AKCIÓ

FATBOND OXY Skiny Salaktalanító Csomag

FATBOND® 5 az 1-ben Súlycsökkentő világújdonság!

A FATBOND OXY SALAKTALANÍTÓ CSOMAG CHRONO-ACTIVE technológiája kombinálja a négyszeres kalória blokkolást a VASTAGBÉL RENDSZERES TISZTULÁSÁVAL és a prebiotikus súlycsökkentő hatással!

Visszaállítja a fogyasztó bélflórát, ismét képessé tesz a fogyásra!

Étvágycsökkentő / Nassolásgátló / Zsír- és szénhidrátmegkötő /Kalóriakontroll: megköt akár -462 kalóriát/nap és 30%-al csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok számát már 48 óra alatt!

16 400 Ft
16 236 Ft

a CSOMAG nAPI ADAGJA BLOKKOL AKÁR 462 KALÓRIÁT A TÁPLÁLÉKKAL BEVITT CUKROKBÓL ÉS ZSÍROKBÓL, étvágycsökkentŐ ÉS NASSOLÁSGÁTLÓ HATÁSA VAN, salaktalanít és RENDSZERESSÉ TESZI A VASTAGBÉL belső tisztulásÁT, PREBIOTIKUS HATÁSA KIEGYENSÚLYOZZA A FOGYASZTÓ BÉLFLÓRÁT, CSÖKKENTI A HIZLALÓ, FIRMICUTES TÍPUSÚ BAKTÉRIUMOK SZÁMÁT!

A Csomag tartalma egy doboz FATBOND és egy doboz OXYTARM termék.


A FATBOND® az európai unióban bejegyzett és az alábbi hatásmechanizmus állításokkal jóváhagyott orvostechnikai eszköz! CE1370 IIa

A FATBOND® 5 AZ 1-BEN HATÁS, CHRONO-ACTIVE SÚLYCSÖKKENTŐ TECHNOLÓGIA. 3 szabadalommal védett receptúra! A Négyszeres kalóriagátlást kombinálja a súlycsökkentő prebiotikus hatással.

Étvágycsökkentő1 / Nassolásgátló2 / Zsír és szénhidrát megkötő3 / Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4 / Prebiotikus hatás: 30% -al csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok számát már 48 óra után.5

1,2,4 Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Alkalmazás:

1/ Súlycsökkentésre: Vegyél be 3 kapszulát kétszer egy nap, a két főétkezés (ebéd, vacsora) előtt egy pohár vízzel.

2/ A Testsúly és a túlzott kalóriabevitel kontrollálására: Különleges események alkalmával, amikor zsírokban gazdagabb ételeket fogyaszt (pl. hétvége, családi események, nyaralás, ünnepek) vegyen be 3 kapszulát közvetlenül az étkezések előtt egy pohár vízzel.

A FATBOND HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos! Szigorúan be kell tartani, hogy ebéd és vacsora előtt minimum 15 perccel be kell venni 2-2,5 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek. Így nagyobb felületen több, az étkezéssel bevitt cukrot és zsírt tud megkötni.

Egy doboz 90 db kapszulát tartalmaz.

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!


Oxytarm

OÉTI notifikált, biztonságos listán szereplő étrend-kiegészítő!

A TELJES ANYAGCSERÉNK FÜGG AZ EMÉSZTŐRENDSZERTŐL. Az immunrendszer 70-80%-a a vastagbélben található. Fontos a vastagbél karbantartása, rendszeres tisztulása. A belekben pangó ételek nem megfelelő emésztés esetén erjedhetnek, a rothasztó baktériumoknak köszönhetően gázosodnak, endotoxinok termelődhetnek, amik kihatnak a testsúlyra, a bőr és az immunrendszer állapotára is.

A legtöbb allergia és bőrprobléma is a nem megfelelően tisztuló vastagbélnek köszönhető.

Az Oxytarm már 15 éve bizonyít Magyarországon is! Nem hashajtó! Molekuláris innováció, ozmotikus lubrikáns, hidratáltan tartja a bélnyálkahártyát, hatóanyagai felelnek az elektrolitikus egyensúlyért, és csak a vastagbélben szabadulnak fel.

Csak természetes anyagokból tevődik össze: Bioflavonoid, C-vitamin és a Magnéziumnak egy speciális fajtája, amely lazán tartja a székletet, és segíti a salakanyagok nagy mennyiségű, KÖNNYED kiürülését.

JAVASOLT ADAGOLÁS: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Ha a tisztulás üteme esetleg túlságosan gyors, akkor célszerű az esti, napi adagot 2 tablettára csökkenteni, ha pedig túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) vacsora után, egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min. 3 dl vízzel a legcélszerűbb).

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

A két termék együttes hatása sokkal hatékonyabb, mivel egymás hatásmechanizmusát erősítik!

Kiemelt termékek

Body 4U

5 790 Ft 5 210 Ft

Power 4U

5 790 Ft 5 200 Ft

OxyNzymes

5 790 Ft 5 200 Ft

Kosárba
Érdeklődöm