IMMUNRENDSZER TUNING program

Komplex támogatás

IMMUN4U® Forte

C-vitamint, D3-vitamint, Folsavat, Cinket, Szelént, Béta-glükánt, Shiitake- és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

POWER4U®

Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt B-vitamin komplexet (B1, B3, B5, B6, B12) és extra mennyiségű,

4000 (IU) D3-vitamint tartalmazó tabletta!

Komplex receptúra az immunrendszer éberségének fokozása és támogatása végett.

Ajánlott fogyasztói ár: 11 780 Ft
Tartósan alacsony ár: 10 000 Ft

Normál immunrendszer, jó védekező és ellenálló képesség!


IMMUNRENDSZER TUNING program

Tartalma: 1 doboz POWER4U és 1 doboz IMMUN4U immunrendszert támogató étrend-kiegészítő

Mindegyik termék OGYÉI notifikált és szerepel a gyógyszertárak biztonságos étrend-kiegészítő listáján!

Mindkét termék kiszerelése havi adag!


Olyan időket élünk, amikor mindennél fontosabb a TUDATOS ÉLETMÓD!

"Az egészségünk fenntartását, többek között, az immunrendszerünk biztosítja. Ahhoz nem fér kétség, hogy a természetnek volt ideje évmilliók alatt kidolgozni a leghatásosabb védelmi stratégiákat és mechanizmusokat.

Tehát az immunrendszer, ha megfelelően működik, kezelni tudja a behatoló parazitákat, gombákat, vírusokat és baktériumokat is, mindenre van egy bevett harcmodora.

Nincs hatékonyabb gyilkoló gépezet, mint az immunrendszer, ha a testet fenyegető ellenségekkel találja szembe magát!

Ezek után fontos egy tudatos, egészségesebb életvitellel minél jobban támogatni és ezáltal erősíteni az immunrendszer működését.

Amennyiben gondoskodunk az immunrendszer támogatásáról és erősítéséről, ellenállóbbak leszünk
a környezeti kihívásokkal szemben. Ezek lezajlása kevesebb tünettel és utóhatással jár, illetve rövidebb idő alatt épülünk fel." Dr. Jonathan WrightAz IMMUN4U® Forte

C-VITAMINT, D3-VITAMINT, FOLSAVAT, CINKET, SZELÉNT, BÉTA-GLÜKÁNT, SHIITAKE- ÉS ECHINACEA KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

Az IMMUN 4U® Forte napjainkban aktuálisabb termék, mint valaha bármely étrend-kiegészítő. Bár létjogosultsága mindenkor fontos lett volna egy tudatosan élő ember számára, hiszen a szervezetünk védelmi rendszere elsődleges a test normál működési folyamatai, és az egészségünk megőrzése szempontjából.

Az IMMUN 4U® Forte magas hatóanyag tartalmú, az erős immunrendszert támogató, OGYÉI (75310-1/2021) notifikált étrend-kiegészítő.


Az egyedi, komplex receptúra az OGYÉI által, a felnőtteknek ajánlott napi adagolás (NRV) szerint tartalmaz:

 • 312% C-VITAMINT,
 • 300% D3-VITAMINT,
 • 200% FOLSAVAT,
 • 200% CINKET,
 • 200% SZELÉNT,
 • BÉTA-GLÜKÁNT,
 • SHIITAKE- ÉS
 • ECHINACEA KIVONATOT
Az Echinacea:
 • hozzájárul az erős immunrendszerhez és a szervezet hatékony védekező képességéhez, valamint
 • segíti az ismétlődő felső légúti fertőzések terápiáját.
 • Hozzájárul az alsó húgyút egészséges működéséhez.

Az IMMUN 4U® Forte szerepel a gyógyszertárak biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

Alkalmazás: naponta egy tabletta reggeli előtt

Egy doboz egy havi adagot tartalmaz!POWER4U®


Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt B-vitamin komplexet (B1, B3, B5, B6, B12) és extra mennyiségű, 4000 IU D3 vitamint tartalmazó tabletta.

A POWER4U ENERGETIZÁLÓ, ROBORÁLÓ, ERŐS IMMUNRENDSZER TÁMOGATÓ! AJÁNLOTT ÚGY FIZIKAI, MINT SZELLEMI MEGTERHELÉSEK ESETÉN!

A POWER4U kiemelten magas mennyiségű D3 vitamint is tartalmaz, 4000 nemzetközi egységet/ napi adag! Jelentősen támogatjan az erős immunrendszert, mert fontos a jó védekező és ellenálló képesség.

OGYÉI (75314-1/2021) notifikált étrend-kiegészítő, szerepel a gyógyszertárak biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

A POWER 4U- ban levő vitaminok és ayurvédás adaptogén gyógynövények segítik az extra, sejtszintű energia felszabadítását. Kiválóan alkalmas fizikai munkához, tornához, szellemi megterhelések idején, tanuláshoz, vizsga időszakban, vagy őszi, tavaszi fáradság esetén, illetve az allergiát kiváltó pollen-dús virágzások idején is!

A POWER 4U- ban levő esszenciális vitaminok egyben segítik a jó szénhidrát- és zsíranyagcserét is a fogyókúra, diéta idején!

ADAGOLÁS: napi 1 tabletta.

KISZERELÉS: 30 db tabletta. Egy doboz egy havi adagot tartalmaz.

POWER4U, 6 TERMÉK HATÓANYAGAI ÉS EREJE 1 DOBOZBAN, 1 TERMÉK ÁRÁÉRT!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

"A túlsúlyos emberek szervezete nagyobb fertőzési veszélynek van kitéve, mivel gyengébb az immunrendszerük. Miért? Mert a zsírpárnákban folyamatos gyulladások zajlanak le. Ezeket a gyulladásokat ki lehet mutatni a vértesztekből. Minden túlsúlyos ember a CRP értéke magasabb! Minél több a gyulladás, annál gyengébb az immunrendszer." Dr. Jonathan Wright


Ajánlott kiegészítő termékek:

Fogyókúrás "ZSÍRANYAGCSERE MAX TRIO" csomag, ami az epe-, vese- és májműködést, méregtelenítést és regenerálást is támogatja, ezáltal jelentősen segíti a zsíranyagcserét, azaz a zsírbontó képességet. Így hatékonyabb a zsírégetés, valamint csökkenti úgy az étvágyat, mint a zsírpárnák felhalmozását!

* Lásd összetevők részletes leírását a termékoldalon!


FEDBOND ® Enzim- és Élőflóra pótló, Vastagbél Salaktalanító Program


Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft 4 900 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm