AKCIÓ

30 days energiabomba csomag

A 30 days: 1,3-1,6 Béta glükánt és Dtox gyógynövénykivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

A Vivax YTE ® Forte természetes módon növeli a teljes testi vitális energiát! Jótékonyan hat úgy a szellemi, mint a fizikai teljesítmény növelésére, a stressz kezelésre, a libidóra, valamint a normál szexuális működésre és potenciára is! Kúra szerű használata a legcélravezetőbb!

100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyag tartalommal!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

12 280 Ft
10 929 Ft

30 DAYS ENERGIA CSOMAG METABOLIKUS TÚLSÚLY ESETÉN, (HASI / ZSIGERI ZSÍROK) YTE VIVAX KIVONATTAL A VITÁLIS ENERGIA ÉS A POTENCIA NÖVELÉSÉRE.

A Csomag tartalma: 1-1 doboz 30 days és YTE VIVAX FORTE KIVONAT étrend-kiegészítő. A kúra ismételhető időlimit nélkül. Ajánlott a minimum 3 hónapos használat.

A 30 DAYS METABOLIKUS TÚLSÚLY (HASI / ZSIGERI ZSÍROK), ALMA TÍPUSÚ ELHÍZÁS ESETÉN AJÁNLOTT

30 days - OÉTI notifikált, fogyókúrás termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

A 30DaysTM 1,3-1,6 béta glükán kivonatot (500 mg) és egy speciális DtoxTM gyógynövény keveréket

(Articsóka 200 mg, Édesgyökér 200 mg, Gyermekláncfű 200 mg, Rózsagyökér 200 mg, Kínai citrommagnólia 200 mg, Máriatövis magpor 200 mg) tartalmaz. Csak természetes anyagok!

ADAGOLÁS: 2 X 2 tabletta reggel és este étkezéstől függetlenül.

KISZERELÉSE: 120 db tabletta, havi adag

Lásd a részletes leírásT a 30 days termék esetében.


A VIVAX YTE ® FORTE KIVONAT TERMÉSZETES MÓDON NÖVELI A TELJES TESTI VITÁLIS ENERGIÁT! JÓTÉKONYAN HAT ÚGY A SZELLEMI, MINT A FIZIKAI TELJESÍTMÉNY NÖVELÉSÉRE, A STRESSZ KEZELÉSRE, A LIBIDÓRA, VALAMINT A NORMÁL SZEXUÁLIS MŰKÖDÉSRE ÉS FÉRFI POTENCIÁRA IS! KÚRA SZERŰ HASZNÁLATA A LEGCÉLRAVEZETŐBB!

Vivax Yte® Forte - OÉTI notifikált termék! Szerepel a biztonságos étrend-kiegészítők listáján! Csak természetes összetevők!

Tojásfehérje-, maca- és rózsagyökér kivonatot, fűrészpálma port, arginint, magnéziumot, cinket, nyomelemeket és folsavat tartalmazó kapszula.

ADAGOLÁS: felnőtteknek naponta 2x1 kapszula (reggel és este étkezés előtt 30-45 perccel)

KISZERELÉS: a doboz tartalma 45 darab kapszula.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, 15 – 25 C0 tartandó.

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől el kell zárni. Az étrend-kiegészítő kapszula fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Tojásfehérjére érzékenyeknek, terheseknek, szoptató anyáknak, alacsony vérnyomásúaknak, és mivel természetes módon csökkentheti a vérnyomást, így vérnyomás csökkentőt szedőknek sem javasolt a fogyasztása.

Lásd a részletes leírást az YTE Vivax kivonat, mint termék esetében.

A két termék együttes hatása sokkal hatékonyabb, mivel egymás hatásmechanizmusát erősítik!

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

OxyNzymes

4 300 Ft 3 870 Ft

OXYTARM

5 290 Ft

Kosárba
Érdeklődöm