Szállítási költség Fizetési mód Kedvezmények

Fatblock zsírmegkötő

Fatblock Medical Acti Ball a világ első zsírmegkötő, szénhidrátmegkötő és étvágycsökkentő orvostechnikai eszköze! Komplex, hármas hatású kalória gátló! KÉT SZABADALOMMAL védett formula! Alkalmazás: súlycsökkentésre, testsúlygyarapodás megelőzésére! Az étkezés során bevitt Acti Ball mikrogranulátum a gyomorban valóságos természetes emésztőgömbként viselkedik. (15 nap 1 doboz) 100% növényi formula! Részletes leírás>>

 
Internetes ár: 6900 Ft
Megrendelem
Fatblock zsírmegkötő Fatblock zsírmegkötő + 10% kedvezmény lapos has csomaghoz (az ár tartalmazza a levont kedvezmény!)
Formás has csomag

Fatblock Medical Acti Ball egy komplex, hármas hatású kalória gátló! A csomag 30 napos adag. A mikrogranulátumok megkötik a bevitt kalórai (zsírok és szénhidrátok egy részét). Dinamikusan táguló, rendkívüli tulajdonságának köszönhetően a gyomorban megduzzadva elősegíti a teltségérzet kialakulását. Természetes úton választódik ki a szervezetből. Sikeres fogyókúra általában az önuralom győzelme a kísértések felett, viszont sokszor előfordul, hogy ez nem elég, kell egy hatékony segítőtárs a kilók elleni harcban.Csomag tartalma: 2 doboz Fatblock A csomagot 10%-os kedvezménnyel, 12.420 Ft-ért vásárolhatja most meg!

 

Internetes listaár: 13800 Ft

Akciós ár: 12420 Ft
Megrendelem
Vivax Fatblock zsírmegkötő
Energetizáló fogyókúrás csomag

Energetizáló Vivax és zsírmegkötő Fatblock egy hatékony csomagban. A Vivax fő alkotórésze a megtermékenyített tyúktojásból kivont fehérje koncentrátum, az YTE®, amely a Young Tissue Extract (Fiatal Szövet Kivonat) rövidítése. Az YTE® természetes tápanyagokat tartalmaz, olyan biológiai anyagok aktivizálódnak benne, amelyek kedvező hatást gyakorolnak a szervezet és vitalizál. A Fatblock a világ első zsírmegkötő, szénhidrátmegkötő és étvágycsökkentő orvostechnikai eszköze. Komplex, hármas hatású kalória gátló orvostechnikai eszköz!. Csomag tartalma: Vivax, Fatblock.

Internetes listaár: 12690 Ft

Akciós ár: 12055 Ft
Megrendelem