Gregor Bernadett megtalálta az igazit!

Lássuk be, a nők hamarább beszélnek a kórról, mint a korról. Ennek ellenére Gregor Bernadett lépten-nyomon hangoztatja, hogy közel az ötödik X-hez, egyre több praktikát kell bevetni, ha egy nő jól akar kinézni. A Jászai Mari-díjas színésznő mindig egyfajta női ideál volt. Sokan csak a jó genetikának tulajdonították ragyogó kinézetét. Bernadett viszont sosem csinált titkot semmiből, csak kérdezni kellett, és mindig válaszolt.

BO: - Művésznő, kérdezhetek tabuk nélkül?

GB: - Nézze, azt nem állítom, de kérdezhet majdnem bármit… mosolyog igézően. Ha túl kényelmetlen lenne a kérdés, jelezni fogom, hogy erről nem szeretnék beszélni.

BO: - Ön láthatóan fantasztikus formában van, csak úgy sugárzik önből az életenergia. Mindig is fő téma volt az ön magánélete. Terjengenek bizonyos pletykák szűkebb körökben, hogy valahol elszólta magát, mindezt Ön az új családjának köszönheti. Ez kényes téma? Tudunk róla beszélni?

A művésznő igazi önfeledt kacagásba tört ki, még a könnye is kicsordult…

GB: -Hihetetlen! - mondja nevetve. - Valóban mondhattam hasonlót, de ezt egy bővebb kontextusból ragadták ki. Egyre többen faggatnak, hogy mi a kinézetem titka. Hogyan lehetséges, hogy a húsz évvel ezelőtti farmeromba beleférek, mitől ilyen nyugodtak a vonásaim, derűs az arcom, és főleg mitől vagyok tele energiával, hiszen az elmúlt időszak sokakat megviselt. Azért kérdik, mert látják, hogy nem plasztikázva vagyok. Az alkatomat amúgy sem lehetne különféle műtétekre fogni.

Ha kérdik, én mindig elárulom, hogy ez mögött gondos odafigyelés van, hiszem a munkám megköveteli. Ha hiszik, ha nem, elég sok lemondás volt mindig is tartani a formám, sőt semmivel sem kisebb teljesítmény tartani a súlyt, mint egyszer lefogyni akár húsz kilót, ami aztán hetek alatt visszakúszik. Mindenki szenved a jojó hatás miatt.

Nos, mivel hedonista vagyok a jó értelemben, tehát élvezem az ízeket, a finom ételeket, és nem szeretem a lemondásokat, ezért én is folyamatos fogyókúrás módszer keresési üzemmódban éltem, akár csak megannyi nő. Sok mindent kipróbáltam, de egyik sem volt az igazi.

Ezért aztán elkezdtem tanulmányozni, hogyan is működik az anyagcsere. Nehogy azt higgyék, hogy annyira ördöngös megérteni. Egyszer és mindenkorra el kellett fogadnom, hogy sokkal több múlik az étkezésen, annak összetételén, mint a mozgáson. Amúgy sem rajongok a tornáért, inkább jógázom.

Azt is megértettem, milyen sok múlik a máj méregtelenítésen, mert ettől függ a zsíranyagcsere.

Nos, amikor azt mondtam, hogy az új családom jó formában tart, azt nem szó szerint értettem.

Nem egy új szerelemről beszéltem. Aki keres, az talál. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam egy olyan termék-családra, - mosolyog huncut szemmel - amit dietetikusok és endokrinológusok fejlesztettek.

Ez egy egész rendszer, ami több, egymás hatását kiegészítő, az anyagcsere különféle területeire ható termékből áll. Vannak benne speciális gyógynövényekből készült teák, az anyagcsere gyorsaságára ható tabletták, és kalóriamegkötő rost-kapszulák is.

Ami fontos, létrehoztak egy speciális, akár asztronautáknak is megfelelő, tökéletes diétás ételt is, ami tartalmazza a napi vitaminok széles skáláját, és ami még fontosabb, a fogyást gyorsító összetevőt is tettek bele. Így nem csak a kalória-csökkentett táplálékra kell hagyatkoznom, hanem tényleg nagyon gyorsan hat, ha le akarok faragni pár kilót, az napok alatt sikerül. Ami még lényeges, tényleg finom, és annyira laktató, hogy valóban helyettesít egy főétkezést. Mivel por alakú, elég csak vízzel hígítani, express gyorsasággal elkészíthető. Számomra még nagyon lényeges, hogy nem tartalmaz semmilyen mesterséges összetevőt, sem pedig szóját, cukrot vagy glutént.

BO: - Hűha, nagy lelkesedéssel nyilatkozik erről a termék-családról, látszik, hogy meggyőződésből beszél. A végén még az én kételyeimet is eloszlatta. Lássuk be, a hasonló termékekkel kapcsolatban vannak már előítéletek.

GB: - Korábban nekem is voltak már előítéleteim, de sosem adtam fel, tudtam, hogy megtalálom az igazit – kacsint pajkosan Berni. Igen, ez most felér egy új szerelemmel, akkora lendületet ad. Ha úgy tetszik, én fogadtam örökbe egy családot – mondja nevetve, hiszen több tagjával is napi szinten együtt élek.

Amúgy hihetetlen, mennyire kell minden mondatomra vigyázni, miből pattannak ki a pletykák. Ha nem is tudtam egy új párkapcsolat hírét megerősíteni, legalább más is értesült egy lehetőségről, amivel gyorsan formába hozhatja magát. -Remélem, nem okoztam túl nagy csalódást – köszön el mosolyogva.


Az anyagcsere különféle területeire fejlesztett, a diétát segítő, a súlycsökkentést gyorsító professzionális orvostechnikai eszköz, diétás ételek, és OÉGYI notifikált, biztonságos listán szereplő, a gyógyszertárak által is rendelhető étrend-kiegészítők.