AKCIÓ

FATBOND POWER SLIM VITAMINBOMBA CSOMAG

FATBOND® 5 az 1-ben Súlycsökkentő világújdonság!

A FATBOND POWER SLIM VITAMINBOMBA CSOMAG: CHRONO-ACTIVE technológiája kombinálja a négyszeres kalória blokkolást a prebiotikus súlycsökkentő hatással, és az esszenciális, nagy mennyiségű vitaminokkal, valamint fontos adaptogén növényekkel!

Energiát biztosít a szellemi és fizikai tevékenységhez. Ha fogyókúrázol lesz erőd és energiád mozogni, tornászni végre!

Visszaállítja a fogyasztó bélflórát, ismét képessé tesz a fogyásra!

Étvágycsökkentő / Nassolásgátló / Zsír- és szénhidrátmegkötő /Kalóriakontroll: megköt akár -462 kalóriát/nap és 30%-al csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok számát már 48 óra alatt!

15 690 Ft
13 960 Ft

A CSOMAG NAPI ADAGJA BLOKKOL AKÁR 462 KALÓRIÁT A TÁPLÁLÉKKAL BEVITT CUKROKBÓL ÉS ZSÍROKBÓL, ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ ÉS NASSOLÁSGÁTLÓ HATÁSA VAN, MAGAS ROST TARTALMA RENDSZERESSÉ TESZI A VASTAGBÉL MŰKÖDÉSÉT, PREBIOTIKUS HATÁSA KIEGYENSÚLYOZZA A FOGYASZTÓ BÉLFLÓRÁT, CSÖKKENTI A HIZLALÓ, FIRMICUTES TÍPUSÚ BAKTÉRIUMOK SZÁMÁT!

Esszenciális, nagy mennyiségű vitamin tartalmát párosítja a fontos adaptogén növényekkel!

Energiát biztosít a szellemi és fizikai tevékenységhez. Ha fogyókúrázol lesz erőd és energiád mozogni, tornászni végre!

A Csomag tartalma egy doboz FATBOND és egy doboz POWER4U termék.


A FATBOND® az európai unióban bejegyzett és az alábbi hatásmechanizmus állításokkal jóváhagyott orvostechnikai eszköz! CE1370 IIa

A FATBOND® 5 AZ 1-BEN HATÁS, CHRONO-ACTIVE SÚLYCSÖKKENTŐ TECHNOLÓGIA. 3 szabadalommal védett receptúra! A Négyszeres kalóriagátlást kombinálja a súlycsökkentő prebiotikus hatással.

Étvágycsökkentő1 / Nassolásgátló2 / Zsír és szénhidrát megkötő3 / Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4 / Prebiotikus hatás: 30% -al csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok számát már 48 óra után.5

1,2,4 Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Alkalmazás:

1/ Súlycsökkentésre: Vegyél be 3 kapszulát kétszer egy nap, a két főétkezés (ebéd, vacsora) előtt egy pohár vízzel.

2/ A Testsúly és a túlzott kalóriabevitel kontrollálására: Különleges események alkalmával, amikor zsírokban gazdagabb ételeket fogyaszt (pl. hétvége, családi események, nyaralás, ünnepek) vegyen be 3 kapszulát közvetlenül az étkezések előtt egy pohár vízzel.

A FATBOND HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos! Szigorúan be kell tartani, hogy ebéd és vacsora előtt minimum 15 perccel be kell venni 2-2,5 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek. Így nagyobb felületen több, az étkezéssel bevitt cukrot és zsírt tud megkötni.

Egy doboz 90 db kapszulát tartalmaz.

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!A POWER4U komplex összetevői felszabadítják a sejtszintű energiát, extra energia termelésre serkentik a sejtmagot. Kiválóan alkalmas fizikai munkához, tornához, szellemi megterhelések idején, tanuláshoz, vizsga időszakban, vagy tavaszi fáradság esetén, illetve az allergiát kiváltó pollen-dús virágzások idején!

Power 4U - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

Magnéziumot, reishi-, astragalus-, ginseng- és ashwagandha kivonatot, rezveratrolt és (B1, B3, B5, B6, B12) vitaminokat tartalmazó tabletta.

A POWER4U kiemelten magas mennyiségű D3 vitamint is tartalmaz, 4000 nemzetközi egységet/ napi adag! Ez erősen támogatja az immunrendszert, a normál sejtosztódást, és a csontok megfelelő szerkezetét!

ADAGOLÁS: napi 1 tabletta.

KISZERELÉS: 30 db tabletta. Egy doboz egy havi adagot tartalmaz.

Lásd a részletes leírást a POWER4U termék esetében.

A két termék együttes hatása sokkal hatékonyabb, mivel egymás hatásmechanizmusát erősítik!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást sem ígérhetik!


A két termék együttes hatása sokkal hatékonyabb, mivel egymás hatásmechanizmusát erősítik!

Kiemelt termékek

IMMUN4U FORTE

5 990 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm