Szállítási költség Fizetési mód Kedvezmények

30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást!

A 30 days™ - A baktérumok is okozhatnak elhízást! A hasi zsír, az „alma típusú” elhízás, nemcsak esztétikai probléma, hanem egészségügyi kockázatokkal is jár. A kutatók szerint a has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le. A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Részletes termékismertető>>

Internetes ár: 6490 Ft
Megrendelem
30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! 30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást!
30 Days™ Duo csomag

Duplázza meg esélyeit a két hónapra elegendő csomagunk segítségével! Az úgy nevezett „alma típusú” elhízás olyan problémák kialakulásának kockázatát növeli, mint a 2-es típusú cukorbetegség vagy a szív-és érrendszeri betegségek. A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le. A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre.  A csomag tartalma: 2 doboz 30 daysTM

Internetes listaár: 12980 Ft

Akciós ár: 12090 Ft
Megrendelem
30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! Oxytarm + 10% kedvezmény lapos has csomaghoz (az ár tartalmazza a levont kedvezmény!)
Formabontó ősz csomag

Mit tehetünk tehát a lapos és feszes hasért? 1. Salaktalanítson Oxytarm tablettával, amely a speciális molekuláris szerkezetével  kíméletesen segíti a salaktalanítás folyamatát, támogathatja a bélrendszer tisztulását. Akár az egyénenként felhalmozódott  3-5 kg salakanyag is feszítheti a hasfalat!  2. 30Days tabletta: A kutatók azt is megfigyelték, hogy a Firmicutis nevű baktérium családbaktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. A csomag tartalma: 30DaysTM, Oxytarm A csomagot 10%-os kedvezménnyel, 10.330 Ft-ért vásárolhatja most meg!

 

 

 

Internetes listaár: 11480 Ft

Akciós ár: 10330 Ft
Megrendelem
30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! 30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! Oxytarm Oxytarm + 10% kedvezmény aktív zsírégető csomaghoz (az ár tartalmazza a levont kedvezmény!)
Kíméletes salaktalanítással az alma típusú elhízás elleni csomag

Hogyan tudja még hatékonyabban kifejteni hatását a 30 days™? A 30 Days™ mellett sokan használják az Oxytarmot, a vastagbél salaktalanításához. Döbbenetes az a tény, hogy az átlagos emberi test 2-4 kiló salakanyagot is tartalmazhat, mely megnöveli a derék és a has méretét. A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le. Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. A csomag tartalma  két hónapra elegendő: 2 doboz 30 DaysTM és 2 doboz Oxytarm A csomagot 10%-os kedvezménnyel, 20.665 Ft-ért vásárolhatja most meg!

 

 

Internetes listaár: 22960 Ft

Akciós ár: 20665 Ft
Megrendelem
30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! 30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! 30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! + 10% kedvezménnyel, 30Days Trió csomaghoz (az ár már tartalmazza a levont kedvezményt)
30 Days™ TRIO csomag

A 30 days™negyed éves kúra programmal az Ön számára ideális alkat eléréséhez..
A has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le, amely has tájékon lévő zsírok mennyiségét határozzák meg. A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre. Az eredményeket nem kilókban, hanem konkrét centiméterekben érdemes mérni. A 3 doboz 30days egy teljes kúrához elegendő. 3 doboz 30 daysTM, A csomagot 10%-os kedvezménnyel, 17.525 Ft-ért vásárolhatja most meg!

 j

 

Internetes listaár: 19470 Ft

Akciós ár: 18525 Ft
Megrendelem
30 Days™ baktériumok is okozhatnak elhízást! Vivax
Express fogyókúrás, energetizáló csomag

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik a mindennapi életben aktívak, tesznek az egészségükért, de szükségük van a dinamikára, energiára. Kutatók szerint a baktériumok okozta túlsúly főként a has, a derék és a csípő tájékon jelentkezett. Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentőséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. A Vivax YTE (fiatal sejt kivonat) késztményünk energetizál, roborál, mely fokozza a teljesítményt és lendületet ad a legkülönfélébb napi tevékenységekhez.  A csomag tartalma: 1 doboz 30Days, 1 doboz VIVAX.

Internetes listaár: 12280 Ft

Akciós ár: 11390 Ft
Megrendelem