Everlife OXYGENIAL® Anti-aging bőrmegújító szérum

- vektorizált hialuronsavval,
- tengeri kollagén peptidekkel,
- antioxidás hatású béta glukánnal és
- stabilizált folyékony oxigénnel dúsítva
A hidratált, friss, feszes, fiatalosan üde, és ragyogóbb megjelenés érdekében.


Bőr hidratáló, ránc hosszúság és ránc mélység csökkentő hatással bír.*

Nem olajos, nem alkoholos, kiváló smink alap is egyben.
* lásd a klinikai vizsgálatokat


Ajánlott fogyasztói ár: 9 900 Ft
Tartósan alacsony ár: 6 900 Ft

Everlife Oxygenial Anti-aging bőrmegújító szérum-gél vektorizált hialuronsavval, tengeri kollagén peptidekkel, béta glukánnal és stabilizált oxigénnel dúsítva.

Az anti-aging bőrmegújító szérum hidratált, friss, feszes, fiatalosan üde, és ragyogóbb megjelenést ad a bőrnek.

Tiszta és száraz bőrre vigyen fel egy vékony réteget. Mielőtt bármilyen más terméket használna hagyja, hogy a bőr felszívja a szérum gélt.

Csodálatos alap arckrémekhez vagy sminkhez is. Használata reggel és este javasolt.

A termék eleget tesz a Bőr Kompatibilitási Teszt követelményeinek, nem irritáló*.

A klinikai vizsgálatok eredménye: 4 hetes rendszeres használat mellett az anti-aging bőrmegújító kék gél

bőr hidratáló, ránc hosszúság és ránc mélység csökkentő hatással bír.*

* Clinical study #: 72839, 323819/18/JSHH

Figyelmeztetés: Szembe ne kerüljön!

Ingredients / Összetétel: Aqua, Oxygen (stabilized, activated), Pentylene Glycol, Soluble Collagen, Wellmune WGP Beta Glucan, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Sodium Chloride, Cl: 42090


Ahogy múlik az idő, úgy veszít a bőr a hidratáltságából, a feszességéből, illetve megcsappan a kötőszövetet alátámasztó kollagén és elasztán termelés is.


Hialuronsav hatásai: hidratált, feszes bőr.

Fiatal korban a bőr lágy, rugalmas, nagy mennyiségű hialuronsavat tartalmaz. Az életkor előrehaladtával csökken az üdeséget, egészséges külsőt biztosító enzim termelődése. A bőr elvékonyodik, szárazabbá válik, ráncok jelennek meg. Az évek múlásával egyre inkább jellemző bőrszárazság.

A bőr öregedési folyamatai lényegesen lelassíthatóak többek közt az elveszett hialuronsav pótlásával.

Kollagén hatásai: kötőszövet megtámasztása, ráncfeltöltés.

A kollagén nagy vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje, a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A napsugárzás, a légszennyezés, a dohányzás, valamint az öregedési folyamatok lassítják a kollagén termelést, melynek sajnos jól látható jelei vannak a bőrön és a kötőszövet alátámasztásán is.

Wellmune® 1,3-1,6 béta glükán: anti-aging antioxidáns, védi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásától

Stabilizált folyékony oxigénnel dúsított. Ozmotikusan, a mélyebb rétegekbe való hatóanyag bevitelt szolgálja, antibakteriális hatása is van

Panthenol: A B5 vitamin provitaminja, a jobb hatóanyag felszívódás érdekében


Célszerű időben elkezdeni pótolni ezeket az esszenciális komponenseket, és minimum 2 liter folyadékot meginni egy nap, amiből 1 liter legyen tiszta víz, és egy liter gyógynövény tea. Fontos a hidratálás belülről is.

Erre a célra ajánljuk a FEDBOND ® Teákat.


Ugyanakkor fontos karbantartani a vastagbél rendszeres tisztulását is. Különben az arcbőr pórusain keresztül is jelentős mértékben fognak távozni a toxinok a szervezetből, ezzel bőrpírt, allergiát, ekcémát, faggyúmirigy gyulladást vagy aknékat okozva.

Erre a célra is ajánljuk az OXYTARM kíméletes vastagbél salaktalanítót, nem hashajtó, 16. éve bizonyít Magyarországon is!
Amennyiben nem szeretnénk azzal szembesülni, hogy foltosodik az arcbőrünk, és májfoltokkal lesz tele, úgy érdemes rendszeres vese, epe és máj méregtelenítő, működést segítő, regeneráló komplex gyógynövény kivonatokat tartalmazó, magas hatóanyag tartalmú, OÉTI notifikált étrend-kiegészítőket is használni 2-3 hónapig kúraszerűen.

Erre a célra is alkalmas a FEDBON ® iSLIM DTX komplex étrend-kiegészítő, amely májműködés és zsíranyagcsere normalizáló is egyben.


A szépség is belső egészségből fakad!


Ajánlott kiegészítő termékek:

Oxytarm: kíméletes vastagbél salaktalanító.FEDBOND Cell-Lite Enzimek: jó emésztés, szép bőr, használd bátran narancsbőr esetén is.


FEDBOND iSLIM DTX Detox: Vese- és májméregtelenítés, regenerálás, jó zsíranyagcsere.FEDBOND teák: enyhe vízhajtás, gyorsabb anyagcsere, antioxidáns hatás, méregtelenítés, zsírbontás, zsírégetésKiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm