Ezer tünet, betegség és az elhízás mögött is egy valós ok rejlik, a gyulladások!

A túlsúlytól való megszabadulás nem csak esztétikai szempontok szerint megfontolandó!
Tudtad, hogy minél több zsírpárna van rajtad, annál több gyulladás zajlik a szervezetedben?

Ezek a zsírszövetekben lezajló lassú, krónikus gyulladások vezetnek az anyagcsere problémákhoz, Inzulin rezisztenciához, II-es típusú cukorbetegséghez, az erek roncsolódásához és a szív és érrendszeri problémákhoz!

Nőknél a 80 cm, férfiaknál a 94 centiméteres derékbőség már intő jel!

A hasi zsírok vagy zsigeri, viszcerális zsírok körül veszik a belső szerveket is, a beleket, szívet, májat stb.

https://www.everlife.hu/termek/hasi-viszceralis-zsirok-30-days

A szervezet a citokineknek nevezett jelző molekulákkal hozzák gyulladásba a zsírsejteket, hogy visszafogják a terjeszkedésüket, mivel azok ártalmasak az egészségre.
Az immunválasz során többek közt ennek szabályozásában és az információközvetítésben van fontos szerepe a citokineknek. Az immunrendszer a makrofágokat a zsírsejtekbe küldi, hogy bekebelezzék a gyulladásban elpusztult zsírsejteket. Ilyen feltételek mellett a zsírégetés sem a szokványos úton történik, és egyre nehezebb fogyni is.
Tehát a gyulladások gyengítik az immunrendszert és obezitást is okoznak. Az immunrendszert nem csak a téli nátha miatt kell erősen tartani, a mindennapi védelmünkhöz kell!

https://www.everlife.hu/kategoria/jobb-tapanyag-felszivodas

Ezért is van, hogy a kövér embereknél hamarább alakul ki a rák, mert egyenes összefüggés van a zsírsejtekben zajló hosszú távú gyulladások és a rák kialakulása között.

A hajlam a rákra lehet öröklött, de sosem fog kialakulni, ha nem teremtjük meg hozzá a negatív környezeti feltételeket.

Az immunrendszer 80%-a VASTAGBÉL állapotától függ, amely redős szerkezetű, néha a divertikulumokban felgyülemlik a megkövesedett bélsár, eltolódik a bélflóra a számunkra ártalmas gram negatív vagy pseudo gram negatív baktériumok irányába, ami bio-toxinokat termel, azok visszaszívódnak a bélbolyhokon, ezzel állandó önmérgezésbe tartva a szervezetet! Az endo-toxinok féláteresztő bélszindrómát is okozhatnak.

Így az endo-toxinox átjuthatnak a bélfalon, ahol az immunsejtek az immuno-modulátor citokinek által gyulladással, mintegy vegyi fegyverrel válaszolnak minden, a bélfalon átjutott nagyobb méretű molekulára. Ennek hatására folyamatosak a gyulladások, és ezért okoznak anyagcsere problémákat, inzulin rezisztenciát, II-es típusú cukorbetegséget, ízületi gyulladásokat, autoimmun betegségeket, allergiákat, az ereket borító egy sejt vastag endotélium réteg roncsolódását és ezáltal a szív és érrendszeri problémákat!

A legtöbb bőrprobléma és allergia is a vastagbél rossz állapota miatt alakul ki.

Elengedhetetlen a kellőképpen diverzifikált jó bélflóra. Fontos a a megfelelő táplálkozás, a megfelelő pro- és prebiotikumok szedése, a folyamatos és rendszeres vastagbél tisztulás. Utóbbit nem szabad hosszabb távon hashajtókra bízni, amelyek bélrenyheséget, bélgyulladást, és a kellőképpen fel nem szívódott tápanyagok miatt hiánybetegségek kialakulásához vezet. Egészségesebbek az ozmotikus lubrikánsként működő, bélnyálkahártya hidratáló hatással rendelkező széklet lágyítók. Ilyen pl. az egyedi receptúrájú, 15 éve bizonyító Oxytarm, kíméletes vastagbél tisztító, OÉTI notifikált étrend-kiegészítő!

https://www.everlife.hu/termek/salaktalanitas-mere...

https://www.everlife.hu/kategoria/erosebb-immunrendszer

Tehát a döntés a mi kezünkben van! Kérdés, hogy halasztgatunk, mint mindig, vagy saját sorsunk urai kívánunk lenni! Íme a szabad akarat mércéje. Egészségetekre! Szeretettel: EverLife Team

https://www.everlife.hu/termek/fogyokura-fatbond-a...