AKCIÓ

POWER4U Himalaya Immun csomag

Extra, sejtszintű energia felszabadítása munkához, tanuláshoz, tornához! Kirobbanó szellemi és fizikai teljesítmény, erős immunrendszer! Organikus Goji Berry elixír a Himalaya hegységből!
100%-os természetes alapanyagok magas NRV hatóanyagtartalommal!
A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

10 340 Ft
9 203 Ft

POWER4U HIMALAYA IMMUN CSOMAG A SEJTSZINTŰ ENERGIA FELSZABADÍTÁSÁRA, ENERGETIZÁLÁSRA, ROBORÁLÁSRA ÉS AZ IMMUNRENDSZER INTENZÍV TÁMOGATÁSÁRA.

A POWER4U komplex összetevői felszabadítják a sejtszintű energiát, extra energia termelésre serkentik a sejtmagot. Kiválóan alkalmas fizikai munkához, tornához, szellemi megterhelések idején, tanuláshoz, vizsga időszakban, vagy tavaszi fáradság esetén, illetve az allergiát kiváltó pollen-dús virágzások idején!

Power 4U - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt és (B1, B3, B5, B6, B12) vitaminokat tartalmazó tabletta.

A POWER4U kiemelten magas mennyiségű D3 vitamint is tartalmaz, 4000 nemzetközi egységet/ napi adag! Ez erősen támogatja az immunrendszert, a normál sejtosztódást, és a csontok megfelelő szerkezetét!

ADAGOLÁS: napi 1 tabletta.

KISZERELÉS: 30 db tabletta. Egy doboz egy havi adagot tartalmaz.

Lásd a részletes leírást a POWER4U termék esetében.


GOJI BERRY hidegen préselt, organikus, héjas-magvas nyers préslé.

Nem tartalmaz tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert, aromát és mesterséges színezéket sem!
Alacsony glikémiás indexel rendelkezik.

100%-os természetes alapanyag!

GBJ PURE GOJI BERRY JUICE egy organikus termék. Eredeti termőhelyéről, a Tibeti Fennsík és Belső Mongólia között található Ningxia síkságról, igazoltan organikus gazdálkodásból, származó ital.

A GJB-t friss farkasbogyók (Goji Berry/Ningxia Wolfberry) nyers levéből, a bogyók eredeti ízét megőrző technológiával állítják elő.
Nem hígított, tehát 100 %-os töménységű, gyakorlatilag tömény koncentrátum.
Ajánlott napi adag: 25 - 50 ml

A „GBJ" a Goji Berry bogyó páratlanul gazdag. Tartalmazza a természetes, védelmet nyújtó vegyületek teljes arzenálját, és fontos antioxidánsokat.

Egyetlen olyan termék a Magyar piacon, amely Himalayaból, egy annyira érintetlen és tiszta, szennyeződésmentes környezetből származik, ami lehetővé teszi, hogy a gyümölcs héjat és a magvakat is tartalmazza a rostos ital. Éppen ezért kiemelt ízvilága és hatóanyag tartalma van.

A „ GBJ Pure Goji Berry juice" termék funkcionális és egyben szuper élelmi-szerek (superfoods) kategóriájába sorolt Everlife brand termékcsaládjának tagja.

Lásd a részletes leírást a POWER4U termék esetében.

A két termék együttes hatása sokkal hatékonyabb, mivel egymás hatásmechanizmusát erősítik!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást sem ígérhetik!

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes

3 300 Ft 2 970 Ft

Kosárba
Érdeklődöm