AKCIÓ
ÚJ!

FEDBOND ® PROBIOLOGIQ IMMUN Forte Csomag

OXYTARM® salaktalanítás, kíméletes vastagbél tisztulás (nem hashajtó) + IMMUN4U 300% D3 vitamin tartalommal, ásványi anyagokkal és növényi kivonatokkal az erős immunrendszerért + FEDBOND® PROBIOLOGIQ a vastagbél flórához nagyon hasonló tejsavbaktérium, a vastagbél élőflórájának pótlása érdekében.

Az immunrendszer 70-80%-a a vastagbélben található, ezért nagyon fontos a vastagbél karbantartása.

A vastagbél egészséges működése jelentősen függ a rendszeres tisztulásától, és a benne élő baktériumok arányától. A bélflóra kényes egyensúlyát a környezeti behatások gyakran felborítják, ezért nem csak antibiotikus kúra után érdemes a bélflórát pótolni.

PROBIOLOGIQ® Magyarország talán legkomplexebb élőflórája.

40 milliárd tejsavbaktérium/napi adag.

7 esszenciális baktériumtörzs ellenőrzött laboratóriumi, speciális kefir erjesztésből.

Epe- és gyomorsavnak ellenálló, csak vastagbélben oldódó kapszulában.

Inulinnal, és a javasolt teljes napi adag B-Vitamin komplexszel valamint a jó immunrendszerért felelős Folsavval dúsítva.

22 390 Ft
20 280 Ft

FEDBOND ® PROBIOLOGIQ IMMUN Forte Csomag

Tartalma: 1 doboz OXYTARM vastagbél tisztítót, 1 doboz FEDBOND PROBIOLOGIQ Élőflórát, 1 doboz IMMUN4U immunrendszer támogató étrend-kiegészítőt!

Mindegyik termék OGYÉI notifikált és szerepel a gyógyszertárak biztonságos termékek listáján!

Mindegyik kiszerelés havi adag!


OXYTARM®

https://www.everlife.hu/termek/salaktalanitas-mere...

"VASTAGBÉL SZERVIZ"! A vastagbél állapota kihat az immunrendszer működésére és az anyagcserére is! Ezért fontos a rendszeres tisztulása és karbantartása!

Salaktalanítással, a vastagbél rendszeres tisztulásával, az immunrendszer jó működése mellett gyorsul az anyagcsere, így a fogyókúra is könnyebben hoz sikeres eredményeket! A szervezetben minden működési mechanizmus összefügg!

A rendszertelenül, ritkán ürülő, és telített vastagbél miatt jobban feszül, dudorodik a hasfal, feszülnek a ruhák is.

A Citrus bioflavonoid kivonat antioxidáns tulajdonsága párosul a C-vitamin immunrendszert támogató hatásával.A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához, megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát.

Biztosítja a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, laza és nagyobb mennyiség távozik könnyedén.

A visszajelzések alapján az aranyérben szenvedők is örömmel használják.

NEM HASHAJTÓ! 100%-os természetes alapanyagok!

OGYÉI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!FEDBOND ® PROBIOLOGIQ ÉLŐFLÓRA

A vastagbél flórához nagyon hasonló tejsavbaktérium kultúra, folsav, inulin és B-vitamin komplex tartalmú, bélben oldódó étrend-kiegészítő kapszula.

A vastagbélflórától nagy mértékben függ a vastagbél egészséges működése. A vastagbéltől függ az immunrendszerünk 70-80%-a, és az anyagcserénk is. Sőt, többek között a hízásra való hajlam egyik oka is a bélflóra oly kényes egyensúlyának a felborulása, a MIKROBIOTA összetételének eltolódása olyan baktériumtörzsek irányába, amelyek endo- és biotoxinokat termelnek. Ezek a toxinok sok esetben okoznak féláteresztő bélszindrómát és gyulladásokat is.

A gyulladások pedig elhízáshoz vezetnek, mert nehezítik a zsírbontás és zsírégetés folyamatait még mozgás mellett is.

A cél a vastagbélflórának, amely a MIKROBIOM nagy részét képezi, a telepítése, pótlása, és nem csak antibiotikus kúra után!

Évente érdemes egy-két alkalommal ilyen 1-2 hónapos kúrát csinálni.

https://www.everlife.hu/termek/fedbond-probiologiq...

A FEDBOND PROBIOLOGIQ 40 milliárd/ nap, 7 baktérium törzs komplex receptúrája, ami ellenőrzött laboratóriumi tenyészetből, speciális kefir erjesztésből származik, és humán klinikai vizsgálatokkal rendelkezik!!

Tartalmaz jótékony inulint, ami a bélflóra tápláléka, és az erős, jól működő immunrendszer szempontjából nagyon fontos folsavat, illetve a teljes B-vitamin komplexet az ajánlott napi adag 100%-ban!

Magyarország talán legmagasabb számú - a jótékony vastagbélflórához nagyon hasonló- baktérium törzset tartalmazó készítménye, az epe- és gyomorsavnak ellenálló, a maximális hatás érdekében csak a bélben oldódó DR kapszulában.


IMMUN4U ® Forte

C-vitamint, D3-vitamint, folsavat, cinket, szelént, béta-glükánt, shiitake- és echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta magas vitamin és ásványi anyag tartalommal, hatásos standardizált növényi kivonatokkal az erős immunrendszer, a jó védekező képesség, és az egészséges életmód maximális támogatása érdekében.

Az erős immunrendszer sikeresen veszi fel a harcot a környezeti ártalmakkal, vírusokkal szemben, a szervezetet számára védőpajzsként szolgál. Jobb lesz az ellenálló képességünk a környezeti kórokozókkal szemben, illetve gyorsabban gyógyulunk fel a betegségekből.

Nincs más dolgunk, csak támogatni az immunrendszerünk normál működését!


Az IMMUN 4U® Forte magas hatóanyag tartalmú, az erős immunrendszert támogató, OGYÉI notifikált (48039-1/2020) étrend-kiegészítő.

Az egyedi, komplex receptúra az OGYÉI által, a felnőtteknek ajánlott napi adagolás (NRV) szerint tartalmaz:

 • 312% C-VITAMINT,
 • 300% D3-VITAMINT,
 • 200% FOLSAVAT,
 • 200% CINKET,
 • 200% SZELÉNT,
 • BÉTA-GLÜKÁNT,
 • SHIITAKE- ÉS
 • ECHINACEA KIVONATOT
Az Echinacea:
 • hozzájárul az erős immunrendszerhez és a szervezet hatékony védekező képességéhez, valamint
 • segíti az ismétlődő felső légúti fertőzések terápiáját.
 • Hozzájárul az alsó húgyút egészséges működéséhez.


https://www.everlife.hu/termek/eros-immunrendszer-...

A csomagban szereplő termékek egymás hatását szinergikusan erősítik!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így gyógyhatást sem ígérhetnek, és nem helyettesítik az egészséges életmódot, csak támogatják azt.

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm