AKCIÓ
ÚJ!

VASTAGBÉL MIKROBIOM IMMUN CSOMAG

Az immunrendszerünk 70-80%-a a vastagbél állapotától függ. A vastagbél kondíciója a benne élő bélflóra összetételének van kiszolgáltatva! Ennek a bélflórának az optimális egyensúlyától függ nem csak a környezeti kihívásokra adott immunválaszaink nagy része, hanem az anyagcserénk normál működése is. Ez azt jelenti, hogy a bélflóránk által kibocsátott vegyületek nem csak a testünk működését befolyásolják, hanem a gondolkodásunkat és a pszichés állapotunkat is. Hogyan lehetséges ez?

A MIKROBIOM jelentős részét a vastagbél flórája képezi, amit a második agynak is neveznek, hiszen a a bolygóidegen (VAGUS) keresztül direkt összeköttetésben áll az aggyal. Innen is látszik, hogy a vastagbél karbantartása, rendszeres tisztulása, az enzimek jelenlétében zajló, megfelelő emésztés, és tápanyag hasznosulás, ezáltal a jó bélflóra fenntartása és utánpótlása kulcskérdése az emberi test normál működésének és a megfelelően erős immunrendszer működésének.

Ne feledjük, már egy normál módon működő immunrendszer megfelelően erős "gyilkológépezet" ahhoz, hogy megvédjen minket a környezeti ártalmaktól Ez az evolúció törvénye!

24 300 Ft
21 770 Ft

FEDBOND® VASTAGBÉL MIKROBIOM IMMUN CSOMAG

A Csomag tartalma 1-1 doboz OXYTARM, FEDBOND ®, CELL-LITE Enzimek, és PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA termék, amely egy havi adag.

A kúra ismételhető időlimit nélkül. Ajánlott a minimum 2-3 hónapos használat.

OXYTARM®

Egyedi gyártása során, az antioxidáns hatású citrus bioflavonoiddal dúsított C-vitamint párosítják azon magnézium származékkal, amely ozmotikusan megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát, a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát (laza széklet), ezáltal segítve a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (nagyobb mennyiségű széklet). A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

NEM HASHAJTÓ! 100%-os természetes alapanyagok! Az összetevők párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

OÉTI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

JAVASOLT ADAGOLÁS: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Ha a tisztulás üteme túlságosan gyors, akkor célszerű az napi adagot esti 2 tablettára csökkenteni,

ha pedig a tisztulás üteme túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) vacsora után, egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min. 3 dl vízzel a legcélszerűbb).

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!


FEDBOND ® PROBIOLOGIQ Élőflóra

Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

A vastagbél flórától nagy mértékben függ az anyagcserénk, és az immunrendszerünk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra, MIKROBIOTA egyensúlyának a felborulása.

A cél a vastagbél flórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után!

40 milliárd/ nap, 7 speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből, humán klinikai vizsgálatokkal!!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó kapszulában.

Ajánlott adagolás: Napi 2x1 kapszula az étkezések előtt, bőséges (min. 3 dl) folyadékkal bevéve!

OÉTI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!


FEDBOND ® CELL-LITE Enzimek laktázzal

C-VITAMIN, MAGNÉZIUM, INULIN, LAKTÁZ ENZIM, NÖVÉNYI ENZIM, ÉS NÖVÉNYI KIVONAT TARTALMÚ ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A FEDBOND® CELL-LITE Enzimek egy innovatív, komplex receptúra, amely az emésztési zavarokkal küzdő modern kor emberének lett kifejlesztve.

Nagy mennyiségben tartalmaz minőségi, standardizált kivonatként fehérje emésztő növényi enzimeket (bromelain, papain), a tejtermékek emésztéséhez szükséges laktáz enzimet, a gyomor és bélnyálkahártyát karbantartó tömény gyömbér kivonatot (gingerol), a bélflórának hasznos rostokat (inulin), antioxidánsokat és többek között az elektrolit-egyensúlyért felelős Tengeri Magnéziumot® is.

Az összetevők párosítása szinergikusan erősítik egymás hatásmechanizmusát.

Csak természetesen!

Egy doboz 90 tablettát, azaz egy havi adagot tartalmaz.

OÉTI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

Ajánlott adagolás: Napi 3x1 tabletta az étkezések előtt bőséges folyadékkal bevéve!


FIGYELEM! Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől elzárva tartandó!
A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


Tárolás: Száraz, hűvös (15-25 C), fényvédett helyen tartandó!
Származási hely: EU

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm