CELL-LITE ® Enzimek laktázzal

A rossz emésztés enzim hiánnyal, erjedéssel, gázképződéssel, rossz tápanyag felszívódással, lassú anyagcserével jár! Így függ össze az emésztés a túlsúllyal is!

A CELL-LITE ® Enzimek laktázzal egy komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal, puffadással, gázosodással küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve.

 • Hozzájárul a jó az emésztéshez, lehetővé teszi a laktóz (tejcukor) emésztését is!
 • Segíti az emésztőrendszer, a gyomor-bélrendszer egészséges működését.
 • Serkenti számos emésztőenzim termelését a hasnyálmirigyben.
 • Javítja a nyál és a gyomornedv kiválasztását, a táplálék továbbítását a felső emésztőrendszeren
 • Szabályozza a szervezet gyulladásos reakciókra adott válaszait.
 • Hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességéhez, támogatja az immunrendszer normál működését.
 • Hozzájárul a fizikai jóléthez, a gyomor normális működéséhez a korai terhesség esetén is.
 • Csökkenti az utazással kapcsolatos hányinger érzését.
 • Serkentő és tonizáló, hozzájárulnak a fáradtsággal szembeni ellenálláshoz.
 • Továbbá tartalmaz a szabad gyökök ellen, a sejteket védő, antioxidánsokat,
 • A jó vastagbélflóra táplálékául szolgáló inulint,
 • Valamint a normál elektrolit-egyensúlyért felelős tengeri magnéziumot,
 • Illetve proteolitikus enzimeket, mint a papain és a bromelain.

OGYÉI notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos termék-listáján!

Csak természetesen!

7 900 Ft

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, NÖVÉNYI ENZIM, ÉS NÖVÉNYI KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA


A CELL-LITE ® Enzimek nagy mennyiségben tartalmaz fehérje emésztő növényi enzimeket (bromelain, papain), a tejtermékek (a laktózt, azaz tejcukor) emésztéséhez szükséges laktáz enzimet, a gyomor és bélnyálkahártyát karbantartó gyömbér kivonatot (gingerol), a bélflórának hasznos rostokat (inulin), sejtvédő antioxidánsokat (C-vitamin) és többek között az elektrolit-egyensúlyért felelős Tengeri Magnéziumot ® is.

Használd bátran cellulit, azaz narancsbőr esetén is! A narancsbőr a zsírszövetekben lezajló mikro-gyulladásokról árulkodik, ami lehet a rossz emésztés következménye! Az egyedi összetevők, standardizált kivonatok párosítása erősítik egymás hatását!


OGYÉI notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos termék-listáján!

Csak természetesen!

Egy doboz 90 tablettát, azaz egy havi adagot tartalmaz.


Ajánlott adagolás: Napi 3x1 tabletta az étkezések előtt bőséges folyadékkal bevéve!


FIGYELEM! Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől elzárva tartandó!
A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


Tárolás: Száraz, hűvös (15-25 C), fény-védett helyen tartandó!
Származási hely: EU


Tudta?

A modern kor embere folyamatos időhiányban szenved a felgyorsult életmód kihívásai miatt. Ezért nehezen tud odafigyelni a minőségi táplálkozásra. Sok esetben a tudatosabb és egészségesebb életmódot választók sem tudnak eligazodni az információk tengerében, hogy valójában mivel, mikor, mennyit és hogyan kellene helyesen táplálkozni."A rossz emésztés erjedéssel, gázképződéssel, rossz tápanyag felszívódással, lassú anyagcserével jár! Így könnyen eltolódik a vastagbélben a bélflóra ideális egyensúlya. A rothasztó baktérium-törzsek túlszaporodhatnak, ezek toxinokat (méreganyagokat) gyártanak, ami sokszor féláteresztő bélszindrómához, ételintoleranciához, és krónikus gyulladásokhoz vezethet. Ezek a gyulladások főleg a zsírszövetekben zajlanak le, ezzel nehezítve a zsírbontás képességét, ami sok esetben elhízáshoz is vezethet! Mert a zsírbontás képessége nélkül nem lehetséges a zsírégetés sem!

Így függ össze a jó emésztés a normál testalkattal!

Sajnálatos módon az élelmiszerekben jelenlevő sok adalékanyag sem kedvez a megfelelő enzimek termelődésének, ezáltal az emésztés is hiányos lesz.

Néha kevés a gyomorsav is, ezt tetézi az enzimek hiánya. Így több ideig pang az étel a gyomorban. Ez a helyzet már gyomron belül elkezdődő erjedéshez, gázosodáshoz, puffadáshoz, böfögéshez vezet.

Az állapot amit a telített, nehéz gyomor okoz, azon kívül, hogy nagyon kényelmetlen közérzetet okoz, a felfúvódott has látványa a megjelenésnek, a ruhák viselésének sem túl kedvező.
Az enzimek többek között arra hivatottak, hogy feldarabolják az ételben levő molekulákat apróbb molekulákra, hogy azokból a hasznos tápanyagok fel tudjanak szívódni a bélfalon keresztül. Éppen ezért a megfelelő enzimek hiányában még túlevés (elhízás) mellett is szenvedhetünk hiánybetegségben, ezt nevezik minőségi éhezésnek. Tulajdonképpen éhezik a testünk, ha nem tudnak beépülni a tápanyagok a szervezetünkbe. Tehát nem mindegy mit eszünk és az hogyan van elkészítve! " Dr. Eric Berg


A PAPAYA trópusi növény hatóanyaga a PAPAIN, az ananász hatóanyaga pedig a BROMELAIN. Ezek jelentősen segítik a fehérjék emésztését. Ha étkezés közben használjuk, az emésztésben segítenek.

Amennyiben étkezés előtt vagy után két órával használjuk a CELL-LITE ® Enzimet, a benne levő bromelain, mint proteolitikus növényi enzim segíti lebontani és kiürülni a szervezetben napi szinten keletkező elhalt sejteket is. A bromelain segíti lebontani a fibrineket is. (pubmed.org)"Sok esetben az immunsejtek (Makrofágok) bekebelezik, megölik a sérült sejteket. Ez az immunrendszer természetes védekező mechanizmusa. Fontos, hogy minden ilyen szövetközti, már “hulladéknak” számító sejt és molekula megfelelőképpen, enzimek által le legyen bontva, hogy mielőbb kiürülhessen a szervezetből.
Viszont a szervezet előszeretettel tárol ilyen elhalt, bekebelezett sejteket a zsírszövetekben, ahol emiatt folyamatos, enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak
le zsírszövetekben.
A túlsúlyos emberekben sokkal több gyulladásos folyamat zajlik le. Ezt vérből mérni lehet a nagy szenzitivitású CRP teszttel.

Többek között a cellulit (narancsbőr) is a gyulladt zsírszövethez egyenetlenül letapadó, ödémás kötőszövet, amelyben túltengenek a feltorlódott szövetközti nedvek is.A gyulladt zsírszövetekből nem tud normál módon kiürülni a triglicerid. Zsírbontó képesség nélkül pedig majdnem lehetetlen a sírégetés! Ezért fontos csillapítani a szervezetben, a zsírszövetekben lezajló a mikrogyulladásokat, mert sokkal nehézkesebb a zsírégetés, és a zsírpárnáktól való megszabadulás, ezáltal a fogyás is! Ezt sokan tapasztalják, amikor néha sok tornával is alig tudnak pár kilót fogyni. " Dr. Eric Berg


A CELL-LITE ® ENZIM-ben levő LAKTÁZ hozzásegíti a rejtett laktózintoleranciában szenvedőket is a tejtermékek megemésztéséhez.

Egy tabletta 250 ml tej megemésztéséhez szükséges enzimet tartalmaz!


A GYÖMBER hatóanyaga a GINGEROL, mint standardizált gyömbérkivonat:

 • Hozzájárul a gyomor és bélnyálkahártya normál állapotához és működéséhez és a jó az emésztéshez,
 • Támogatja a bélrendszer normális működését és a fizikai jólétet,
  Segíti az emésztőrendszer, a gyomor-bélrendszer egészséges működését, azáltal, hogy:
 • Javítja a nyál és a gyomornedv kiválasztását, a táplálék továbbítását a felső emésztőrendszeren (gyomor + nyombél), valamint
  • számos emésztőenzim termelését is serkenti a hasnyálmirigyben.

Támogatja a bélrendszeri komfortérzetet, ellazítja a gyomrot az utazás közben.
Hozzájárul a fizikai jóléthez, a gyomor normális működéséhez a korai terhesség esetén is. (EFA ID: 2172).


Segíti a szervezetet a gyulladásos reakciókra adott válaszok kezelésében.
Szabályozza gyulladási folyamatokban résztvevő hormonok (prosztaglandinok) normális egyensúlyát. (EFA ID: 2066).

Hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességéhez, támogatja az immunrendszer normál működését. (EFA ID: 2170)
Csökkenti a kellemetlen érzést (hányás, szédülés) járműhasználat, repülőgépen való utazás közben.

A gyömbér csökkenti az utazással kapcsolatos hányinger érzését. (EFA ID: 2506)

Serkentő és tonizáló tulajdonságokkal rendelkezik, amely hozzájárul a fáradtsággal szembeni ellenálláshoz. (EFA ID: 2723)

Hozzájárul a légutak és a hörgők egészségének fenntartásához; segíti az optimális váladékot a légutakban és a légutak normál működését, valamint a természetes légzést. (EFA ID: 2868)
Az INULIN hasznos élelmi rost. Az inulinok természetben előforduló poliszacharidok, melyek számos növényfajban megtalálhatóak. Az emberi ptialin és amiláz enzimek az inulinokat nem képesek lebontani, csak a keményítőket. Az inulin tehát bontatlanul halad át az emésztőrendszeren.

Csak a vastagbél baktériumflórája kezdi bontani, az inulin ezáltal a jó bélflórának egyfajta táplálékául szolgál.A C-VITAMIN antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a kollagénképződéshez, az erek és a bőr normál normál állapotának, működésének fenntartásához, valamint segíti az immunrendszer jó működését.
A TENGERI MAGNÉZIUM® részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál izomműködéshez, a normál csontozat és fogazat fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, szerepet játszik a normál fehérje-szintézisben.
Az összetevők szinergikusan segítik egymás hatásmechanizmusát.Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm