FEDBOND CELL-LITE Enzimek + Drain tea: Fitt-Body Csomag

CELL-LITE enzim-komplex gázosodás, puffadás ellen. Nagy mennyiségű Bromelain és Papain fehérje emésztő növényi enzimmel+ laktózt emésztő laktáz enzimmel a jó emésztés és a komfortos közérzet érdekében. Az egyedi receptúra továbbá dúsítva van a jó bélflóra táplálékául szolgáló inulinnal, antioxidáns C-vitaminnal és tengeri magnéziummal, ami hozzájárul a jó elektrolit-egyensúlyhoz is!

A Gingerol (gyömbér kivonat) segíti az emésztést és a a gyomor- valamint a bélnyálkahártya regenerálódását.

A CELL-LITE Drain tea kiegészíti az enzim-komplex hatását. Támogatja a vesék szűrő és vízkiválasztó folyamatait. Enyhe vízhajtó hatására kiürülnek a szövetek közötti, felesleges pangó folyadékok. Használd bátran cellulit, azaz narancsbőr esetén is!

Ajánlott fogyasztói ár: 10 900 Ft
Tartósan alacsony ár: 10 790 Ft

FEDBOND CELL-LITE enzim-komplex

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, NÖVÉNYI ENZIM, ÉS NÖVÉNYI KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A FEDBOND® CELL-LITE Enzimek egy innovatív, komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve.

Megfelelő enzimek nélkül elégtelen az emésztés. A meg nem emésztett étel erjed, gázosodik, ez okozza a puffadást és a kényelmetlen közérzetet.

Ne feledjük, első az egészség, de állandó haspuffadás, gázosodás mellett nem csak a közérzetünk lesz rossz, hanem a ruhák is hátrányosabban állnak rajtunk.

A meg nem emésztett ételből a vékonybélben nem tudnak felszívódni a hasznos tápanyagok. A vastagbélben pedig eltolja a bélflóra egyensúlyát a számunkra előnytelen (rothasztó, gram negatív) baktériumtörzsek irányába.


A túlszaporodott rothasztó baktériumok által termelt méreganyagok (bio- és endotoxinok) miatt sokszor kialakul a féláteresztő bélszindróma, ami krónikus gyulladásokhoz vezet. A gyulladások okozzák a metabolikus szindrómát is, ami a legtöbbször anyagcserezavarhoz, elhízáshoz vezet.

A szervezetben minden mindennel összefügg!


Sok esetben az immunsejtek (Makrofágok) bekebelezik, az elhalt és a sérült sejteket. Ez az immunrendszer természetes védekező mechanizmusa. Fontos, hogy minden ilyen szövet-közti, már “hulladéknak” számító sejt és molekula megfelelőképpen, enzimek által le legyen bontva, hogy mielőbb kiürülhessen a szervezetből. A fehérjéket emésztő papain és bromelain lebontja a fibrineket is!

A szervezet előszeretettel tárol ilyen elhalt, bekebelezett sejteket a zsírszövetekben, ahol emiatt folyamatos, enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le zsírszövetekben. A túlsúlyos emberekben sokkal több gyulladásos folyamat zajlik le. Ezt vérből mérni lehet a nagy szenzitivitású CRP teszttel.

Többek között a cellulit (narancsbőr) is a gyulladt zsírszövethez egyenetlenül letapadó, ödémás kötőszövet, amelyben túltengenek a feltorlódott szövet-közti nedvek is.Tehát a FEDBOND® CELL-LITE Enzimek + CELL-LITE TEA nem csak a normál emésztést és a veseműködést segíti, hanem a pangó szöveti folyadékok kiürülését is támogatja. A magas Papain és Bromelain tartalom segít lebontani a zsírszövetek gyulladását okozó elhalt sejteket is.

Ne feledjük, amíg a zsírsejt gyulladásban van, nagyon nehéz a zsírbontás és zsírégetés folyamata még mozgás mellett is!

Így függ össze a rossz emésztés a zsírpárnák képződésével, a leredukált zsírbontási képességgel és az ebből következő ellehetetlenült zsírégetéssel!

A CELL-LITE TEA enyhe vízhajtó hatására a méreganyagok is kiürülnek a pangó folyadékokkal együtt, ezáltal segíti a vesék méregtelenítő tevékenységét.


A FEDBOND® CELL-LITE Enzimek nagy mennyiségben tartalmaz minőségi, standardizált kivonatként fehérje emésztő növényi enzimeket (bromelain, papain), a tejtermékek emésztéséhez szükséges laktáz enzimet, a gyomor és bélnyálkahártyát karbantartó tömény gyömbér kivonatot (gingerol), a bélflórának hasznos rostokat (inulin), antioxidánsokat és többek között az elektrolit-egyensúlyért felelős Tengeri Magnéziumot® is.

Az összetevők párosítása szinergikusan erősítik egymás hatásmechanizmusát.

Csak természetesen!

FEDBOND ® CELL-LITE ENZIM ÖSSZETVŐK:

Egy doboz 90 tablettát, azaz egy havi adagot tartalmaz.

Ajánlott adagolás: Napi 3x1 tabletta az étkezések előtt bőséges folyadékkal bevéve!

FIGYELEM! Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől elzárva tartandó!
A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Tárolás: Száraz, hűvös (15-25 C), fényvédett helyen tartandó!
Származási hely: EU


FEDBOND ® CELL-LITE DRAIN TEA

7 gyógynövény egyedi receptúrája

Összetétel:

NYÍRFA (Betula pendula) levél, MAGAS ARANYVESSZŐ (Solidago gigantea) virágos hajtás,

NAGY CSALÁN (Urtica dioica) levél, APRÓBOJTORJÁN (Agrimonia eupatoria) virágos hajtás,

BORSMENTA (Mentha piperita) levél, MEZEI ZSURLÓ (Equisetum arvense) meddő hajtás,

ROZMARING (Rosmarinus angustifolius) levél.

Terhes és szoptató anyák a tea fogyasztása előtt konzultáljanak orvosukkal.

30 Filter/ doboz

Nettó Tömeg: 30 x 1,5 g = 45 g

Felhasználási javaslat:

1 db filterre 2-3 dl forrásig hevített vizet kell önteni, majd szorosan lefedve minimum 15 percig állni hagyni.

A filter kivétele után melegen, hidegen, közvetlenül vagy hígítva (2 literig), natúr formában fogyassza!

Tárolás: hűvös, száraz helyen, nedvességtől elzárva tárolandó!

Minőségét megőrzi (nap/hó/év) lásd a doboz alján!

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

7 900 Ft 2 900 Ft

OXYTARM ®

6 900 Ft

FATBOND®

9 900 Ft

Kosárba
Érdeklődöm