Viszcerális zsírok, "Alma" típusú elhízás, metabolikus eredetű túlsúly? 30 days

1,3-1,6 Béta glükánt és DtoxTM gyógynövénykivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

100%-os természetes alapanyagok magas hatóanyag tartalommal!

A komponensek párosításának kiemelt szinergikus hatása van!

AKCIÓ

30 days -10%

6 490 Ft
5 840 Ft

30 days - OÉTI notifikált étrend-kiegészítő!

A 30DaysTM 1,3-1,6 béta glükán kivonatot (500 mg) és egy speciális DtoxTM gyógynövény keveréket (Articsóka 200 mg, Édesgyökér 200 mg, Gyermekláncfű 200 mg, Rózsagyökér 200 mg, Kínai citrommagnólia 200 mg, Máriatövis magpor 200 mg) tartalmaz. Csak természetes anyagok!

Fontos megjegyezni, hogy a 30DaysTM nem az étvágycsökkentéssel vagy a bevitt kalóriák felhasználásával fejti ki hatását.

A 30DaysTM használata: 2 X 2 tabletta reggel és este. Egy doboz 30DaysTM 120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendő mennyiség.

Az Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) segíti a metabolikus eredetű túlsúly csökkentését (3365),

 • segíti az emésztőrendszer egészséges működését (3365), segíti a gyomor és vékonybél nyálkahártya jó állapotú fenntartását, egészséges működését. (2370)

A Gyermekláncfű gyökér kivonat (Teraxacum officinale) hozzájárul a normál vércukorszint stabilizálásához (2569),

 • támogatja a máj és epe működést valamint a jó emésztést. Segíti a zsírok emésztését, lebontását. (2570).
 • segíti a szervezetben zajló gyulladások csökkentését is (2571)

A Máriatövis (Silybum Marianum Gaertn.) hozzájárul a máj és epe tisztulásához (4519),

 • antioxidáns (2641),
 • növeli a szervezet ellenálló képességét extrém körülmények között is (3582),
 • hozzájárul a jó vércukorszint kiegyensúlyozásához és fenntartásához (3583),
 • segíti a szív egészségének megőrzését (3584),
 • májvédő hatása van, segíti a máj működését, és védő hatása van a májsejtek oxidatív károsodásaival szemben (3585).
 • Dupla-vak, randomizált, placebo kontrollált klinikai vizsgálatok bizonyítják a II-es típusú cukorbetegségek esetén a kezelés hatékonyságát.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17072885

Az Articsóka (Cynara scolymus)

 • növeli a kiválasztószervek hatékonyságát, növeli a vese víz kiválasztási képességét és a felesleges, pangó folyadékok távozását a szövetekből, vízhajtó hatása van, hozzájárul a húgyúti szervek normál működéséhez. (2253, 2704)

A Kínai Citrommagnólia (Schisandra chinensis) adaptogén növény,

 • segíti, erősíti a szervezetet az alkalmazkodásban. (3580) Hozzájárul a fizikai és mentális képességek visszaszerzéséhez, rezisztenciájához, és segíti a fizikai és mentális jó közérzetet! (3581)

A Rózsagyökér (Rhodiola rosea) adaptogén növény,

 • védő hatása van fizikai stressz és sport teljesítmény esetén, segíti a szervezet tűrőképességét, antioxidáns és sejtvédő hatással is rendelkezik! (2829)


A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért semmiféle gyógyhatást, gyógyítást vagy betegségek megelőzését sem ígérhetik!

TUDOMÁNYOS HÍREK:

A Máriatövis kivonat erőteljes antioxidáns és gyulladás csökkentő hatását, a vértesztekből kimutatható CRP szint által (dupla-vak, randomizált, placebo kontrollált) klinikai vizsgálatok bizonyítják még II-es típusú cukorbetegek esetén is.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25765835

Az elmúlt években több neves lapban is megjelentek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy a túlsúly kialakulásában, egyéb tényezők mellett, a bélrendszerben elszaporodó egyes baktériumok is döntő szerepet játszanak. Ez köszönhető a több stressznek, a gyulladást növelő környezeti behatásoknak, a nem megfelelő táplálkozásnak, és az antibiotikumok szedésének!

"Állat- és humán kísérletekben kiderült, hogy azok az alanyok, amelyeknek a bélrendszerében a Firmicutis nevű baktérium család nagyobb mennyiségben van jelen, túlsúllyal és nagyobb testzsírral rendelkeznek, ráadásul azonos kalória bevitel esetén. Ez egy megdöbbentő felfedezés a dietetikusok számára is!

Az is kiderült, hogy azoknál, ahol a Firmicutis mennyisége kisebb, túlsúly szinte alig fordul elő, szintén azonos táplálkozás mellett. Érdekes módon, ha az állatkísérletek során a sovány alanyoknál megnövelték a bélrendszerben lévő Firmicutis törzsek számát, szintén túlsúly alakult ki, anélkül, hogy több táplálékot kaptak volna. A kutatók ebből arra következtettek, hogy a Firmicutis baktériumok mennyisége egyes arányban áll a túlsúllyal és az elhízással. Azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett.

Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre.

Ez az úgy nevezett „alma típusú" elhízás, amely olyan problémák kialakulásának kockázatát növeli, mint a

Metabolikus Szindróma, 2-es típusú cukorbetegség vagy a szív-és érrendszeri betegségek.

Azok a nők, akiknek 80 cm felett van a derékbősége, a fenti veszélynek lehetnek kitéve. A férfiak esetén a kockázat 94 cm fölötti derékbőség esetén jelentkezik.

A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le, amelyek egyébként érezhető problémát nem jelentenek, de jelentősen befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását.

Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. Ebben nagy szerepet játszik az immunrendszer erősítése és a belső gyulladások, valamint a stressz csökkentése.

Mivel a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsírraktározásban, ezért érdemes olyan gyógynövényeket fogyasztani, amelyek hozzájárulhatnak a máj, a vese és az epe tisztulásához, és méregtelenítéséhez.

Ugyanakkor fontos a Firmicutis baktériumok arányának csökkentése a bélrendszerben megfelelő vegyes táplálkozással és növényi rostok bevitelével.

Mellőzni kell a bevitt táplálékban minden mesterséges adalékanyagot! Pl.: állag és állomány javítók, mesterséges színezék és aroma, (vigyázat a természetazonos aroma mesterséges! Csak azt jelzi olyan, mint a természetes, átverés!) csomósodás gátló, tartósítószer (nátrium-benzoát), édesítőszer (aspartam), ízfokozó MSG (avagy Monosódium Glutamát, másképpen nátrium glutamát). Nagyon veszélyesek a bálflórára továbbá a gyors pácok!

Arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a tartós fogyás nem lehetséges életmódváltás nélkül. Ezért az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres és örömteli testmozgás is elengedhetetlen.

A táplálkozás során célszerű kerülni a burgonyát, a tejterméket, a búzából készült ételeket, az édességeket és a cukros üdítőket, minden szénhidrátot, amelynek magas glikémiás indexe van. Ne feledjük, a legújabb klinikai vizsgálatok szerint, a glutén erőteljes gyulladást növelő faktor a szervezetben!" *

* Nature Vol. 444/21/28 Dec. 2006 CMR@Journal, ETC Research and Development AS, Erling Thom Ph.D, Oslo, Norway

Ajánlott termékek:

Oxytarm, OxyNzymes, Vivax

Kiemelt termékek

Body 4U

4 990 Ft

Power 4U -10 %

4 990 Ft 4 490 Ft

OxyNzymes -10%

3 300 Ft 2 970 Ft