivitamin-, ásványi anyag-, aminosav- és a rosttartalmuk.
 • Minden FEDBOND® EXPRESS Prémium turmixpor tartalmaz adagonként 3g Glukomannant és 1 g inulint, a súlycsökkentés segítése és gyorsítása érdekében.


Vacsora helyett: fogyaszthatod zöldséges fehérjeturmix, zöldségkrémleves és zöldség puding formájában is!


FEDBOND® EXPRESS: Az étel értelme!


MI A FATBOND® & FEDBOND® MIKROBIOM DIÉTA ELŐNYE a többi diétával szemben?

 • A turmixporok tápanyag tartalma nagyon magas, de kalória értéke csak 200 körül van!
 • Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat: színezéket, aromát, tartósítószert, sem allergén szóját!
 • Így nem borítja fel a jó bélflórát sem aminek a kényes egyensúlyától is függ a hízásra való hajlamunk!
 • Egy adag kivált egy főétkezést, elégséges csak maximum két főétkezést kiváltani/ nap, tehát nem kell turmixokon élni!!!
 • Megmarad az egészséges ebéd, a változatosabb ízek és a rágás öröme!
 • A jojó hatás minden fogyókúrázó rémálma, ezért ezek a főétkezést kiváltó turmixok és levesek mindegyike az alacsony kalória érték mellett magas multivitamin, ásványi anyag, aminosav és rost tartalommal rendelkezik.
 • Így a szervezet nem koplalásnak éli meg a diétát, nem csavarja le az anyagcserét tartalékoló üzemmódra, majd a kúra befejezése után sem áll át a szervezet spájzoló üzemmódra. Ezzel magyarázható a jojó hatás kiküszöbölése, ami nem jelent mást, mint amikor egy fogyókúra végén rövidesen visszakúsznak a kilók, majd több kilóval is gyarapodhatunk, mint ami a kiindulási súly volt.


Tehát a FATBOND® & FEDBOND® KOMPLEX MIKROBIOM DIÉTA

kedvezményes ára most 57.500 Forint helyett

csak 44.738 Ft.

Megtakarítasz: 12.770 Forintot! A szállításért sem kell fizetned!


Ezt az 5 termékeket mind megkapod a programhoz!A FATBOND® & FEDBOND® MIKROBIOM DIÉTA Program-Csomag tartalma:

- 1 doboz (825 g) 15 adag főétkezést kiváltó kókuszos csoki ízű FEDBOND® EXPRESS COCO-CHOCO NOIR fehérjeturmix

-
1 doboz (825 g) 30 adag krémleves vagy 15 adag főétkezést kiváltó, SLIM FEDBOND® EXPRESS fehérje alapú, valódi liofilizált zöldségekkel ízesített püré

-
1 doboz (90 kapszula) FATBOND® négyszeres kalória-gátló, prebiotikus hatású súlycsökkentő és elhízást megelőző szabadalmakkal védett rost-komplex (orvostechnikai eszköz CE1370 IIa), amely 30 adag főétkezés kalória blokkolásához elég

-
1 doboz (90 tabletta) FEDBOND® CELL-LITE Enzimek laktázzal / havi adag
-
1 doboz (60 db kapszula)
FEDBOND® PROBIOLOGIQ Élőflóra / havi adag

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm