OXYTARM®

FONTOS A VASTAGBÉL "SZERVIZ"! A vastagbél állapota kihat az immunrendszer működésére és az anyagcserére is! Ezért is fontos a rendszeres tisztulása és karbantartása!

Salaktalanítással, azaz a vastagbél rendszeres tisztulásával, jobb az immunrendszer működése, illetve a gyorsabb anyagcsere mellett a fogyókúra is könnyebben hoz sikeres eredményeket! A szervezetben minden működési mechanizmus összefügg!

A rendszertelenül, ritkán ürülő, és telített vastagbél miatt jobban dudorodik a hasfal. Feszülnek, másképp állnak a ruhák is.

A Citrus bioflavonoid kivonattal dúsított C-vitamin antioxidáns tulajdonsága párosul a bélnyálkahártyát karbantartó és immunrendszert támogató hatással.

A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát. Biztosítja a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, laza és nagyobb mennyiség távozik könnyedén.

NEM HASHAJTÓ! Csak természetesen!

OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos termékek listáján!

6 500 Ft

AZ OXYTARM® "VASTAGBÉL SZERVIZ"!

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

Az OXYTARM® egy világszerte és Magyarországon immár 2004 óta forgalomban lévő, a fogyasztók által nagyon kedvelt termék. Összetevői kíméletesen támogatják a "salakanyagok", azaz a bélsár távozását a vastagbélből. Nem hashajtó!Az OXYTARM® egy molekuláris innováció, gyártási technológiája egyedi.

AZ OXYTARM® fő hatóanyaga a magnéziumnak egy olyan változata, amely hozzájárul a jó elektrolit egyensúlyhoz, ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a *salakanyagok hatékony továbbítását és könnyebb kiürülését (*laza, nagyobb mennyiségű bélsár). A visszajelzések alapján ezen tulajdonságai miatt az aranyérben szenvedők is örömmel használják.


Az OXYTARM® OGYÉI notifikált (27841/2021), étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3-4 tablettát, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Nincs két egyforma szervezet. Amennyiben túl hatásosnak bizonyul csökkentse az adagolást.

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM® *kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Mit jelent ez? Ezért évente minimum *2-3 hónapos vastagbél karbantartó programot célszerű végezni. Szükség esetén az OXYTARM® folyamatosan is fogyasztható.

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Szervi elváltozások és megbetegedések okozta bélproblémák esetén nem ígérhet gyógyhatást, kérjük, forduljon orvoshoz.


Érdemes meghallgatni ezt az interjút! Olyan információk hangzanak el benne, amit máshol nem hallottál!


A vastagbél működését jelentősen befolyásolja a vastagbél falának állapota, és a benne élő mikrobiom, a bélflóra összetétele is.


Miért fontos salaktalanítani, a vastagbél rendszeres ürülését segíteni?

A vastagbélflóra teszi ki a MIKROBIOM nagy részét. Ettől a kényes bakteriális egyensúlytól függ, milyen környezeti feltételek uralkodnak a vastagbélben, ami nem csak a vastagbél működésére hat ki, hanem ezáltal az immunrendszerre, és a zsíranyagcsere utolsó fázisára is.


Azért fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, hogy testhőmérsékleten a több napos széklet ne erjedjen, gázosodjon, ne a rothasztó baktérium törzseket táplálja. Mindez a jó bélflóra-arány felborulásához vezetne, ami jelentősen gyengíti az immunrendszert és növeli a hízásra való hajlamot is. Lásd a fenti filmet!

A vastagbélben és néha a redőiben is a nem megfelelő táplálkozás és életmód miatt a bélsár felhalmozódhat. Ez a bélsár a rossz emésztés miatt eltolódott bélflóra által termelt méreganyagokat (bio- és endotoxinok) is tartalmazhat.

Testünk immunrendszerének 70-80%-a a vastagbélben található.

A normál módon működő szervezet immunrendszere olyan erős, hogy képes antitesteket gyártani és meg tud küzdeni a környezeti kihívásokkal, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal.

Ezért fontos, hogy támogassuk az immunrendszer normál működését, antioxidánsokkal, ilyen a citrus-bioflavonoiddal dúsított C-vitamin is, ami az OXYTARM egyik fontos összetevője.


Minden megfontolt méregtelenítésnek is salaktalanítással kellene kezdődnie! A salaktalanítás nem méregtelenítés!

Miért sikeresebb a fogyókúra, ha diéta előtt és alatt is salaktalanító kúrát végzünk?

Fontos az egészséges életmód, és a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása. Ez hozzájárul a jó immunrendszer és az egészség megőrzése mellett a sikeresebb fogyókúrához is, a szervezet megfelelően gyors anyagcseréje által.

Számos klinikai vizsgálat és mint láttuk a fenti, TV2-n sugárzott, a vastagbélflóráról szóló ismertető filmben is, az orvos elmagyarázza, hogyan hat a bélflóra összetétele az anyagcserére és a hízásra való hajlamra is.

"Ha nem rendszeres a vastagbél tisztulása, a bélsárban lévő, a rothasztó baktériumok által termelt bio- és endotoxinok gyengítik a vastagbél falát, áteresztő bélszindrómát okozhatnak. Így a méreganyagok átjutnak a bélfalon, sok esetben ételintoleranciát, allergiát és metabolikus szindrómát okozva. A vastagbél rendszeres tisztulása elsőrendű fontossággal bír a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, és ne kerüljenek többségbe a számunkra hasznos bélbaktériumokkal szemben".

Az orvossal folytatott interjúból is kiderül, hogy egy rossz bélflóra mellett sokkal hajlamosabbak leszünk a hízásra is, mert az általuk termelt vegyületek hatására a szervezet több kalóriát tud kivonni az ételből. Az el nem használt felesleges kalória pedig zsírpárnákba, főleg hasi zsírokba épül be.

Az Oxytarm nem fogyasztószer, csupán támogatja a fogyókúrás törekvések sikerét. Étrend-kiegészítő, nem gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény! Ha önnek vastagbél betegsége van, kérjük forduljon orvoshoz!


Érdekes összefüggések! Ha jó az emésztés, szebb lehet a haj és a bőr is!

Az emésztőtraktus megfelelő karbantartása, a jobb tápanyag felszívódás befolyásolhatja a bőr és a haj minőségét is!Miért van ez így? Mert a második legnagyobb kiválasztó szervünk a bőrünk. Ha a méreganyagok nem tudnak a normál útvonalon, a széklettel távozni, akkor a bőr pórusain keresztül kíséreli meg a szervezet azokat eltávolítani. Sok esetben ez az oka a bőrpír, allergiák, ekcéma, és némely faggyúmirigy-gyulladásnak is. Tehát fontos a vastagbél normál ütemben való ürülése, ha szép bőrt szeretnénk! Mert a szépség is belülről, a szervezet egészséges normál működésből fakad.

Az Oxytarm nem gyógyít bőrproblémákat, csupán hozzájárul a bélsár normál ürüléséhez. Amennyiben önnek bőrproblémái vannak, forduljon bőrgyógyászhoz.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért szervi elváltozások vagy megbetegedések esetén a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

Az OXYTARM® OÉTI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes alapanyagokat tartalmaz.

Hatóanyagai a magnézium egy speciális vegyületét, citrus bioflavonoidot és C-vitamint tartalmaz. A hatás lényege az egyedi gyártási technológiának tulajdonítható.

Az OXYTARM® mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy rostszegényen táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, ezért a normál bélmozgás is lelassul.


JAVASOLT ADAGOLÁS: este, vacsora után, lefekvés előtt 3-4 tablettát, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

FIGYELEM! A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Oxytarm nem gyógyszer, nem fogyókúrás szer, nem helyettesíti az egészséges életmódot, a mozgást és a rostdús, vegyes táplálkozást. Viszont, mivel fontos a tudatos életmódváltás, az OXYTARM® jelentősen segítheti az átállást!


A Citrus Bioflavonoid és a C-vitamin hozzájárul a sejtek szabad gyökök elleni, az oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer egészséges működéséhez.

A MAGNÉZIUM:

  • hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához (238),
  • részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban (240, 247, 248),
  • hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez (242),
  • a normál izomműködéshez (241, 380, 3083),
  • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben (364),
  • hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához (245, 246),
  • részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
  • hozzájárul a normál fogazat fenntartásához (239),
  • szerepet játszik a sejtosztódásban (365)


Ajánlott kiegészítő termékek:

FATBOND® négyszereres kalória-gátló és prebiotikus hatású súlycsökkentő orvostechnikai eszköz, CE1370 IIa. 3 szabadalommal védett speciális rost-komplex hatóanyaga kúraszerű szedés mellett kiegyensúlyozza a vastagbélflórát, csökkenti a hizlaló hatású Firmicutes baktériumok arányát a vastagbélben, ismét képessé tesz a fogyásra és csökkenti a bakteriális eredetű hízásra való hajlamot, ezáltal az oly rettegett jojó hatás is elmarad a fogyókúra végén.

FEDBOND® iSLIM DTX: Segíti a máj méregtelenítő folyamatait, sejtjeinek regenerálódását, étvágycsökkentő, segíti a zsírok lebontását, a zsírraktározás csökkentését.

FEDBOND® TEA: a máj, epe és vese működésének és a normál zsíranyagcserének támogatására

FEDBOND® CELL-LIGHT ENZIMEK: gingerol kivonattal a jó emésztés érdekében. A tej emésztéséhez szükséges laktáz enzimmel, valamint kiemelt papain és bromelain kivonat tartalommal. Cellulit esetén is ajánlott.

FEDBOND PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA: Tejsavbaktérium kultúra, folsav, Inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula

A cél a vastagbél flórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése és pótlása, nem csak antibiotikus kúra után!

40 milliárd/ nap, 7 speciális baktérium törzs, ellenőrzött laboratóriumi kefir tenyészetből, humán klinikai vizsgálatokkal!!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon

hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, a gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a

bélben oldódó kapszulában.


Olvasd el ezt az érdekes cikket!

https://www.everlife.hu/post/a-vastagbel-salaktala...


Az OXYTARM® az egészséggel kapcsolatos hírek elkötelezett támogatója!


Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Megnézem

OXYTARM®

6 500 Ft

Kosárba
Érdeklődöm