TAÁ
HAMAROSAN
ÚJ!

FEDBOND ® Enzim és Élőflóra pótló, Vastagbél Salaktalanító Program

Az immunrendszerünk 70-80%-a a vastagbél állapotától függ. A vastagbél állapota a benne élő bélflóra összetételének van kiszolgáltatva! Ennek a bélflórának az optimális egyensúlyától függ nem csak a környezeti kihívásokra adott immunválaszaink nagy része, hanem az anyagcserénk normál működése is. Ez azt jelenti, hogy a bélflóránk által kibocsátott vegyületek nem csak a testünk működését befolyásolják, hanem a gondolkodásunkat és a pszichés állapotunkat is. Hogyan lehetséges ez?

A MIKROBIOM jelentős részét a vastagbél flórája képezi, amit a második agynak is neveznek, hiszen a a bolygóidegen (VAGUS) keresztül direkt összeköttetésben áll az aggyal. A vastagbél karbantartása, rendszeres tisztulása, az enzimek jelenlétében zajló, megfelelő emésztés és tápanyag hasznosulás, ezáltal a jó bélflóra fenntartása és utánpótlása, kulcskérdése a normál anyagcserének, és a megfelelően erős immunrendszer optimális működésének is.

Ne feledjük, már egy normál módon működő immunrendszer megfelelően erős "gyilkológépezet" ahhoz, hogy jelentős védelmet biztosítson a környezeti ártalmakkal szemben. Ez az evolúció törvénye!

Ajánlott fogyasztói ár: 24 300 Ft
Tartósan alacsony ár: 24 060 Ft

A nagy igény miatt hiánycikk, de gyártás alatt van.
Hamarosan ismét kapható!

FEDBOND ® Enzim és Élőflóra pótló, Vastagbél Salaktalanító Program

A Csomag tartalma 1 doboz OXYTARM, 1 doboz FEDBOND ® CELL-LITE Enzimek, és 1 doboz PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA, mindegyik egy havi adag kiszerelésben.

A kúra ismételhető időlimit nélkül. Ajánlott a minimum 2-3 hónapos használat.


OXYTARM®

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához. Az egyedi gyártástechnológia során az antioxidáns hatású citrus bioflavonoiddal dúsított C-vitamint párosítják a magnézium azon származékával, amely ozmotikusan megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát, valamint a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát (laza bélsár). Ezáltal segíti a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (nagyobb mennyiségű széklet).

Nem fogyókúrás szer, NEM HASHAJTÓ! 100%-os természetes alapanyagok! Az összetevők párosításának ebben a molekuláris innovációban kiemelt szinergikus hatása van!

A májméregtelenítés előtt célszerű a kíméletes vastagbél salaktalanítás, hiszen egy kitisztult regenerálódott szervezet immunrendszere sokkal erősebb, illetve az anyagcsere normál működése is helyreáll. Egy normál anyagcserével rendelkező szervezet nem halmoz fel extra zsírpárnákat, súlyfelesleget.

Fontos az életmódváltás, amit mindig célszerű egy megfelelő tisztítókúrával kezdeni.

OGYÉI 75317-1/2021 notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

JAVASOLT ADAGOLÁS: Este 3 tabletta, vacsora után, lefekvés előtt, minimum 3 dl vízzel vagy cukormentes teával bevenni!

Ha a tisztulás üteme túlságosan gyors, akkor célszerű az napi adagot esti 2 tablettára csökkenteni,

Ha pedig a tisztulás üteme túl lassú, akkor a napi adagot pár alkalommal egy tablettával növelni lehet.

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!


FEDBOND ® PROBIOLOGIQ Élőflóra

Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

A vastagbél flórától nagy mértékben függ az anyagcserénk, és az immunrendszerünk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra, a MIKROBIOTA egyensúlyának a felborulása.A vastagbélflóra oly kényes egyensúlya számos környezeti tényező és élelmiszer adalékanyag hatására is könnyen felborul. Ezért nem csak az antibiotikus kúra után fontos a vastagbélflórának az újratelepítése, pótlása, hiszen ez képezi a MIKROBIOM nagy részét. A mikrobiom által termelt vegyületek pedig kihatnak az anyagcserénkre, az immunrendszerünk működésére, de még a a pszichés állapotunkra is az agy-bél tengelyen (bolygóidegen) keresztül.PROBIOLOGIQ Élőflóra: 7 speciális baktérium törzs, kefir erjesztéssel, ellenőrzött laboratóriumi tenyésztésből, humán klinikai vizsgálatokkal, 40 milliárd/ nap!!

Magyarország talán egyik legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló - baktériumtörzset tartalmazó komplex készítménye, az epe- és gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.

Ajánlott adagolás: Napi 2x1 kapszula az étkezések előtt, bőséges (min. 3 dl) folyadékkal bevéve!

OGYÉI 75312-1/2021 notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak biztonságos étrend-kiegészítők listáján!
FEDBOND ® CELL-LITE Enzimek laktázzal

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, NÖVÉNYI ENZIM, ÉS NÖVÉNYI KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A FEDBOND® CELL-LITE Enzimek egy innovatív, komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve.


A rossz emésztés és a lassú anyagcsere következtében a zsírszövetekben felgyülemlenek a méreganyagok és krónikus gyulladások keletkeznek. Ennek következtében a kötőszövet narancsbőr jellegű kinézetet ölt, amit más néven cellulitnak is neveznek. A zsírszövetek méreganyagait a falósejtek bekebelezik, ezek lebontását és kiürülését segítik a fehérjebontó enzimek, mint amilyen a bromelain is.

Ezért a készítményt sikerrel használhatod bátran narancsbőr esetén is!

Nagy mennyiségben tartalmaz minőségi, standardizált kivonatként fehérje emésztő növényi enzimeket (bromelain, papain), a tejtermékek emésztéséhez szükséges laktáz enzimet, a gyomor és bélnyálkahártyát karbantartó tömény gyömbér kivonatot (gingerol), a bélflórának hasznos rostokat (inulin), antioxidánsokat és többek között az elektrolit-egyensúlyért felelős Tengeri Magnéziumot® is.

Az összetevők párosítása szinergikusan erősítik egymás hatásmechanizmusát.Csak természetesen!

Egy doboz 90 tablettát, azaz egy havi adagot tartalmaz.

OGYÉI 75316-1/2021 notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

Ajánlott adagolás: Napi 3x1 tabletta az étkezések előtt bőséges folyadékkal bevéve!


FIGYELEM! Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől elzárva tartandó!
A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


Tárolás: Száraz, hűvös (15-25 C), fényvédett helyen tartandó!
Származási hely: EU

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Érdeklődöm