Maximális Energia Csomag

POWER 4U: Extra, sejtszintű energia, jó immunrendszer, roborálás

A Vivax YTE ® Forte természetes módon növeli a teljes testi vitális energiát! Jótékonyan hat úgy a szellemi, mint a fizikai teljesítmény növelésére, a stressz kezelésre, a libidóra, valamint a normál szexuális működésre és férfi potenciára is! Kúra szerű használata a legcélravezetőbb!

100%-os természetes alapanyagok magas NRV hatóanyag tartalommal!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

Ajánlott fogyasztói ár: 12 690 Ft
Tartósan alacsony ár: 11 980 Ft

MAXIMÁLIS ENERGIA CSOMAG

Extra, sejtszintű energia felszabadítása munkához, tanuláshoz, tornához, intim élethez! Kirobbanó szellemi és fizikai teljesítmény, jó stressztűrő képesség, jó immunrendszer, a szervezet vitalizálása, roborálása a maximális potencia és potenciál érdekében.

A Csomag tartalma egy-egy doboz Power4U és Vivax YTE étrend-kiegészítő. A kúra ismételhető időlimit nélkül. Ajánlott a minimum 3 hónapos használat.

A POWER4U komplex összetevői felszabadítják a sejtszintű energiát, extra energia termelésre serkentik a sejtmagot. Kiválóan alkalmas fizikai munkához, tornához, szellemi megterhelések idején, tanuláshoz, vizsga időszakban, vagy tavaszi fáradság esetén, illetve az allergiát kiváltó pollen-dús virágzások idején!

Power 4U - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt és (B1, B3, B5, B6, B12) vitaminokat tartalmazó tabletta.

A POWER4U kiemelten magas mennyiségű D3 vitamint is tartalmaz, 4000 nemzetközi egységet/ napi adag! Ez erősen támogatja az immunrendszert, a normál sejtosztódást, és a csontok megfelelő szerkezetét!

ADAGOLÁS: napi 1 tabletta.

KISZERELÉS: 30 db tabletta. Egy doboz egy havi adagot tartalmaz.

Lásd a részletes leírást a POWER4U termék esetében.


A VIVAX YTE ® FORTE KIVONAT TERMÉSZETES MÓDON NÖVELI A TELJES TESTI VITÁLIS ENERGIÁT! JÓTÉKONYAN HAT ÚGY A SZELLEMI, MINT A FIZIKAI TELJESÍTMÉNY NÖVELÉSÉRE, A STRESSZ KEZELÉSRE, A LIBIDÓRA, VALAMINT A NORMÁL SZEXUÁLIS MŰKÖDÉSRE ÉS FÉRFI POTENCIÁRA IS! KÚRA SZERŰ HASZNÁLATA A LEGCÉLRAVEZETŐBB!

Vivax Yte® Forte - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

Tojásfehérje-, maca- és rózsagyökér kivonatot, fűrészpálma port, arginint, magnéziumot, cinket, nyomelemeket és folsavat tartalmazó kapszula.

ADAGOLÁS: felnőtteknek naponta 2x1 kapszula (reggel és este étkezés előtt 30-45 perccel)

KISZERELÉS: a doboz tartalma 45 darab kapszula.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, 15 – 25 C0 tartandó.

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől el kell zárni. Az étrend-kiegészítő kapszula fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tojásfehérjére érzékenyeknek, terheseknek, szoptató anyáknak, alacsony vérnyomásúaknak, és mivel természetes módon csökkentheti a vérnyomást, így vérnyomás csökkentőt szedőknek sem javasolt a fogyasztása.

Lásd a részletes leírást az YTE Vivax kivonat, mint termék esetében.

A két termék együttes hatása sokkal hatékonyabb, mivel egymás hatásmechanizmusát erősítik!

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm