A túlsúlytól való megszabadulás nem csak esztétikai szempontok szerint megfontolandó!
Tudtad, hogy minél több zsírpárna van rajtad, annál több gyulladás zajlik a szervezetedben?

Ezek a zsírszövetekben lezajló lassú, krónikus gyulladások vezetnek az anyagcsere problémákhoz, Inzulin rezisztenciához, II-es típusú cukorbetegséghez, az erek roncsolódásához és a szív és érrendszeri problémákhoz!

Nőknél a 80 cm, férfiaknál a 94 centiméteres derékbőség már intő jel!

A hasi zsírok vagy zsigeri, viszcerális zsírok körül veszik a belső szerveket is, a beleket, szívet, májat stb.

https://www.everlife.hu/termek/hasi-viszceralis-zsirok-30-days

A szervezet a makrofágokat (bekebelező sejtek) a szírsejtekbe küldi, hogy csökkentsék azokat. A Macrofágok citokineknek nevezett jelző molekulákkal hozzák gyulladásba a zsírsejteket, hogy visszafogják a terjeszkedésüket, mivel azok ártalmasak az egészségre.
Az immunválasz során többek közt ennek szabályozásában és az információközvetítésben van fontos szerepe a citokineknek.
Tehát a gyulladások gyengítik az immunrendszert is. Az immunrendszert nem csak a téli nátha miatt kell erősen tartani, a mindennapi védelmünkhöz kell!

https://www.everlife.hu/kategoria/jobb-tapanyag-felszivodas

Ezért is van, hogy a kövér embereknél hamarább alakul ki a rák, mert egyenes összefüggés van a hosszú távú gyulladások és a rák kialakulása között.

A hajlam a rákra lehet öröklött, de sosem fog kialakulni, ha nem teremtjük meg hozzá a negatív környezeti feltételeket.

Az immunrendszer 80%-a vastagbél állapotától függ. Az redős szerkezetű, néha a diverticulumokban felgyülemlik a megkövesedett bélsár, ami bio-toxinokat termel, azok visszaszívódnak a bélbolyhokon, ezzel állandó önmérgezésbe tartva a szervezetet!

A legtöbb bőrprobléma és allergia is a vastagbél rossz állapota miatt alakul ki. Fontos a folyamatos és rendszeres tisztulás, de ezt nem szabad hashajtókra bízni, amelyek bélgyulladást és a kellőképpen fel nem szívódott tápanyagok miatt hiánybetegségek kialakulásához vezet csak!

https://www.everlife.hu/kategoria/erosebb-immunrendszer

Tehát a döntés a mi kezünkben van! Kérdés, hogy halasztgatunk, mint mindig, vagy saját sorsunk urai kívánunk lenni! Íme a szabad akarat mércéje. Egészségetekre! Szeretettel: EverLife Team